Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου 2022

👉Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ιδιαίτερη ένταση, καθώς την πρώτη του μέρα φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δημιουργώντας αναταραχές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο παγκοσμίως, ενώ υπάρχει κλίμα πόλωσης το οποίο υποδαυλίζεται και από τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τις 03/02/2022. 

Οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις δεν οδηγούν πουθενά τις πρώτες ημέρες και μας βυθίζουν ακόμη περισσότερο σε σύγχυση. Σταδιακά μετά τις 04/02/2022 αποφορτίζεται κάπως το κλίμα. Ο Ερμής θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 14/02/2022, βοηθώντας να οργανώσουμε κάπως ότι ήταν σε χάος τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. 

Μετά τις 14/02/2022 προχωρά στον Υδροχόο, το ζώδιο που γύρισε αρχικά ανάδρομος στις 14/01/2022. Αυτό θα ξεμπλοκάρει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στα θέματα επικοινωνίας και θα μας επιτρέψει να συνεννοηθούμε καλύτερα. 

Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου έχουμε μικρή πλανητική δραστηριότητα, με την έννοια των αλλαγών θέσεων των πλανητών. Κυριαρχεί μόνο η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 14/02/2022 και η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/02/2022. 

Η Πανσέληνος στις 16/02/2022 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει έντονο συναισθηματισμό και δίνει έμφαση στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις με τα παιδιά αν είστε γονείς. Μπορεί να προκύψουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις, μολονότι για κάποιους αυτή η συναισθηματική κορύφωση -αν τα πράγματα είναι ρευστά στις σχέσεις τους- μπορεί να οδηγήσει σε μια απομάκρυνση. 

Το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 18/02/2022 μπορεί να δείξει μια ξαφνική ευκαιρία σε κάποιο τομέα ανάλογα με το ωροσκόπιο σας. Μπορεί να αφορά μια οικονομική ευκαιρία, ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό πρότζεκτ ή και κάτι που αφορά τις σπουδές. 

Σε κάθε περίπτωση είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις. Στις 18/02/2022 ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, κλείνοντας ένα ακόμη αστρολογικό έτος.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Φεβρουαρίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας σάς παραθέτω, εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο, και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Φεβρουαρίου: Ο μήνας ξεκινά με την απαιτητική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που δημιουργεί ένα πιο νευρικό κλίμα, δεδομένου ότι είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Η Νέα Σελήνη μας ωθεί να κάνουμε αλλαγές και να θέσουμε νέους στόχους, αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις και εκκινήσεις μέχρι τις 4/2.

Επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στη 12η μοίρα.

4 Φεβρουαρίου: Μια μέρα πλούσια σε αστρολογικά θέματα. Καταρχάς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σταδιακά θα ξεμπλοκάρει θέματα επικοινωνίας.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύς που ευνοεί τις πρωτοβουλίες, τη μαχητική δράση, αλλά χρειάζεται πάντα κάποια πειθαρχία για να μην καταφύγουμε σε υπερβολές και υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας. Επηρεάζει θετικά: Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Αιγόκερους, Παρθένους και Καρκίνους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχετε πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Επίσης την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Υδροχόο, μια όψη αρκετά πιο βαριά αφού ο Κρόνος πάντα δείχνει ευθύνες, πειθαρχία, ρεαλισμό και περισσότερες έγνοιες. Επηρεάζονται πιο πολύ τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχετε πλανήτες κοντά στις 15 μοίρες των ζωδίων αυτών.

8 Φεβρουαρίου: Ο Άρης σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, μια όψη ιδιαίτερα μαχητική που αγαπά το ρίσκο. Θα νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να απελευθερωθούμε από περιορισμούς και να διώξουμε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα από την καθημερινότητα μας. Νέες δραστηριότητες, σχέσεις, αλλά και συναισθήματα, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη για να ξεκινήσουμε κάτι που χρειάζεται τόλμη και έντονη ενέργεια για να απογειωθεί. Επηρεάζει θετικά: Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχετε πλανήτες κοντά στις 11 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

