Κ.Πουλάς: «Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη ως μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου»

Κ.Πουλάς: «Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη ως μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου»

👉Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνου Πουλά, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των υγειονομικών στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο Κ.Πουλάς, όπως τόνισε στην αρχή της ομιλίας του, δεν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον κορωνοϊό και στα επιστημονικά στοιχεία, αντιθέτως μίλησε για τον περιορισμό των ελευθεριών του ανθρώπου, την προσπάθεια της ελίτ να καθυποτάξει τον άνθρωπο, αλλά και στην αντίσταση που υπάρχει στα σχέδια τους.

Ο καθηγητής ξεκίνησε την ομιλία του με έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη: «Έρχεται η βαρβαρότητα μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις, δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ, ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου, για τον πλήρη εξευτελισμό του, για την ατίμωση του. Είναι η οντότητα του ατόμου που βαίνει προς την ολική της έκκληση».

«Αυτά είναι λόγια που έχει γράψει ο Οδυσσέας Ελύτης πριν πολλά χρόνια και ποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, γιατί αυτό που κινδυνεύει σήμερα είναι η ανθρωπότητα, κινδυνεύει η ανθρωπότητα γιατί πίστεψαν ότι θα μας κοιμίσουν και αφού μας κοιμίσουν θα μας αλλάξουν, δυστυχώς όμως γι' αυτούς δεν κοιμήθηκαν όλοι, υπάρχει μια πολύ ισχυρή μάζα που δυστυχώς γι' αυτούς είναι ξύπνιοι και όσοι αυτοί είναι ξύπνιοι τα σχέδια τους έχουν αποτύχει. Άρα λοιπόν ξέρουμε ποια είναι τα σχέδια τους. Τα σχέδια τους είναι να καθυποτάξουν τον άνθρωπο. Εμείς λοιπόν ως επιστήμονες, ως ελεύθεροι άνθρωποι, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στα σχέδια τους και δεν θα περάσουν γιατί είμαστε αντίθετοι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους «ειδικούς» της κυβέρνησης και άφησε αιχμές και για τους Τσιόδρα-Λύτρα: «Τα σχέδια τους έχουν αποφασίσει να τα υλοποιήσουν πρόθυμοι, πρόθυμοι ακαταδίωκτοι ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι αφού λένε ότι συσκέπτονται και δίνουν οδηγίες στην κυβέρνηση μετά βγαίνουν στα διεθνή περιοδικά και λένε άλλα. Εκεί λένε ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και από τους 20.000 που έχουν πεθάνει οι μισοί θα είχαν γλυτώσει αν αντί να διώχνουν τους υγειονομικούς τους κρατούσαν στα νοσοκομεία και είχαν προσλάβει και άλλους. Εμείς λοιπόν δεν πρέπει να μιλάμε με όρους επιστημονικούς, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε να ενωθούμε, όλοι μαζί να πάρουμε πρωτοβουλία επίθεσης, πρώτα άμυνας, αλλά μετά επίθεσης».

Ο Κ.Πουλάς τόνισε ότι διεξάγεται ένας Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος: «Πρέπει να κρατήσουμε, χωρίς υποχώρηση, πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας γι' αυτά που ξέρουμε, πρέπει να αφυπνίσουμε όλους, δεν πρέπει να αφήνουμε στα χέρια τους ανθρώπους που δεν έχουν πάρει το μήνυμα, έχουμε λοιπόν διαπιστώσει και αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε: Ότι διεξάγεται ένας ανίερος πόλεμος.

Είμαστε στη μέση ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και αυτό που θέλουν να αλλοιώσουν είναι τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την ιατρική δεοντολογία, τη δημοκρατία και το ήθος, γιατί είναι ανήθικοι».

Στάθηκε επίσης στον όρο επιχείρηση «Ελευθερία», αλλά και στα πιστοποιητικά Covid-19: «Ο όρος ελευθερία νομίσανε ότι θα μας προσφέρει ελευθερία, αλλά την ελευθερία δεν μας τη δίνει κανένας, πόσο μάλλον ένα σκεύασμα, την ελευθερία την έχουμε, είμαστε ελεύθεροι και αναπνέουμε ελεύθεροι και μιλάμε, ελεύθεροι και κυκλοφορούμε, αυτά δεν μας τα χαρίζει κανένας. Παρόλο που σύντομα θα επιδιώξουν και ίσως πετύχουν να μας την περιορίσουν, άρα λοιπόν μια είναι η ανάγκη να ενωθούμε, να συνασπίσουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό αγώνα και να είστε σίγουροι ότι μόνο εάν ενωθούμε και συνασπιστούμε η χώρα θα γυρίσει στην κανονικότητα. Όχι στην δική τους κανονικότητα, στην δική μας κανονικότητα, κανονικότητα είναι αυτό που είχαμε στα τέλη του 2019, κανονικότητα δεν είναι το σκανάρισμα που θέλουν να κάνουν και η αλλαγή που θέλουν να φέρουν στο γενετικό μας υλικό και στον άνθρωπο, κανονικότητα είναι ο Δεκέμβριος του 2019, μόνο αυτή τη κανονικότητα θέλουμε και ακόμα πιο πίσω».
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,507,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2109,ΑΠΟΨΕΙΣ,108,Άρθρα,827,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,162,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,860,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,926,ΒΙΝΤΕΟ,374,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1858,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,234,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1930,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,43,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,97,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1022,Κόσμος,10140,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,669,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1660,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6197,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,86,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1243,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3260,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,754,Eco-News,2913,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: Κ.Πουλάς: «Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη ως μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου»
Κ.Πουλάς: «Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη ως μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου»
Κ.Πουλάς: «Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη ως μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου»
https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2021/09/nb_keimeno_poulas.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_307.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_307.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content