Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2022

Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2022

👉Οι ανάδρομοι πλανήτες είναι ένα πολύ ενδιαφέρον αλλά και παρεξηγημένο κεφάλαιο της Αστρολογίας διότι έχει συνδεθεί στενά με τον «καπετάν-φασαρία» των αναδρόμων, τον Ερμή, ο οποίος συνηθίζει να αναδρομεί τρεις φορές τον χρόνο και να συσχετίζεται όχι μόνο με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις αλλά και με βλάβες σε κινητά, υπολογιστές και αυτοκίνητα.

Αυτή, όμως, είναι μια πολύ επιδερμική προσέγγιση που δεν μας βοηθά να καταλάβουμε σε βάθος τα κίνητρα των ανάδρομων πλανητών. Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση της αστρονομίας και της αστρολογικής ερμηνείας των ανάδρομων πλανητών και, στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με το ποιοι πλανήτες και πότε θα αναδρομήσουν μέσα στο 2022 και πώς καλύτερα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις αναδρομές τους.

Η αστρονομία των ανάδρομων πλανητών

Να διευκρινίσουμε, κατ’ αρχάς, ότι η αναδρομή των πλανητών δεν υφίσταται στην αστρονομική πραγματικότητα – δεν υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση ένας πλανήτης να κινηθεί «με την όπισθεν» κατά την τροχιά του γύρω από τον Ήλιο. Ωστόσο, από την οπτική γωνία του ανθρώπου πάνω στη Γη, παρατηρείται πράγματι το φαινόμενο της «οπισθοδρομικής» κίνησης των πλανητών και αυτό έχει μεγάλη σημασία για την Αστρολογία καθώς υιοθετεί τη γεωκεντρική σκοπιά και ερμηνεύει τη ζωή του ανθρώπου στη Γη με τρόπο φιλοσοφικό. 

Σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου, λοιπόν, όταν οι πλανήτες βρίσκονται στην πλησιέστερη δυνατή απόστασή τους από τη Γη, είναι που φαίνεται να κινούνται ανάδρομα. Η διάρκεια της αναδρομής του κάθε πλανήτη ποικίλει ανάλογα με το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται η τροχιά του σε σχέση με την τροχιά της Γης. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο μακριά βρίσκεται ένας πλανήτης από τη Γη τόσο περισσότερο κρατάει και η αναδρομή του.

Η αστρολογική ερμηνεία των ανάδρομων πλανητών

Σε ό,τι αφορά την αστρολογική ερμηνεία τους, οι ανάδρομοι πλανήτες δεν εκφράζονται με τον ίδιο προφανή και άμεσο τρόπο με τον οποίο εκφράζονται οι ορθόδρομοι πλανήτες. Άρα, οι ανάδρομοι θα είναι κάπως πιο ασυνήθιστοι ή πιο διακριτικοί, διστακτικοί και συνάμα εσωστρεφείς στην έκφρασή τους. Φαίνεται, επίσης, να ευνοούν εσωτερικές συνειδητοποιήσεις και διαισθητικές επιγνώσεις μπλοκάροντας ταυτόχρονα εξωγενείς επιρροές σχετικές με τη φύση τους. Ένας ανάδρομος πλανήτης έχει επιπλέον τη δυνατότητα για «λαμπρή» και ιδιαίτερα πρωτότυπη και δημιουργική έκφραση, δεδομένου ότι λάμπει στον ουρανό περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Γενική συμβουλή

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι καθυστερήσεις με τις οποίες συχνά συνδέονται οι ανάδρομοι πλανήτες είναι απαραίτητες ώστε να μπορέσουμε να εμπεδώσουμε τα μαθήματα του εκάστοτε πλανήτη, να μάθουμε από τα λάθη που ίσως έγιναν από βιασύνη όταν ο πλανήτης ήταν ορθόδρομος, κι έτσι να μας δοθεί η ευκαιρία για διόρθωση των λαθών. Σε κάθε περίπτωση, η έννοια της αναθεώρησης και της επανεξέτασης παρελθοντικών θεμάτων που κυβερνά ο πλανήτης γίνεται πολύ σημαντική κατά την αναδρομή του πλανήτη. Ακριβώς λόγω αυτής της ανάγκης για «αναδρομή στο παρελθόν» δεν συνιστούμε, όσο ο πλανήτης είναι ανάδρομος, να ξεκινήσετε νέα σχέδια σε τομείς που κυβερνά ο πλανήτης καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανακύψουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να τακτοποιηθούν και που δεν θα σας επιτρέψουν τελικά – ή θα σας δυσκολέψουν πολύ – να υλοποιήσετε το νέο σχέδιο που είχατε κατά νου.