11 Φεβρουαρίου:
Ο Ερμής ορθόδρομος πλέον στον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου και μπορεί να είμαστε πιο καχύποπτοι, πιο αρνητικοί και πιο δύσπιστοι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε την αρνητική σκέψη, να αποφύγουμε λεκτικές αντιπαραθέσεις σε υψηλούς τόνους που μπορεί να χάσουμε το δίκιο μας, ενώ η όψη προσφέρεται αν θέλουμε να κάνουμε βαθιά έρευνα. Επηρεάζει δυσμενώς: Κριούς, Αιγόκερους, Ζυγούς, και Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες στις 27 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

16 Φεβρουαρίου: Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, μια ιδιαίτερα παθιασμένη Πανσέληνος που μας καλεί να βρούμε κάτι που μας εμπνέει, μας ενθουσιάζει και να του δώσουμε προσοχή, ενέργεια και την αγάπη μας. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας άνθρωπος, ένα χόμπι, ένα πρότζεκτ. Σημασία έχει να μιλά στην καρδιά μας. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες κοντά στις 27-28 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω, μια ιδιαίτερα έντονη και σούπερ ερωτική όψη που αυξάνει την επιθυμία μας για ερωτικές συνευρέσεις, για φλερτ, τονώνει τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά πολλές φορές μπορεί να μας κάνει και ιδιαίτερα επιθετικούς και να φέρουμε τους άλλους σε δύσκολη θέση. Ακόμη, είναι σούπερ δημιουργική όψη για τους καλλιτέχνες αφού δίνει έμπνευση, ενώ μπορεί να εκφράσουμε τον οίστρο μας μέσω της τέχνης του χορού, κλπ. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του νερού: Σκορπιούς, Ιχθύες και Καρκίνους με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή πλανήτες κοντά στη 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

18 Φεβρουαρίου: Μια από τις πιο τυχερές όψεις σχηματίζεται αυτή τη μέρα, καθώς ο Δίας από τους Ιχθύς συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό και μπορεί να φέρει την ευκαιρία για θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Είναι μια όψη που συνδέεται με ελευθερία, τυχερές συγκυρίες, ενώ μπορούμε πιο εύκολα να ξεπεράσουμε εμπόδια και προβλήματα του παρελθόντος. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός, ειδικά όταν πάμε να πάρουμε ένα ρίσκο. Είναι μια εξαιρετική όψη αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλους για να προσφέρουμε στο κοινό καλό, σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε περιβαλλοντολογικές οργανώσεις, κλπ. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα θετικά: Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες και Ζυγούς με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου ή με πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 11η μοίρα.

23 Φεβρουαρίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που αυξάνει τις τάσεις εξιδανίκευσης και μας κάνει να ψάχνουμε είτε ιδανικούς έρωτες είτε ιδανικές καταστάσεις στη ζωή μας. Νιώθουμε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και προσπαθούμε να τους φροντίσουμε ή να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς για να τους ηρεμίσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν σας ενδιαφέρουν οι εναλλακτικές θεραπείες και πρακτικές, αν ψάχνετε να βρείτε πνευματικές διεξόδους, είναι μια κατάλληλη όψη. Εξαιρετική για τους καλλιτέχνες ώστε να έχουν έμπνευση, αλλά και όσους απλώς αναζητούν μια διέξοδο στην τέχνη και την απολαμβάνουν. Επηρεάζει θετικά: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 22 μοίρες.

24 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα, μια όψη ιδιαίτερα ρομαντική, που μας γεμίζει προσδοκίες στις ερωτικές σχέσεις, αλλά πολλές φορές μπορεί να μας γεμίζει και ελπίδες σε αδιέξοδες σχέσεις κι αυτό χρειάζεται προσοχή. Καλλιτεχνικές επιδιώξεις, ευκαιρίες να το ρίξουμε λίγο έξω και να αποδράσουμε από τους περιορισμούς της καθημερινότητας ευνοούνται. Επηρεάζει θετικά: Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς, Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες κοντά στις 22 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

25 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής από τον Υδροχόο ορθόδρομος πλέον σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό σε μια μέρα που μπορεί να φέρει απρόοπτα και ξαφνικά προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα μέσα επικοινωνίας, τον ηλεκτρισμό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Επηρεάζονται: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια αρχές του δευτέρου δεκαήμερου και κυρίως όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Φεβρουαρίου 2022
https://www.pillowfights.gr/wp-content/uploads/2020/05/iouhdsfougvhsed.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/2022_31.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/2022_31.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content