Επιστολή κορυφαίων επιστημόνων: «Απάνθρωπη προπαγάνδα ο χαρακτηρισμός "ασφαλή εμβόλια"» - Ιδού τα στοιχεία

Επιστολή κορυφαίων επιστημόνων: «Απάνθρωπη προπαγάνδα ο χαρακτηρισμός "ασφαλή εμβόλια"» - Ιδού τα στοιχεία

👉Κορυφαίοι επιστήμονες από την Αυστρία, την πρώτη χώρα που ανακοίνωσε ότι θα εμβολιάσει κατά του κορωνοϊού όλον τον πληθυσμό άνω των 14 ετών, απέστειλαν επιστολή με την οποία στρέφονται κατά της υγειονομικής χούντας που έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Οι επιστήμονες τονίζουν μεταξύ άλλων πως: «Ο γενικός χαρακτηρισμός των εμβολίων ως «ασφαλών» από τον ιατρικό σύλλογο, την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης συνιστά αντιεπιστημονική, απάνθρωπη προπαγάνδα».

Σύμφωνα με επιστολή του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Αυστρίας, Τόμας Σέκερες, απειλούνται με πειθαρχικές διαδικασίες γιατροί, εάν συμβουλέψουν τους ασθενείς να μην εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και δεν συμμορφωθούν με τις συστάσεις της εθνικής επιτροπής εμβολιασμού στην Βιέννη.

Οι αποφάσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με «οποιαδήποτε ιατρική δεοντολογία και τις βασικές αρχές της ιατρικής με επίκεντρο τον ασθενή, βασισμένες σε στοιχεία», απαντούν σε ανοιχτή επιστολή οι Αυστριακοί γιατροί, οι οποίοι τονίζουν επίσης ότι δεν θέλουν να «εκφοβίζονται». Καταθέτουν μάλιστα συνδέσμους με επιστημονικά στοιχεία, προκειμένου να αντικρούσουν, όπως αναφέρουν, την «προπαγάνδα».

Διαβάστε αποσπάσματα της ανοιχτής επιστολής:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Με την εγκύκλιό σας 325/2021 της 2ας Δεκεμβρίου 2021 παραβιάσατε τις βασικές αρχές της τεκμηριωμένης ιατρικής και την ελευθερία της ιατρικής περίθαλψης και απειλήσατε με γενικές πειθαρχικές κυρώσεις τους συναδέλφους που εργάζονται ευσυνείδητα.

Έχετε καθορίσει δικτατορικά πώς πρέπει να ορίζονται, κατά τη γνώμη σας, τα επαγγελματικά ιατρικά καθήκοντα. Εάν ένας πρόεδρος ιατρικού συλλόγου ενεργήσει έτσι, χάνουμε την αξιοπιστία στους ασθενείς μας.

Γράφετε χωρίς να δώσετε καμία πηγή για τους ισχυρισμούς σας.

(…)

Η κατάσταση των δεδομένων σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 που διατίθενται στην Αυστρία δεν είναι σε καμία περίπτωση ενιαία και σαφής και υπόκειται σε μόνιμες αλλαγές.

Ενώ μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες εικαζόταν ότι ο βασικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 παρείχε προστασία έναντι της νόσου, έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή η προστασία είναι πρώτα απ’ όλα σχετική σε ό,τι αφορά τις σοβαρές θεραπείες και, δεύτερον, χάνει την στατιστική του σημασία μετά από έξι έως επτά μήνες το αργότερο.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα άτομα μπορούν εξίσου να μεταδώσουν τη μόλυνση. Το επιχείρημα ότι η «ανοσία της αγέλης» μπορεί να επιτευχθεί με τον εμβολιασμό είναι επομένως ξεπερασμένο.
Δεν είναι βέβαιο εάν μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω προστασία μέσω του αναμνηστικού εμβολιασμού. Οι μελέτες που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής για αυτό το θέμα, παίρνοντας γενική εικόνα μερικών εβδομάδων, καθιστούν σαφές ότι οι απόλυτες επιπτώσεις είναι στην καλύτερη περίπτωση οριακές και σίγουρα δεν θα αλλάξουν την πορεία της πανδημίας συνολικά (βλ. π.χ. https://www.nejm.org/doi/ πλήρης/10.1056/NEJMoa2114255 ) .

Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί σύνδεση μεταξύ του ποσοστού εμβολιασμού και της επίπτωσης (βλ. π.χ. https://doi.org/10.1007/s10654-021-00808-7). Επιπλέον, ο SARS-CoV-2 είναι πολύ ευαίσθητος σε μεταλλάξεις. Έχει ήδη αποδειχθεί μειωμένη και ραγδαία φθίνουσα επίδραση των εμβολιασμών σε σύγκριση με την επί του παρόντος κυρίαρχη παραλλαγή δέλτα (βλ. π.χ. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2114228 ).

Δεν είναι γνωστό εάν υπάρχει προστασία έναντι της επεκτεινόμενης παραλλαγής Όμικρον.
(…)
Περίπου το 98% των ατόμων που επηρεάζονται σοβαρά από τον COVID-19 έχουν τουλάχιστον μία σχετική προϋπάρχουσα ή συνοδευτική ασθένεια. Η μέση ηλικία των προσβεβλημένων είναι άνω των 80 ετών.

Τα υγιή άτομα ηλικίας κάτω των 65 ετών χωρίς παράγοντες κινδύνου συνήθως δεν επηρεάζονται από μια σοβαρή πορεία του COVID-19 (με νοσηλεία, εντατική θεραπεία ή θάνατο). Για αυτούς τους ανθρώπους, οι κίνδυνοι του εμβολιασμού έχουν μεγάλη πιθανότητα να αντισταθμίσουν τα πιθανά οφέλη.

Τουλάχιστον κάποιος πρέπει να επιτρέψει σε αυτά τα άτομα μια ελεύθερη απόφαση εμβολιασμού μετά από ειλικρινή και ολοκληρωμένη ιατρική συμβουλή.

Ο αριθμός των αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων COVID-19 μπορεί να περιγραφεί μόνο ως τρομακτικός (βλ. π.χ. https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages – 607.283 αναφορές μόνο για το Comirnaty, από τον Δεκέμβριο 9η. 2021), ακόμη και αν δεν μπορεί να αποδειχθεί η αιτιότητα για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Μέχρι στιγμής, εννέα επιστολές Rote-Hand έχουν σταλεί προειδοποιώντας για σοβαρές παρενέργειες, ακόμη και θάνατο.

Ο γενικός χαρακτηρισμός των εμβολίων ως «ασφαλών» από τον ιατρικό σύλλογο, την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης συνιστά αντιεπιστημονική, απάνθρωπη προπαγάνδα.

Οι γιατροί όχι μόνο πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επισημαίνουν μια πιθανή ανισορροπία μεταξύ του οφέλους και της βλάβης των εμβολιασμών για τον COVID-19, αλλά είναι επίσης υποχρεωμένοι, με βάση την ιατρική δεοντολογία και σύμφωνα με τον Όρκο της Γενεύης, να ενημερώνουν τους ασθενείς τους για τα πολυάριθμα πιθανών παρενεργειών και να διευκρινίζουν την πιθανότητα των κινδύνων του εμβολιασμού.

(…)
Αν ένας πρόεδρος επιμελητηρίου απειλεί με γενική πειθαρχική αναθεώρηση και κύρωση για ένα συγκεκριμένο, ατομικό αποτέλεσμα διαβούλευσης μεταξύ γιατρών και ασθενών, έρχεται σε αντίθεση με κάθε ιατρική δεοντολογία και τις βασικές αρχές της ιατρικής με επίκεντρο τον ασθενή, βασισμένη σε στοιχεία.
(…)
Κύριε Πρόεδρε, με το παρόν σας ζητάμε να ανακαλέσετε την επιστολή σας με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2021 ή να παραιτηθείτε άμεσα από την προεδρία του Επιμελητηρίου.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι δεν θα τρομοκρατηθούμε από εσάς ή άλλους επιμελητηριακούς λειτουργούς με παρόμοια στάση. Αναφορικά με το Όρκο της Γενεύης και την ελευθερία της ιατρικής περίθαλψης, θα συνεχίσουμε να θεραπεύουμε τους ασθενείς μας με τις καλύτερες γνώσεις και πεποιθήσεις μας και, λαμβάνοντας υπόψη τις ψυχιατρικές αντενδείξεις, θα αποφασίζουμε μεμονωμένα μαζί τους εάν θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 αίσθηση ή όχι.