Ποιοι πλανήτες και πότε αναδρομούν μέσα στο 2022

Ακολουθεί ένας πίνακας με όλους τους πλανήτες που θα αναδρομήσουν μέσα στο 2022. Στην πρώτη στήλη βλέπετε τον μήνα, στη δεύτερη το αν υπάρχουν πλανήτες που γυρνούν ανάδρομοι μέσα σε εκείνον τον μήνα, ενώ στις δύο τελευταίες στήλες βλέπετε τις ακριβείς ημερομηνίες κατά τις οποίες ο κάθε πλανήτης ξεκινά και ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Όπου δεν αναφέρεται χρονολογία, εννοείται ότι μιλάμε για το 2022.

Οι πιο αξιοσημείωτες περίοδοι του 2022 βάσει αναδρομών

Η πιο «ορθόδρομη» περίοδος Μετά από μια γρήγορη επισκόπηση του πίνακα παρατηρεί κανείς ότι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο δεν αναδρομεί κανένας πλανήτης. Μάλιστα, από τις 4 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 29 Απριλίου 2022, οπότε ορθοδρομεί ο Ερμής και αναδρομεί ο Πλούτωνας αντίστοιχα, δεν υπάρχει κανένας ανάδρομος πλανήτης. Άρα, το διάστημα εκείνο είναι ιδανικό για νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα καθώς θα επιτρέψει το σταδιακό προχώρημα υποθέσεων που μπορεί να είχαν μπλοκάρει για καιρό, ειδικά σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και συμφωνιών, δεδομένης της ταυτόχρονης αναδρομής της Αφροδίτης και του Ερμή μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

Η πιο «ανάδρομη» περίοδος

Αντίθετα, καλοκαίρι και αρχές φθινοπώρου του 2022 βλέπει κανείς ότι ο ένας πλανήτης μετά τον άλλο αναδρομούν, με αποκορύφωμα την αναδρομή του Ερμή από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου κατά την οποία θα έχουμε συνολικά επτά πλανήτες ανάδρομους! Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι εκείνη η αναδρομή του Ερμή θα σηματοδοτήσει μεγάλη εσωστρέφεια και διστακτικότητα, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και κυρίως με αφορμή την ανάγκη για ρεαλιστική προσέγγιση ζητημάτων ανάπτυξης και ανανέωσης σε σχέσεις και συνεργασίες με ό,τι διάψευση προσδοκιών μπορεί αυτό να επιφέρει (Ερμής στον Ζυγό σε αντίθεση με Δία και Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα κατά την αναδρόμηση και ορθοδρόμηση του Ερμή αντιστοίχως).

Το «κερασάκι στην τούρτα»

Ιδιαίτερη σημείωση απαιτείται για τους δύο τελευταίους μήνες του 2022 κατά τους οποίους ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων. Η εκκίνηση της αναδρομής του (30 Οκτωβρίου) γίνεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και πλαισιώνεται από δύο εκλείψεις, μία ηλιακή στις 25 Οκτωβρίου και μία σεληνιακή στις 8 Νοεμβρίου, με τον Ήλιο στον Σκορπιό, το ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά ο Άρης. Μάλιστα, θα κινείται και εκτός των ορίων της εκλειπτικής καθ’ όλη τη διάρκεια της αναδρομής του και θα παραμείνει συνεχόμενα εκτός ορίων μέχρι τις 5 Μαΐου 2023!

Άρα, κάποιο σημαντικό και ακραίο γεγονός ενδέχεται να προκαλέσει ασυνήθιστα χαοτικές καταστάσεις ή απογοητεύσεις σε επικοινωνίες, μετακινήσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εμπορικές συναλλαγές. Το γεγονός μπορεί να συνδέεται με ασυνήθιστες ιώσεις, περίεργες μολυσματικές ασθένειες, πρωτόγνωρες μεταναστευτικές ροές, ακραία καιρικά φαινόμενα ή ακόμα και κυβερνοεπιθέσεις ή θερμά πολεμικά επεισόδια και θα έχει βαθιές οικονομικές επιπτώσεις και προεκτάσεις λόγω του ότι η ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου γίνεται σε ιδιομοιρίας σύνοδο με την Αφροδίτη.

