Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

1 - Τροπολογία-ντροπής: Η κυβέρνηση τιμωρεί με μείωση αποδοχών κατά 50% τους γονείς που νοσούν με κορωνοϊό τα παιδιά τους! - 
Αδιανότητα τα όσα περιέχει η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, σχετικά με τις άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους γονείς που τα παιδιά τους νοσούν.

Στην τροπολογία οι γονείς τιμωρούνται με μείωση κατά 50% των αποδοχών τους, επειδή τα παιδιά τους κόλλησαν κορωνοϊό! (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

2 - Η Βρετανία βάζει «τέλος» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού – Η Τσεχία καταργεί την υποχρεωτικότητα - Χώρες της Ευρώπης λένε «stop» στον διαχωρισμό των πολιτών

Την ώρα που στη χώρα μας οι χαμηλοσυνταξιούχοι τιμωρούνται με 100 ευρώ πρόστιμο το μήνα επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί και οι πολίτες άνω των 18 που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση θα αντιμετωπίζονται ως ανεμβολίαστοι, χώρες της Ευρώπης αποτάσσουν την υποχρεωτικότητα και τα πιστοποιητικά. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

3 - Ανακοινώσεις του Bulletin of the Atomic Scientists την απόσταση της ανθρωπότητας από την πλήρη εξάλειψη - Το Ρολόι της Αποκάλυψης θα αποκαλυφθεί για 75η φορά, και θα μάθουμε προς ποια κατεύθυνση μετακίνησε τους δείκτες του η επιτροπή του Bulletin, που αποτελείται από επιστήμονες και ειδικούς ασφαλείας. Επί δύο χρόνια, είχε κολλήσει στα 100 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα. Με την απειλή της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία να απασχολεί το τελευταίο διάστημα τα διεθνή ΜΜΕ, το πιθανότερο είναι πως το ρολόι δεν θα κινηθεί προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι η ανθρωπότητα εξακολουθεί να κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

4 - Metaverse και μόδα: Γιατί η Ralph Lauren θέλει να σας πουλήσει εικονικά ρούχα - Πρόκειται για το πιο πρόσφατο παράδειγμα που δείχνει πώς η βιομηχανία της μόδας έχει αρχίσει να διεισδύει στο λεγόμενο Metaverse, με τις Ralph Lauren, Gucci, Balenciaga και άλλα brands να πωλούν εικονικά ρούχα για τα οποία o αγοραστής πληρώνει με πραγματικά χρήματα. Ακούγεται ανόητο, παρόλα αυτά η Morgan Stanley προβλέπει ότι η βιομηχανία ειδών πολυτελείας θα μπορούσε να κερδίσει 50 δισ. δολάρια μέσω του Metaverse μέσα στην επόμενη δεκαετία. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

5 - ESET: Πώς κλέβουν κωδικούς πρόσβασης οι χάκερ και πώς να τους σταματήσετε - Οι κωδικοί πρόσβασης (passwords) είναι η αχίλλειος πτέρνα της ψηφιακής ζωής πολλών ανθρώπων, ειδικά σε μια εποχή που ο μέσος άνθρωπος πρέπει πια να θυμάται δεκάδες κωδικούς σύνδεσης, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Οι κωδικοί είναι τα εικονικά "κλειδιά" για τον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας πρόσβαση στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, στο Netflix, στα δεδομένα που φιλοξενούνται στο "νέφος" (cloud) κ.ά. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

6 - Έρχονται μεγάλες αυξήσεις στα ζημαρικά – Πόσο θα ακριβύνουν – Ο ρόλος της κλιματικής κρίσης - Το νέο κύμα ανατιμήσεων σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, εκτός από το γάλα, τα τυροκομικά, τα λάδια, τα κρέατα κ.ά., που συνθέτουν το μέσο καλάθι, χτυπάει χωρίς έλεος και τα ζυμαρικά και όχι μόνο στην ελληνική αγορά.  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

7 - Στίγμα στη διεθνή εικόνα της Ελλάδας οι διώξεις δημοσιογράφων - Την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό απειλούν να αμαυρώσουν οι αλλεπάλληλες διώξεις δημοσιογράφων καθώς όλο και περισσότερα διεθνή όργανα και δημοσιογραφικές ενώσεις εκφράζουν δημόσια την ανησυχία τους για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και προειδοποιούν εμμέσως για τα αποτελέσματα που θα έχει αυτή η καινοφανής πρακτική στη κατάταξη τη χώρας στους σχετικούς διεθνείς δείκτες. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

8 - Ερευνητική μελέτη αλλάζει τα δεδομένα – Ανεπαρκής η πενθήμερη καραντίνα – Μετάδοση και στις 10 ημέρες - Το CDC στις ΗΠΑ, έδωσε πράσινο φως σε αυτή τη μείωση, ενώ πολλές χώρες έσπευσαν να υιοθετήσουν το μέτρο. Στην Ελλάδα, αρκετοί λοιμωξιολόγοι έχουν ταχθεί κατά αυτού του μέτρου, το οποίο αποδεικνύεται πως πάρθηκε καθαρά για λόγους επιχειρηματικής δραστηριότητας και όχι υγειονομικούς.  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

9 - Τηλεόραση – Πάνω από τέσσερις ώρες τηλεθέασης τη μέρα αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης - Μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα βρήκε ότι η παρακολούθηση τηλεόρασης για περισσότερες από τέσσερις συνεχόμενες ώρες σχετίζεται με 35% μεγαλύτερο κίνδυνο θρόμβων στο αίμα, σε σύγκριση με την παρακολούθηση λιγότερων των δυόμισι ωρών. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

