Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Ποια 4 ζώδια χρίζει πρωταγωνιστές των εξελίξεων;

Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Ποια 4 ζώδια χρίζει πρωταγωνιστές των εξελίξεων;

👉Ο Άρης, ο πλανήτης της μάχης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, εισέρχεται στις 24 Ιανουαρίου 2022 στο φιλόδοξο, υπεύθυνο και εργατικό ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου 2022, αλλάζοντας την ενέργεια και τη δράση μας.

Το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον πύρινο, ανεξάρτητο και ταξιδευτή Τοξότη, αναζητούσαμε τη διασκέδαση, τη χαρά, την περιπέτεια και κυνηγούσαμε τους στόχους βάσει των ιδανικών μας. Νιώθαμε πιο αισιόδοξοι, πιο φλογεροί και ίσως κάποιες πράξεις μας ήταν απερίσκεπτες και παρορμητικές. Τώρα όμως το πλαίσιο σκληραίνει και γειώνεται. Ο Άρης στον Αιγόκερω μας κάνει να έχουμε συγκεκριμένα κίνητρα, στόχους και αυστηρό πρόγραμμα για να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας και να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω ο Άρης αισθάνεται «άνετα», μπορεί να βγάλει όλα τα… επιθετικά χαρακτηριστικά του και να σημειώσει πρόοδο, γι’ αυτό και θεωρείται το ζώδιο της έξαρσής του. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες λοιπόν μπορούμε να γίνουμε πιο παραγωγικοί, να εστιάσουμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε τα σχέδια μας για το μέλλον, να εργαστούμε πιο σκληρά για την ανέλιξη μας. Βέβαια, ο πολεμοχαρής Άρης στον σκληροτράχηλο Αιγόκερω δεν παίζει, δεν χαρίζεται… δίνει μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Διεκδικεί και παλεύει μέχρι να τα καταφέρει. Δεν κάνει συναισθηματικές χάρες και δεν κάμπτεται από προβλήματα και ευαισθησίες. Είναι ρεαλιστής, ψυχρός, σχεδόν αναίσθητος και βλέπει μόνο τον στόχο. Την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρχουν έντονες διαμάχες, ξεσπάσματα και έντονοι διαπληκτισμοί που συνοδεύονται από προσβολές και σκληρές κουβέντες. Ο Αιγόκερως δεν αγαπά την τεμπελιά και ο Άρης θέλει δράση, όποτε όπως καταλαβαίνετε οι εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και στις σχέσεις θα είναι αναπόφευκτες, αν κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον άλλον και να λουφάρει. Θα επιβραβεύεται όμως κάθε σκληρή και ειλικρινής προσπάθεια που κάνει κάποιος. Βέβαια, με αυτή τη θέση ελλοχεύει ο κίνδυνος του επιθετικού ανταγωνισμού και της εργασιομανίας, όπως και να πάρουμε λάθος αποφάσεις υπερεκτιμώντας τον εαυτό μας, στηριζόμενοι στην υπερβολική φιλοδοξία μας.

Την περίοδο από 24/01/2022 έως 06/03/2022 οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες ανέλιξης, αλλά και πιέσεις στην καθημερινότητα τους, ενώ οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί μπορεί να δυσκολευτούν και να αντιμετωπίσουν έντονο ανταγωνισμό και εντάσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Αιγόκερω

Στις 4 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύς, μια όψη που θα μας δώσει ζωτικότητα και ευεξία. Θα είμαστε πιο ενθουσιώδεις, δραστήριοι, οργανωτικοί και αποφασιστικοί, ιδιαίτερα σε επιχειρηματικές κινήσεις. Μπορεί να προκύψει κάποια επαγγελματική επιτυχία.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και των εκπλήξεων, τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, και μας κάνει πιο αυθόρμητους στη δράση και τη σκέψη μας. Αυτή η όψη ενισχύει την αυτοπεποίθησή και την αποφασιστικότητά μας και μας προτρέπει να κάνουμε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή μας. Βέβαια, μπορεί να φέρει και κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης και η Αφροδίτη, οι αιώνιοι εραστές της μυθολογίας, συναντιούνται στον Αιγόκερω και ξυπνούν τα πάθη και την ερωτική επιθυμία. Θα επιζητούμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τις σχέσεις μας και ίσως, αν δεν τη βρούμε στο ταίρι μας, να μπούμε στη διαδικασία να λοξοκοιτάξουμε. Προσοχή όμως, διότι οι αμαρτίες πληρώνονται, οπότε μην κάνετε κάτι που μπορεί να το μετανιώσετε μετά.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω που αγαπά τον ρεαλισμό και ο Ποσειδώνας που λατρεύει τα παραμύθια κατοικοεδρεύει στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων, με αποτελέσματα να βασιλεύει η σύγχυση. Καθώς ο Άρης κυβερνά και την ερωτική μας λίμπιντο, είναι μια μέρα που μπορούμε να ζήσουμε πιο ρομαντικές στιγμές στο… κρεβάτι, αλλά είναι και μια μέρα που μπορεί να ακούσουμε λόγια ψεύτικα και υποσχέσεις φρούδες. Το καλό νέο είναι πως θα είμαστε δημιουργικοί και οι καλλιτέχνες, οι συγγραφείς και οι μουσικοί θα έχουν απίστευτη έμπνευση.

Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου, συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου 2022, θα συναντηθεί με τον σκοτεινό Πλούτωνα και θα ξυπνήσει έντονα και κρυμμένα συναισθήματα. Θα είμαστε όλοι πιο ανταγωνιστικοί, υπέρμετρα φιλόδοξοι και θα προσπαθούμε να επιβάλουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ίσως βγουν στην επιφάνεια άγρια ένστικτα που μπορεί να πυροδοτήσουν βία, επιθέσεις και αντιδράσεις.

Ας δούμε όμως ποια 4 ζώδια χρίζει πρωταγωνιστές στις εξελίξεις ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24/01/2022 έως τις 06/03/2022

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης παίρνει θέση σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και εξ αντανακλάσεως με την οικογένεια και το σπίτι. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες οι ρυθμοί θα είναι πιο εντατικοί, το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θα είναι ασφυκτικό και τα νεύρα σας στο κόκκινο. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον είτε γιατί γίνεται μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς σας, είτε γιατί αλλάζουν κάποιες συνθήκες. Ξεκινά για εσάς μια κουραστική, αλλά παραγωγική περίοδος που θα κρατήσει μέχρι τις 6 Μαρτίου και κατά την οποία θα αυξηθεί η φιλοδοξία σας, αλλά ταυτόχρονα θα αισθάνεστε αφόρητη πίεση και άγχος στη δουλειά και στο σπίτι, καθώς όλες οι ευθύνες θα πέσουν πάνω σας. Όλοι θα περιμένουν κάτι από εσάς, θα σας πιέζουν για να το κάνετε στους δικούς τους χρόνους και το νευρικό σας σύστημα θα φτάσει στα όρια του. Τώρα θα πρέπει να περιορίσετε λίγο το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο και τις παρορμητικές αντιδράσεις σας και να είστε ψύχραιμοι, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και να παραμείνετε δυνατοί. Αν καταφέρετε να μετράτε μέχρι το δέκα πριν ξεστομίσετε αυτό που σας έρχεται στο μυαλό, να μην ξεσπάσετε και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, στο τέλος οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων, ειδικά με άλλους Κριούς Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας και θα μείνει εκεί μέχρι τις 6 Μαρτίου, ενεργοποιώντας τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι η προτεραιότητα σας. Μπορεί να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να βρείτε λύσεις με τους συνεργάτες σας και να αποφασίσετε σε κοινούς στόχους για την εξέλιξη σας επαγγελματικά και προσωπικά. Όμως, αν υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα και καταπιεσμένα συναισθήματα, τώρα θα βγουν όλα στην επιφάνεια, το αίμα σας θα βράζει… και ίσως οδηγηθείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις. Μπορεί να έχετε έντονες εντάσεις και ρήξεις, ειδικά αν οι άλλοι σας αμφισβητούν ή προσπαθήσουν να σας επιβάλουν τους δικούς τους ρυθμούς ή απόψεις. Το κλειδί για την επιβίωση αυτής της διέλευσης είναι να είστε ειλικρινείς και να θέσετε τα θέματα που σας απασχολούν σε διάλογο και όχι να είστε επικριτικοί. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί, διότι θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας, προσωπικές ή επαγγελματικές. Επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες διαφωνιών και συγκρούσεων με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Αν πάλι θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καιρό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν είστε μόνοι-ες θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο Άρης θα σας δώσει ευκαιρίες για μελλοντικές συμφωνίες συνεργασίας και αν έχετε εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε. Δώστε μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στο τι τρώτε, διότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το στομάχι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης διελαύνει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα του οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, φέρνοντας εξελίξεις στα παραπάνω θέματα. Ίσως να σκέπτεστε να κάνετε αλλαγές ή επιδιορθώσεις στο σπίτι που μένετε, ίσως και κάποια μετακόμιση. Από την άλλη, μπορεί να θέλετε να έρθετε σε επαφή με την οικογένεια σας, να επισκεφθείτε τους γονείς και τους συγγενείς σας και να νοσταλγείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές και μαζώξεις. Όμως, αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι τέτοιο, να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις που θα ανοίξετε, διότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα, παρεξηγήσεις και μνησικακίες για κληρονομικά θέματα με συγγενικά πρόσωπα και τελικά, αντί να περάσετε καλά, να τσακωθείτε και να γίνετε μαλλιά κουβάρια. Από την άλλη, ίσως αγχωθείτε επειδή κάποιο μέλος της οικογένειας σας αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και χρειαστεί να το φροντίσετε. Γενικά θα είστε πιο ευερέθιστοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 6/3 και ίσως υπάρξουν καβγάδες ή παράπονα από τον-ην σύντροφό σας ή τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επειδή θα είστε πιεσμένοι, καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και στις δουλειές σας για να μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ενέργεια και μην αναλάβετε περισσότερα από ό,τι αντέχετε, διότι στο τέλος θα επιβαρύνετε την υγεία σας.