Δεδομένης της ποσειδώνιας επιρροής κατά την αναδρόμηση του Άρη και της εκτός ορίων κίνησής του, η προπαγάνδα ή η χάλκευση της πληροφορίας θα είναι ακραία και θα «παίζει» με τα όρια της νομιμότητας μη επιτρέποντας πρόσβαση στην πραγματική αλήθεια. Ας ληφθεί υπόψη ότι ο Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους έως τις 25 Μαρτίου 2023, δηλαδή για δυόμιση περίπου μήνες μετά την ολοκλήρωση της αναδρομής του (12 Ιανουαρίου 2023), οπότε τα γεγονότα του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου 2022 θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο για αρκετούς μήνες.


Μήνας /Ποιοι πλανήτες ξεκινούν αναδρομή /Από πότε /Μέχρι πότε διαρκεί η αναδρομή 

Ιανουάριος          Ερμής                                   14 Ιανουαρίου                4 Φεβρουαρίου 

Φεβρουάριος      Κανείς! 

Μάρτιος             Κανείς! 

Απρίλιος              Πλούτωνας                          29 Απριλίου                      9 Οκτωβρίου 

Μάιος                     Ερμής                                  10 Μαΐου                           3 Ιουνίου 

Ιούνιος                  Κρόνος                                 5 Ιουνίου                             28 Ιουνίου 

                               Ποσειδώνας                     23 Οκτωβρίου                     4 Δεκεμβρίου    Ιούλιος                      Χείρωνας                           19 Ιουλίου                      23 Δεκεμβρίου 

                                Δίας                                      28 Ιουλίου                      24 Νοεμβρίου

Αύγουστος            Ουρανός                              24 Αυγούστου             23 Ιανουαρίου 2023 Σεπτέμβριος            Ερμής                                10 Σεπτεμβρίου                2 Οκτωβρίου Οκτώβριος                Άρης                                  30 Οκτωβρίου            12 Ιανουαρίου 2023 Νοέμβριος                Κανείς! 

Δεκέμβριος                Ερμής                               29 Δεκεμβρίου            18 Ιανουαρίου 2023

Σύντομες συμβουλές ανά αναδρομή πλανήτη

Αναδρομές Ερμή 
α. 14/1-4/2, 
β. 10/5-3/6, 
γ. 10/9-2/10 
και δ. 29/12/22 - 18/1/23

Με τις αναδρομές του Ερμή να γίνονται σε ζώδια γης και αέρα, ένα από τα σημαντικά μοτίβα της χρονιάς θα είναι η ανάγκη αναθεώρησης και επανεξέτασης των απόψεών μας περί ύλης (γη) και κοινωνικότητας (αέρας). Η ύλη, είτε με τη μορφή χρημάτων, αντικειμένων και υπαρχόντων είτε με την έννοια της απόλαυσης, της σωματικής άσκησης και της εργασίας, μπορεί να γίνει αντικείμενο μοιράσματος με τους άλλους, αλλά μπορεί και όχι. Αντιστοίχως, η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια μπορεί να περιστραφεί γύρω από το φαγητό και τα χρήματα, αλλά μπορεί πάλι όχι.

Η επιπλέον ανάγκη του αέρα για μάθηση και επικοινωνία μπορεί να στοχεύει σε κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα ή υλικό πλεονέκτημα, αλλά η υλική εξασφάλιση δεν είναι απαραίτητα το μοναδικό κίνητρο για να μάθει κάποιος κάτι καινούργιο. 

Το πώς σκέφτεστε, λοιπόν, γύρω από αυτά τα ζητήματα και το πώς συνδυάζετε το στοιχείο της γης με αυτό του αέρα θα είναι στο στόχαστρο της αναθεώρησης στην οποία θα σας καλέσει ο Ερμής να προβείτε κατά τη διάρκεια του 2022.

