Ουαλία: Κάθε σπίτι θα λάβει δωρεάν ένα δέντρο για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή

Ουαλία: Κάθε σπίτι θα λάβει δωρεάν ένα δέντρο για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή

👉Σε κάθε νοικοκυριό στην Ουαλία θα προσφέρεται ένα δωρεάν δέντρο για φύτευση στο πλαίσιο της δέσμευσης της ουαλικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, υποσχέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Lee Waters τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου του gov.wales. Η νέα δυναμική πολιτική θα δώσει στους πολίτες την ευκαιρία να επιλέξουν ένα δικό τους δέντρο για να φυτέψουν ή να επιλέξουν να φυτευτεί ένα για λογαριασμό τους.

Μιλώντας σε μια επίσκεψη σε ένα μεγάλο έργο δημιουργίας δασών του Coed Cadw στο Neath κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Δέντρων, ο αναπληρωτής υπουργός για την Κλιματική Αλλαγή επιβεβαίωσε ότι η ουαλική κυβέρνηση συνεργάστηκε με το Woodland Trust για την υλοποίηση της εκστρατείας.

Το δελτίο τύπου της επίσημης ιστοσελίδας της κυβέρνησης άφησε να εννοηθεί ότι τα πρώτα δέντρα θα είναι διαθέσιμα για συλλογή από τον Μάρτιο, από έναν από τους 5 περιφερειακούς κοινοτικούς κόμβους που θα δημιουργηθούν. Η κυβέρνηση της Ουαλίας στοχεύει στη δημιουργία άλλων 20 κόμβων σε όλη την Ουαλία μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Νωρίτερα φέτος, ο Αναπληρωτής Υπουργός για την Κλιματική Αλλαγή ηγήθηκε μιας έρευνας πάνω στη δενδροφύτευση και την ξυλεία, η οποία προσδιόρισε μια σειρά δράσεων που έπρεπε να αναλάβει η ουαλική κυβέρνηση για να αποφύγει τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε: «Τα δέντρα είναι εκπληκτικά – σώζουν ζωές κρατώντας καθαρό τον αέρα μας, βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζει η φύση, τη βελτίωση της βιοποικιλότητας και, φυσικά, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

«Η βαθιά έρευνα κατέστησε σαφές ότι όλοι θα πρέπει να διαδραματίσουν το ρόλο τους αν θέλουμε να επιτύχουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην υλοποίηση των φιλοδοξιών μας για τη δημιουργία ενός Εθνικού Δάσους για την Ουαλία.


Ως εκ τούτου, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι συνεργαστήκαμε με το Woodland Trust για την υλοποίηση μιας εκστρατείας που θα παρέχει σε κάθε νοικοκυριό στην Ουαλία την ευκαιρία να φυτέψει δωρεάν ένα δέντρο στην Ουαλία. Αυτό θα επιτρέψει στους ανθρώπους στην Ουαλία να κατανοήσουν και να βιώσουν περαιτέρω τα πολλά οφέλη που μπορούν να προσφέρουν τα δέντρα, όχι μόνο για το περιβάλλον αλλά και για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων».

O υφυπουργός κατέστησε σαφές ότι όλοι στην Ουαλία μπορούν να επωφεληθούν από την εκστρατεία. «Καταλαβαίνουμε ότι δεν θα είναι όλα τα νοικοκυριά σε θέση να φυτέψουν ένα δέντρο μόνα τους, αλλά θα εξακολουθούν να επιθυμούν να συμμετάσχουν», εξήγησε. «Γι’ αυτό θα διαθέσουμε την επιλογή “Φύτεψε ένα δέντρο για μένα”, η οποία θα επιτρέπει στους ανθρώπους να επιλέξουν να φυτευτεί δωρεάν ένα δέντρο για λογαριασμό τους σε τοποθεσίες σε όλη την Ουαλία μέσω των κοινοτικών κόμβων και των εθελοντών.

Οι επιστήμονες έχουν συζητήσει κατά πόσον η δενδροφύτευση θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως τρόπος καταπολέμησης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αλλά ο κ. Waters δήλωσε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να δοκιμαστούν νέες πρωτοβουλίες και ότι τα οφέλη της δενδροφύτευσης υπερβαίνουν τη δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το κλίμα και αυτές οι λέξεις “έκτακτη ανάγκη” είναι πραγματικά βαρύγδουπες. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μια τέλεια λύση και πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Ξέρουμε ότι τα δέντρα βοηθούν στην αντιμετώπιση των πλημμυρών, βοηθούν στην ευημερία, υπάρχουν πολύ καλά στοιχεία ότι το να βρίσκεσαι κοντά σε δέντρα μειώνει το άγχος και την αρτηριακή πίεση. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι περιοχές με πολλά δέντρα έχουν χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας». Ο αναπληρωτής υπουργός αποκάλυψε επίσης ότι στις αρχές του 2022 θα ξεκινήσει διαβούλευση σχετικά με τα σχέδια για τη δημιουργία ενός Εθνικού Δάσους για την Ουαλία.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ουαλία: Κάθε σπίτι θα λάβει δωρεάν ένα δέντρο για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή
Ουαλία: Κάθε σπίτι θα λάβει δωρεάν ένα δέντρο για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή
Ουαλία: Κάθε σπίτι θα λάβει δωρεάν ένα δέντρο για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2021/12/wales-kathe-spiti-lavei-dwrean-dentro-antimetwpistei-klimatiki-allagi.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_680.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_680.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content