υπάρξουν έσοδα, αλλά και κάποια αναπάντεχα έξοδα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση. Είναι μια καλή περίοδος να δείτε θέματα που αφορούν χρέη, οφειλές, δημόσιο, τράπεζες, εφορία, αλλά να είστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις και να διαβάσετε τα μικρά γράμματα των συμβολαίων. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και εκφράζεστε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 24 Ιανουαρίου, που θα φιλοξενείτε τον θεό του πολέμου στο ζώδιο σας μέχρι και τις 6 Μαρτίου, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η αποφασιστικότητα σας θα ανέβουν στα ύψη. Ο Άρης από τη μια πλευρά σας ενδυναμώνει, σας λέει να στηριχτείτε στα πόδια σας και στον εαυτό σας, από την άλλη πλευρά όμως σας κάνει απίστευτα απαιτητικούς από τους άλλους και αυξάνει τα νεύρα, τη βιασύνη, την αλαζονεία, τις φιλοδοξίες και την παρόρμηση σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και πώς τα λέτε, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, για να αποφευχθούν τυχόν «συρράξεις». Μπορεί να είστε αγχωμένοι και στην τσίτα συνεχώς και μάλιστα για ασήμαντα θέματα και να κάνετε κακό στην υγεία και την ψυχολογία σας. Προσέξτε τη σχέση με τον-ην σύντροφό σας, καθώς η αλαζονική σας στάση και συμπεριφορά μπορεί να φέρει συγκρούσεις μεταξύ σας και να ανταλλάξετε λόγια βαριά. Επίσης, αποφύγετε τις «κακές παρέες», διότι μπορεί να βλάψετε τη φήμη σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα αναγνωριστούν οι κόποι σας στην εργασία και ίσως λάβετε και ένα μπόνους. Γενικώς, θα είναι μια περίοδος με φορτωμένο πρόγραμμα, τρέξιμο και άγχος. Θα θέλετε να πετύχετε γρήγορα τους στόχους σας, αλλά πρέπει να κάνετε σωστά βήματα και να περιμένετε να γυρίσει ο Ερμής στην ορθή του πορεία στις 3/2, πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για τις μελλοντικές κινήσεις σας. Το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, δηλαδή από τις 24/1 έως τις 6/3 προσέξτε τις σχέσεις σας, αλλά και την υγεία, διότι θα είστε πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα βιασύνης και απροσεξίας.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Ποια 4 ζώδια χρίζει πρωταγωνιστές των εξελίξεων;
Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Ποια 4 ζώδια χρίζει πρωταγωνιστές των εξελίξεων;
Άρης στον Αιγόκερω 24/01/2022 – 06/03/2022: Ποια 4 ζώδια χρίζει πρωταγωνιστές των εξελίξεων;
https://www.starsecrets.gr/images/stories/astrologia/2018/anadromos-aris-aigokeros.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/24012022-06032022-4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/24012022-06032022-4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content