Με θερμούς χαιρετισμούς,

Παν.-Καθ. Ο Δρ. Andreas Sönnichsen, ειδικός στην εσωτερική και γενική ιατρική, Βιέννη, Σάλτσμπουργκ

Δρ. Walter Wührer, Γενικός Ιατρός, Σάλτσμπουργκ

Δρ. Maria Hubmer-Mogg, Γενικός Ιατρός, Graz

Dr. Christian Fiala, ειδικός στη γυναικολογία, Βιέννη

Δρ. Regina Ehrenberger, ειδικός στην ψυχιατρική, Dornbirn

Dr. Katharina Anderhuber, γενική ιατρός, κρατική σχολική γιατρός, Salzburg

Dr. Walter Lintner, Γενικός Ιατρός, Dornbirn

Dr. Anna Vouk-Zdouc, ειδικός στη γυναικολογία, Klagenfurt

Dr. Marco Spicker, γενικός ιατρός, ιατρός εργασίας, Laakirchen

Dr. Werner Pohl, ειδικός στην εσωτερική ιατρική, Vöcklabruck

Dr. Ingo Wachernig, γενικός ιατρός, Völkermarkt

Ο Δρ. Lukas Trimmel, ειδικός στη φυσική ιατρική και αποκατάσταση, Βιέννη

Δρ. Terezia Novotna, Γενική Ιατρός, Επείγουσα Ιατρός, Wiener Neustadt

Dr. Christine Valentiny, Γενικός Ιατρός, Egg

Dr. Fatma Gürel, Γενικός Ιατρός, Salzburg

Dr. Gerlinde M. Akmanlar-Hirscher, ειδικός στη γυναικολογία, Salzburg

Dr. Sabine Wipfinger, ειδικός στην παιδιατρική, Hallein

Dr. Silvia Zeilinger, γενική ιατρός, Pasching

Dr. Wolfgang Grabner, Γενικός Ιατρός, St. Georgen im Attergau

Dr. Wilhelm Reisenzein, Γενικός Ιατρός, Hallein

Dr. Michael Hübl, ειδικός στην ψυχιατρική, Kufstein

Ο Δρ. Günther Lehenauer, ειδικός στην χειρουργική και γενική χειρουργική, Bad Dürrnberg

Dr. Nikolaus Hübl, Γενικός Ιατρός, Feldkrich

Dr. Helmut Glück, Γενικός Ιατρός, St. Peter am Hart

Dr. Sandra Höss, γενική ιατρός, Mattsee

Dr. Sharon Tagwerker, ειδικός στην παιδιατρική, Bludenz

Dr. Ursula Mayer-Zuchi, Γενική Ιατρός, Straßwalchen

Dr. Erich Fritsch, Γενικός Ιατρός, Pischelsdorf

Dr. Günther Beck, MMA, Γενικός Ιατρός, Aspach

Dr. Bettina Allgaier-Zalto, ειδικός στην γυναικολογία, Kuchl

Dr. Klaus Zalto, ειδικός στην γυναικολογία, Kuchl

Dr. Andrea Rotheneder, γενικός ιατρός, Mondsee

Ο Δρ. Ludwig Koch, ειδικός στην αναισθησία, Salzburg

Dr. Claudia Riedelberger, Γενικός Ιατρός, Seeham

Dr. Petra Wasenegger, Γενικός Ιατρός, Thalgau

Dr. Berit Decker, ειδικός στην οδοντιατρική, στοματική και γναθοπροσωπική ιατρική, Anif»

Το διάβασα στο pronews.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Dr. Sucharit Bhakdi - Δραματικό κάλεσμα στον κόσμο ..

"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,504,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2096,ΑΠΟΨΕΙΣ,105,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,840,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,200,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,914,ΒΙΝΤΕΟ,327,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1857,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,216,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1896,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,84,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,87,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,958,Κόσμος,10100,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,637,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1647,Πολιτική,6935,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6177,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,66,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3223,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,118,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,728,Eco-News,2902,GP - info,5,voice healing therapy,63,
ltr
item
Ploumistos.com: Επιστολή κορυφαίων επιστημόνων: «Απάνθρωπη προπαγάνδα ο χαρακτηρισμός "ασφαλή εμβόλια"» - Ιδού τα στοιχεία
Επιστολή κορυφαίων επιστημόνων: «Απάνθρωπη προπαγάνδα ο χαρακτηρισμός "ασφαλή εμβόλια"» - Ιδού τα στοιχεία
Επιστολή κορυφαίων επιστημόνων: «Απάνθρωπη προπαγάνδα ο χαρακτηρισμός "ασφαλή εμβόλια"» - Ιδού τα στοιχεία
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/12/15/acb51470-9795-443d-80b0-b350c55e0df4.jpg?itok=ZK6I9Vo2
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_299.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_299.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content