10 - Έτος-σοκ το 2022: Εξαφανίστηκαν 52 εκατ. θέσεις εργασίας παγκοσμίως - Η Ελλάδα στη «μέγγενη» της ακρίβειας - 
«Το 2022 θα είναι έτος ακραίας φτωχοποίησης των Ελλήνων», τόνισε στη συνέντευξη του στο pronews.gr ο γιατρός-ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός και δυστυχώς φαίνεται πως θα επιβεβαιωθεί. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

11 - Πώς εξηγείται κάποιοι εμβολιασμένοι να νοσούν με Όμικρον και κάποιοι όχι - Μια πρόσφατη μελέτη υπό την εποπτεία του Harvard και του ΜΙΤ, η οποία θα δημοσιευθεί σύντομα στο περιοδικό Cell, έδειξε ότι περίπου το 20% των ανθρώπων λαμβάνουν πολύ πιο ανίσχυρη προστασία από τα εμβόλιά τους κατά της Όμικρον. Εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα εντελώς ανεμβολίαστα άτομα, ωστόσο αυτή η διαφοροποίηση θα μπορούσε να ευθύνεται για το γεγονός ότι ορισμένα από τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του κύματος της Όμικρον. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

12 - O Γ.Μαγιορκίνης ομολογεί ότι μας κορόιδεψαν: «Δεν θα επιτευχθεί η ανοσία - Και οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν ξανά» - Επί σχεδόν δύο χρόνια οι «ειδικοί» της κυβέρνησης «πούλησαν» το «παραμύθι» στους Έλληνες ότι εάν εμβολιαστεί το 70% θα κτιστεί το «τείχος ανοσίας» και γι' αυτό το λόγο έφεραν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τώρα, αφού βλέπουν ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι τους ενέπαιξαν κάνουν στροφή 180 μοιρών και λένε... «συγγνώμη λάθος», όμως παρά την παραδοχή τους συνεχίζουν να παίρνουν τα ίδια μέτρα!  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

13 - Τελικά πόσοι επιστήμονες είναι ΥΠΕΡ των εμβολίων;;; Ρεπορτάζ «ΦΩΤΙΑ» από τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ) - O Dr Ρόμπερτ Μαλόουν, βασικός καινοτόμος της τεχνολογίας mRNA, αναφέρθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε μια εκστρατεία που ξεκίνησε πρόσφατα από 270 επιστήμονες, γιατρούς και άλλους για την απαγόρευση εκπομπής στις 31 Δεκεμβρίου 2021, στην οποία ήταν ο μοναδικός καλεσμένος.

Συγκεκριμένα, 270 διεθνιστές τηλέ-ειδικοί, γιατροί και άλλοι υπέγραψαν μια επιστολή στο Spotify για την απαγόρευση της εμφάνισης podcast του Dr. Robert Malone στο Joe Rogan Show, 31 Δεκεμβρίου 2021. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

14 - Νόβακ Τζόκοβιτς: Μηνύει την Αυστραλία και ζητά αποζημίωση 6 εκατ. δολαρίων! - Τον δρόμο της δικαιοσύνης ετοιμάζεται να πάρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκειμένου να κινηθεί νομικά κατά της Αυστραλίας για την υπόθεση με τη βίζα του και την απέλασή του από τη χώρα, κάτι που τού στοίχισε τη συμμετοχή του στο Australian Open. Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση ύψους 6 εκατ. δολαρίων για «κακή μεταχείριση». (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

15 - 4η δόση εμβολίου: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για ραντεβού - «Πρεμιέρα» κάνει σήμερα, Πέμπτη 20/1/2022, η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για την 4η δόση του εμβολίου έναντι του κορωνοιού, η οποία αφορά σε περίπου 500.000 ανοσοκατεσταλμένους. Η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών θα μπορεί πλέον να έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει το ραντεβού της, αρκεί να έχουν περάσει τρεις μήνες από την χορήγηση της 3ης δόσης. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

16 - Στρατηγός Ζιαζιάς: ΟΧΙ δομή στον Έβρο, προγεφύρωμα εχθρών στα νώτα μας! - “Ο Έβρος δεν είναι ένα γεωγραφικό σύνορο ή μια απλή γεωγραφική περιοχή, αποτελεί τον ακοίμητο φρουρό της Πατρίδος. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. Στην Θράκη, η οποία βιώνει άμεσα το βάρος της Συνθήκης της Λωζάνης, που αντιμετωπίζει διαχρονικά σοβαρότατες εσωτερικές απειλές από τις ανεξέλεγκτες και προκλητικές ενέργειες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, στη Θράκη, η οποία απροκάλυπτα είναι στο στόχαστρο της Τουρκίας, η Ελληνική Πολιτεία, εν μέσω της πανδημίας, εν μέσω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και της τουρκικής απειλής, έλαβε την απροσδόκητη και πραγματικά ακατανόητη και επικίνδυνη απόφαση να επεκτείνει τη δομή μεταναστών στο Δ.Δ. Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδος στον Έβρο”, αναφέρει ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.  (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

17 - Τι είναι το «χάπι του βιασμού»: Καθηγητής του ΑΠΘ αναλύει τις παρενέργειές του - 
Ο καθηγητής του Α’ Εργαστηρίου Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου λέει πως οι ουσίες που συχνά αναφέρονται ως «χάπι του βιασμού» μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και αμνησία. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 17 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://nemesiell.gr/wp-content/uploads/2007/11/mila-780x350.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/19-20-2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/19-20-2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content