Παραβιάζουν το Σύνταγμα - Οι δηλώσεις υπουργών και πρωθυπουργού που «ξεχάστηκαν» - Πότε θα επέμβει ο Εισαγγελέας;

Παραβιάζουν το Σύνταγμα - Οι δηλώσεις υπουργών και πρωθυπουργού που «ξεχάστηκαν» - Πότε θα επέμβει ο Εισαγγελέας;

👉«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εκατομμυρίων πολιτών είναι αντίθετος με την συνταγματική τάξη», έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Λίγα 24ωρα αργότερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφόρησε πλήρως για την συνταγματική τάξη και ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών.

Ξαφνικά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έβγαλαν κάποιους που δηλώνουν συνταγματολόγοι για να μας πείσουν ότι είναι συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, όταν οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης έλεγαν το αντίθετο! Φυσικά να σημειώσουμε εδώ ότι σχεδόν όλοι οι συνταγματολόγοι είναι κάθετα αντίθετοι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακόμα και οι συστημικοί.

Μάλιστα η κυβέρνηση αυτή τη φορά δεν ρώτησε ούτε καν την Επιτροπή Βιοηθικής, την οποία είχε συστήσει ο πρωθυπουργός προ λίγων μηνών για να επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς και στην ΕΜΑΚ.

«Το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό. Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί και αυτοί οι λίγοι οι οποίοι δεν θέλουν να το κάνουν…

Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην χώρα», έλεγε ο τότε υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.«Δεν είναι δουλειά της Πολιτείας να τρέχει με μια σύριγγα στο χέρι και να εμβολιάζει υποχρεωτικά», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει τώρα λόγο για «δύσκολη αλλά εθνικά απολύτως αναγκαία» απόφαση και υποστηρίζει ότι θα ήταν ανήθικο να πουν «εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν». Ήταν ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης που έλεγε πρόσφατα στους ανεμβολίαστους να «μην σώσουν»:

«Δύο δρόμους έχει η ζωή εδώ. Ο ένας -ο εύκολος δρόμος για την κυβέρνηση- θα ήταν να πει: πρόβλημά τους. Δεν εμβολιάζονται. Κάποιοι από αυτούς, αρκετοί προφανώς, θα πεθάνουν. Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, αρκετές χιλιάδες από αυτούς για να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν. Αρκεί εμείς να μην χάσουμε ψήφους. Αυτή είναι προφανώς η πολιτικά εύκολη οδός, αλλά και η απολύτως ανήθικη. Υπάρχει και η άλλη οδός, όμως, αυτή που επέλεξε ο κύριος πρωθυπουργός. Να πει: θα γίνω προσωρινά δυσάρεστος, προφανώς θα γίνω, αλλά θα ξέρω ότι έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους από τον θάνατο, θα έχω σώσει χιλιάδες οικογένειες από το πένθος και θα έχω σώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας από μία ανυπέρβλητη πίεση που προκαλεί πλέον αυτή η πανδημία και η επιμονή των ανθρώπων ιδιαίτερα αυτής της ηλικιακής ομάδος να μην εμβολιάζεται» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Πριν δύο περίπου εβδομάδες ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, έλεγε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό «πέρα από τα ενδεχόμενα ζητήματα συνταγματικότητας, δεν αποτελεί την προτιμητέα λύση για τη διαχείριση της πανδημίας».

Και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκαθάριζε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η κυβέρνηση δεν σκέφτεται την επέκταση της υποχρεωτικότητας.

«Χτυπάμε σε ένα τείχος αντίδρασης στους ανεμβολίαστους καθώς όσο μεγαλύτερη είναι η υποχρεωτικότητα τόσο μεγαλύτερη είναι αντίδραση», έλεγε στις αρχές Νοεμβρίου.

Τι άλλαξε μέχρι τότε; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που άλλαξε είναι η στάση της Γερμανίας, η οποία θέλει επίσης να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό και θέλει να δει πως θα αντιδράσει ο κόσμος στην Ελλάδα.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1249,ΒΙΝΤΕΟ,827,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1556,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,911,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Παραβιάζουν το Σύνταγμα - Οι δηλώσεις υπουργών και πρωθυπουργού που «ξεχάστηκαν» - Πότε θα επέμβει ο Εισαγγελέας;
Παραβιάζουν το Σύνταγμα - Οι δηλώσεις υπουργών και πρωθυπουργού που «ξεχάστηκαν» - Πότε θα επέμβει ο Εισαγγελέας;
Παραβιάζουν το Σύνταγμα - Οι δηλώσεις υπουργών και πρωθυπουργού που «ξεχάστηκαν» - Πότε θα επέμβει ο Εισαγγελέας;
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/12/01/0000-pleyr-2.jpg?itok=6MKYgzcY
https://i.ytimg.com/vi/FW7dvbPa_ls/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_37.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_37.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content