Ξέσπασε σε κλάμματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επειδή τον στοχοποίησαν σχετικά με την υπόθεση revenge porn

Ξέσπασε σε κλάμματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επειδή τον στοχοποίησαν σχετικά με την υπόθεση revenge porn

👉Μετά την αποκάλυψε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διαπόμπευε πρώην συντρόφους του σε πορνογραφικά sites και μάλιστα εν αγνοία τους, ακόμη μία υπόθεση revenge porn έχει δει το φως της δημοσιότητας, που αφορά έναν δημοσιογράφο ο οποίος φέρεται να έδειξε το ροζ βίντεο της πρώην αγαπημένης του στον σύντροφο που είχε μετά τον χωρισμό τους.

Νέες πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπόθεση όμως, έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «Super Κατερίνα» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου ο εν λόγω δημοσιογράφος «μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στο εξωτερικό. Είναι δημοσιογράφος δεν είναι πανελίστας και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει και τηλεοπτικές εκπομπές ως βασικός κεντρικός παρουσιαστής. Εργάζεται στην τηλεόραση από τα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 90 και η καταγγελία για το ροζ βίντεο δεν έχει γίνει από γυναίκα, αλλά από άντρα επιχειρηματία.

Η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια του Απόστολου Λύτρα. Είναι ασφαλείς πληροφορίες, δεν δεχόμαστε καμία αμφισβήτηση»
, είπε χαρακτηριστικά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι ο δημοσιογράφος που κατηγορείται είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Για την στοχοποίηση του πρώην μοντέλου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ενοχοποίησαν τον Δημήτρη. Γύρισα στο σπίτι μου και έκατσα και το είδα. Το είδα τρεις φορές, αναλυτικά. Υπάρχει μία ασάφεια μεν, αλλά τον δείχνουν. Διασπείρονται τέτοια πράγματα, σπιλώνονται υπολήψεις και εφόσον το ρεπορτάζ είναι καθοριστικό, είναι εγκληματικό απέναντι στον Δημήτρη να γίνονται τέτοια πράγματα χάριν του ανταγωνισμού. Εγώ από αυτό που είδα, είναι ότι τον είχαν στήσει στα 11 μέτρα. Να πάει να γ@@ ο ανταγωνισμός, γιατί οι υπαινιγμοί ήταν τέτοιοι να θιγεί ένα σχήμα».

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε….», είπε στην συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στη συνέχεια επικοινώνησε με την εκπομπή του Alpha και επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είναι ο άνθρωπος που εμπλέκεται με την υπόθεση.

«Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που έχουν καταγγείλει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει το επίθετο του κ. Αλεξάνδρου στην υπόθεση. Καμία σχέση. Αυτό είναι κιτρίνισμα των συναδέλφων σας. Δεν υπάρχει τέτοιο όνομα, είναι άσχετο εντελώς. Μόλις άκουσα ότι κατηγορούν άδικα έναν άνθρωπο είπα αν είναι δυνατόν. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ωραίους συναδέλφους έχετε», τόνισε χαρακτηριστικά.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ξέσπασε σε κλάμματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επειδή τον στοχοποίησαν σχετικά με την υπόθεση revenge porn
Ξέσπασε σε κλάμματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επειδή τον στοχοποίησαν σχετικά με την υπόθεση revenge porn
Ξέσπασε σε κλάμματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επειδή τον στοχοποίησαν σχετικά με την υπόθεση revenge porn
https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2021/12/alexandroy.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/revenge-porn.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/revenge-porn.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content