10 σημάδια που δείχνουν ότι είμαστε με τον σωστό άνθρωπο τη λάθος στιγμή

10 σημάδια που δείχνουν ότι είμαστε με τον σωστό άνθρωπο τη λάθος στιγμή

👉Η ιδέα του «σωστού ανθρώπου σε λάθος στιγμή» αναφέρεται σε μια σύνδεση με κάποιον που φαίνεται ιδανικός για εμάς, αλλά υπάρχουν επιβαρυντικές περιστάσεις που μας απομακρύνουν, αφήνοντας τις δυνατότητες απραγματοποίητες. Παρά την αναμφισβήτητη σπίθα, υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που βαραίνουν την κατάσταση με μια αίσθηση αδυναμίας που μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Εφόσον δεν είστε σε θέση να συνεχίσετε τη σχέση, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να σας αφήσει με το φόβο ότι με κάποιο τρόπο χάνετε αυτή τη μυθική σύνδεση με την αδελφή ψυχή σας – και να σας διευκολύνει να προβάλλετε φαντασιώσεις πάνω τους. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να λειτουργήσει η σχέση, ακόμη και εις βάρος σας, επειδή πρόκειται για το «σωστό πρόσωπο».

Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πιθανότητα του έρωτα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραδοθούμε ολοκληρωτικά στην εμπειρία – αλλά μερικές φορές η ζωή έχει άλλα σχέδια. Είναι οδυνηρό όταν δεν πετυχαίνει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα λαμπερά, συναρπαστικά συναισθήματα του να μας αρέσει κάποιος συμβαίνουν αρκετά συχνά στα ραντεβού. Η αληθινή μαγεία είναι όταν και οι δύο άνθρωποι κάνουν την επιλογή να δεσμευτούν σε κάτι μαζί.

Ποια στοιχεία μαρτυρούν ότι είμαστε με το σωστό άτομο τη λάθος στιγμή

1. Οι στόχοι μας δεν ταιριάζουν

Διασκεδάζετε μαζί, αλλά υπάρχει μια ενοχλητική αίσθηση ότι είστε σε διαφορετικές σελίδες. Ίσως ο στόχος τους είναι να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν, ενώ εσείς είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα σπίτι και να δημιουργήσετε οικογένεια. Για να είστε μαζί, ο ένας από τους δύο θα πρέπει να θυσιάσει τα προσωπικά του όνειρα, κάτι που ίσως είναι πολύ μεγάλο κόστος για να το πληρώσετε.

2. Ο ένας από τους δύο περνά κάτι δύσκολο

Αν περνάτε μια δύσκολη περίοδο, μπορεί να σας είναι δύσκολο να φροντίσετε τον εαυτό σας, πόσο μάλλον να δώσετε σε μια σχέση την κατάλληλη ενέργεια και προσοχή που της αξίζει. Αν αυτό συμβαίνει σε μια νέα σχέση, είναι φυσικό η σχέση να περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι προτεραιότητες μετατοπίζονται προς την κατεύθυνση να κάνετε ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα. Δυστυχώς, η διατήρηση μιας σχέσης μπορεί να μην είναι ψηλά στη λίστα σας.

3. Δεν καταβάλλεται αμοιβαία προσπάθεια για τη σύνδεση

Είναι ζωτικής σημασίας οι υγιείς σχέσεις να έχουν ένα αμοιβαίο δούναι και λαβείν. Αν βρίσκετε τον εαυτό σας πολύ απασχολημένο για να απαντήσετε σε μηνύματα ή να δώσετε συνέχεια στα ραντεβού, εκλάβετε το ως ένδειξη ότι δεν είστε σε θέση να δώσετε τη συναισθηματική ενέργεια ή/και το χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη μιας σχέσης.

4. Συμβαίνουν πολλές αλλαγές στη ζωή

Ως επί το πλείστον, οι σχέσεις χρειάζονται έναν ορισμένο βαθμό σταθερότητας για να δημιουργήσουν κάτι μόνιμο και σταθερό. Αν υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές – για παράδειγμα, οικογενειακά ζητήματα, μεγάλες μετακινήσεις, αλλαγές στην εργασία – θα είναι δύσκολο να τεθούν τα θεμέλια για να χτιστεί μια αμοιβαιότητα.

5. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας

Έχετε βγει μερικά καταπληκτικά ραντεβού, αλλά εκείνος μετακομίζει από την πόλη τον επόμενο μήνα ή μόλις βρήκε μια νέα θέση εργασίας που απορροφά όλη του την ενέργεια. Ενώ η σύνδεση είναι απίστευτη, δεν μπορείτε να αγνοήσετε ότι συμβαίνουν άλλα πράγματα στη ζωή τους που απαιτούν την προσοχή τους, γεγονός που αναπόφευκτα περιορίζει την ικανότητά τους να δώσουν σε άλλους τομείς.

6. Βρισκόμαστε σε περίπλοκη περίοδο στη ζωή μας

Μπορεί να πρόκειται για ένα από αυτά τα σενάρια: Είναι σε μονογαμική σχέση με κάποιον άλλο. Έχουν μικρά παιδιά και δεν είστε σίγουροι αν είστε έτοιμοι για την ευθύνη. Τους γνωρίσατε απροσδόκητα ενώ ταξιδεύατε και δεν ξέρετε αν θέλετε μια σχέση εξ αποστάσεως. Πέρασαν έναν άσχημο χωρισμό και μπορεί να είναι σε φάση ανάκαμψης. Είστε ερωτευμένοι με τον προϊστάμενό σας, αλλά η εταιρεία σας απαγορεύει αυστηρά τις σχέσεις στη δουλειά. Αν και ο έρωτας είναι ένα άλμα πίστης, μερικές φορές το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο για να το πάρετε και τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα για να τα προσπεράσετε.

7. Ένας από τους δύο είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμος

Όταν μπαίνουμε σε μια σχέση με κάποιον, υπάρχει ένα σημείο συναισθηματικής έκθεσης και ειλικρίνειας που απαιτείται για να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο και να καλλιεργήσουμε μια βαθιά ρομαντική σχέση. Αν ένας από εσάς δεν μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την ανταλλαγή, αυτό είναι μια ένδειξη ότι η σχέση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει, αφού υπάρχουν κομμάτια του εαυτού σας που θα είναι συναισθηματικά απρόσιτα, γεγονός που καθιστά δύσκολο να γνωρίσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον.

8. Ένας από τους δύο δεν είναι απλά έτοιμος για μια σχέση

Ο ένας από εμάς βρίσκεται σε διαδικασία επούλωσης. Είτε πρόκειται για σωματικό, ψυχικό ή πνευματικό τραυματισμό, η θεραπεία είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Αν και δεν είναι αδύνατο να έχετε μια υγιή και αγαπημένη σχέση ενώ θεραπεύεστε, αυτή πάλι είναι μια περίοδος αλλαγής και ανάπτυξης που μπορεί να αλλάξει και τους δύο ανθρώπους καθώς η θεραπεία συνεχίζεται.

9. Ένας από τους δύο δεν είναι έτοιμος να προσπαθήσει να εξελιχθεί

Όταν είμαστε σε σχέση με κάποιον, η σύνδεση θα μας ωθήσει έξω από τη ζώνη άνεσής μας, καθώς αναδύονται ανεπούλωτες πληγές και άγνωστες πτυχές του εαυτού μας. Αν ένας από εσάς νιώθει άβολα να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον τρόπο ζωής του για να συμπεριλάβει κάποιον άλλο, δεν είστε στο σωστό μέρος για να αφιερώσετε ό,τι είναι αναπόσπαστο για να ευδοκιμήσει η σχέση.

10. Το ένστικτο λέει ότι δεν είναι σωστό

Είναι φαινομενικά τέλειος, αλλά συνεχίζουμε να νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση ή ότι κάτι λείπει. Παρόλο που δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε ακριβώς, είναι καλό να μην αγνοούμε αυτές τις υποψίες.

Πηγή: mindbodygreen.com - enallaktikidrasi.com
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,503,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2095,ΑΠΟΨΕΙΣ,104,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,839,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,199,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,913,ΒΙΝΤΕΟ,325,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1857,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,215,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1891,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,83,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,86,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,957,Κόσμος,10100,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,636,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1647,Πολιτική,6934,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6175,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,65,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,117,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,726,Eco-News,2901,GP - info,5,voice healing therapy,62,
ltr
item
Ploumistos.com: 10 σημάδια που δείχνουν ότι είμαστε με τον σωστό άνθρωπο τη λάθος στιγμή
10 σημάδια που δείχνουν ότι είμαστε με τον σωστό άνθρωπο τη λάθος στιγμή
10 σημάδια που δείχνουν ότι είμαστε με τον σωστό άνθρωπο τη λάθος στιγμή
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2018/08/gnwrizontas-swsto-anthrwpo-lathos-stigmi.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/10_17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/10_17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content