Ο επιδημιολόγος του Yale, Harvey Risch: Βιώνουμε μια Πανδημία Φόβου για τον έλεγχο και την μείωση πληθυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επιδημιολόγος του Yale, Harvey Risch: Βιώνουμε μια Πανδημία Φόβου για τον έλεγχο και την μείωση πληθυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Καλεί τον κόσμο να γίνει ΕΞΑΛΛΟΣ!!! Είναι φανερό πως όλο κα περισσότεροι επιστήμονες προχωρούν σε αποκαλύψεις!!! Ακούστε τον καθηγητή!!!

Στην κρίση του κορωνοϊού, επανειλημμένα διατυπώθηκαν κατηγορίες ότι οι κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σκόπιμα σκορπούσαν πανικό σχετικά με την επικινδυνότητα του κορωνοϊού.

Αυτές οι φωνές έχουν κερδίσει ακόμα έναν έγκριτο επιστήμονα με το μέρος τους.

Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο του Yale Harvey Risch, η πανδημία του κορωνοϊού είναι πάνω από όλα μια «πανδημία φόβου» που δημιουργήθηκε από τους υπεύθυνους όταν το παθογόνο άρχισε να εξαπλώνεται παγκοσμίως πέρυσι.

Μιλώντας στο Epoch TV, αναφέρει το RT, ο Risch δήλωσε ότι η κρίση του κορωνοϊού χαρακτηρίζεται, σε γενικές γραμμές, από ένα «ορισμένο επίπεδο φόβου και την αντίδραση των ανθρώπων σε αυτόν τον φόβο».

“Συνολικά, θα έλεγα ότι βιώσαμε μια πανδημία φόβου. Και ο φόβος έχει χτυπήσει σχεδόν όλους, ενώ η μόλυνση έχει επηρεάσει σχετικά λίγους”, δήλωσε ο Risch, πετώντας ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!

«Συνολικά, η κατάσταση όσον αφορά το COVID-19 ήταν πολύ επιλεκτική και προβλέψιμη (σ.σ. ο ιός δεν ήταν τόσο επικίνδυνος για να είναι ελέγξιμος). Η ασθένεια έπληξε μικρούς και μεγάλους, καθώς και υγιείς και χρόνια άρρωστους, σε διαφορετικό βαθμό. Γνωρίζετε λοιπόν σχετικά νωρίς ποιος κινδύνευε από το COVID-19 και ποιος όχι. Ωστόσο, ο φόβος δημιουργήθηκε για όλους. Και αυτό είναι που χαρακτήρισε την όλη πανδημία: το επίπεδο φόβου και η ανταπόκριση των ανθρώπων σε αυτόν τον φόβο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Η προπαγάνδα, σύμφωνα με τον καθηγητή, «περιλάμβανε επίσης το μήνυμα ότι όλοι κινδύνευαν, ότι ο καθένας θα μπορούσε να πεθάνει από τον ιό και ότι όλοι έπρεπε να μείνουν στο σπίτι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και συνεπώς την κοινωνία».

«Ο κόσμος φοβόταν πολύ αυτό το μήνυμα, όπως όλοι… Η κυβέρνηση, οι αρχές, οι επιστήμονες, οι επιστημονικοί επαγγελματίες, οι επαγγελματίες υγείας στα δημόσια ιδρύματα υγείας – όλοι ανακοίνωσαν το ίδιο πράγμα από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του περασμένου έτους Μήνυμα Και γι’ αυτό το πιστεύουμε όλοι», είπε.

Αλλά σύμφωνα με τον Risch, η προπαγάνδα δεν αναφερόταν μόνο στην επικινδυνότητα του SARS-CoV-2: Στη συνέντευξη, δήλωσε επίσης ότι επηρεάστηκε η πιθανή χρήση φαρμάκων όπως η υδροξυχλωροκίνη. Οι αρχές μίλησαν κατά της θεραπείας ασθενών με COVID-19 με υδροξυχλωροκίνη σε πρώιμο στάδιο και το φάρμακο είχε «δαιμονοποιηθεί» από τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Risch, το φάρμακο είναι ασφαλές και επίσης αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σωστά. Οι άνθρωποι θα πρέπει να εκνευρίζονται που φάρμακα όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη δεν χρησιμοποιούνται για λόγους που δεν σχετίζονται με την επιστήμη, είπε ο Risch.

«Εδώ και πάνω από ένα χρόνο διαδίδονται μεγάλα ψέματα που αναπαράγονται, προπαγανδιστικά μέσω των μέσων ενημέρωσης, μέσω της κυβέρνησης, μέσω οργανισμών, και ούτω καθεξής», υπογραμμίζει ο καθηγητής και συνεχίζει:

«Υπήρχε ένα εξαιρετικό δοκίμιο στο περιοδικό “Τablet” πριν από λίγους μήνες, γραμμένο από την Αshley Hernandez που μιλάει σχετικά με το λόγο που οι γιατροί στην Γερμανία το 1930 έγιναν Ναζί και ολόκληρο το δημόσιο ίδρυμα Υγείας και το Ιατρικό Ίδρυμα στην Γερμανία την δεκαετία του 1930 προώθησαν την Ναζιστική προπαγάνδα για τον τρόπο διαχείρισης της δημόσιας Υγείας.

Και σε περιόδους πείνας αποφάσισαν ότι, αν ολόκληρη η κοινωνία δεν μπορούσε να υποστηρίξει το φαγητό για όλους, θα έπρεπε να αφαιρέσουν το φαγητό από ανθρώπους που το χρειαζόταν λιγότερο. Αυτό σημαίνει (άνθρωποι) αβοήθητοι, ανάπηροι, νέοι με ειδικές ανάγκες, αδύναμοι ηλικιωμένοι, ξέρετε, και ούτω καθεξής, που ήταν αναλώσιμοι, όταν έπρεπε το φαγητό να πάει σε ανθρώπους που το χρειαζόταν».

«Το ευρύ κοινό θα πρέπει να είναι έξαλλο με τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται», καταλήγει!


"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,507,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2109,ΑΠΟΨΕΙΣ,108,Άρθρα,827,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,162,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,860,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,926,ΒΙΝΤΕΟ,374,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1858,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,234,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1930,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,43,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,97,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1022,Κόσμος,10140,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,669,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1660,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6197,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,86,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1243,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3260,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,754,Eco-News,2913,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο επιδημιολόγος του Yale, Harvey Risch: Βιώνουμε μια Πανδημία Φόβου για τον έλεγχο και την μείωση πληθυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο επιδημιολόγος του Yale, Harvey Risch: Βιώνουμε μια Πανδημία Φόβου για τον έλεγχο και την μείωση πληθυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο επιδημιολόγος του Yale, Harvey Risch: Βιώνουμε μια Πανδημία Φόβου για τον έλεγχο και την μείωση πληθυσμού (ΒΙΝΤΕΟ)
https://capnews.me/wp-content/uploads/2021/04/At-Least-60.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/yale-harvey-risch.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/yale-harvey-risch.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content