Αναδρομή Αφροδίτης (19/12/2021-29/1/2022)

Το 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη να είναι ήδη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μάλιστα, το γεγονός ότι η αναδρομή της ξεκίνησε σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Πλούτωνα είναι ενδεικτικό της βαθιάς αναθεώρησης που πολλοί από εμάς θα κληθούμε να κάνουμε σε αξίες, σχέσεις, συνεργασίες και οικονομική διαχείριση. 

Η πλουτώνια υπογραφή αυτής της αναδρομής προοιωνίζει ότι το όποιο αποτέλεσμα αυτής της βαθιάς αναθεώρησης θα οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές αξιών που θα επισύρουν αντίστοιχες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούμε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μήπως, λοιπόν, χρειάζεται να επανεξετάσουμε την αξία που μπορεί να δίνουμε στην κοινωνική αναρρίχηση και αναγνώριση; Μήπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες που διατηρούμε δεν έχουν γερά θεμέλια που να επιτρέπουν τη μακροβιότητα;

Μήπως, πάλι, η οικονομική μας διαχείριση θα πρέπει να αλλάξει ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή όσο πρέπει, δίχως υπερβολές αλλά και δίχως στερήσεις; Ο τρόπος που θα απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα, μεταξύ άλλων, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πόσο απολαυστικό ή όχι θα θεωρήσετε ότι είναι για εσάς το 2022 και, μαζί, το ποιες σχέσεις αξίζουν πραγματικά τον κόπο σας.

Αναδρομή Άρη (30/10/2022-12/1/2023)

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η αναδρομή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τους δύο τελευταίους μήνες του 2022. Αυτό που μπορείτε να κάνετε σε προσωπικό επίπεδο είναι να επανεξετάσετε, μεταξύ άλλων, τον τρόπο με τον οποίο μάχεστε για τις απόψεις και τις ιδέες σας, καθώς και τον τρόπο που διαχειρίζεστε και εκφράζετε τον θυμό σας σε λεκτικό επίπεδο. Η επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο κινείστε και δράτε γενικότερα θα είναι εξίσου σημαντική. Μια καλή ιδέα για την εκτόνωση του ανάδρομου Άρη είναι η σωματική άσκηση, στην οποία, όμως, και πάλι θα πρέπει να δώσετε προσοχή ώστε να μην προκληθούν τραυματισμοί σε χέρια και πόδια.

Aναδρομή Δία (28/7/2022 - 24/11/2022)

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ανάπτυξης και του οράματος. Όσο παραμένει ανάδρομος, θα μας καλέσει να επικεντρωθούμε στην εσωτερική μας ανάπτυξη και στην αναζήτηση τρόπων ενίσχυσης εκείνων των έργων και σχεδίων που ξεκινήσαμε τους προηγούμενους μήνες όσο ο Δίας ήταν ορθόδρομος. 

Κατά την ανάδρομη πορεία του, ιδιαίτερα σημαδιακή για την Ελλάδα θα είναι η ημερομηνία της επανεισόδου του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων διότι συνδυάζεται με τον εορτασμό του ΟΧΙ (28 Οκτωβρίου 2022). Τι ΟΧΙ, άραγε, θα κληθούμε να πούμε τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο; Θυμηθείτε ότι την ίδια περίοδο, τέλη Οκτωβρίου, θα έχουμε και το «κερασάκι στην τούρτα» από τον Άρη που θα αναδρομεί. Μήπως, λοιπόν, θα πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να υπερασπιστούμε ιδέες, οράματα και πίστη απέναντι σε υπονομευτικές ή δόλιες κινήσεις και πρωτοβουλίες;

Αναδρομή Κρόνου (5/6/2022 - 23/10/2022)

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας για όρια, κανόνες, επαγγελματισμό και πειθαρχία. Όσο παραμένει ανάδρομος στον Υδροχόο, θα απαιτήσει από εμάς εσωτερική πειθαρχία και υπομονή ώστε να ανταποκριθούμε στο αίτημα του ζωδίου για κοινωνική αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Την ίδια περίοδο ίσως συνειδητοποιήσει κανείς καλύτερα το τίμημα που πληρώνει για την ελευθερία του αλλά και πόσο τελικά είναι το «βάρος» της γνώσης και της αλήθειας που μπορεί να αντέξει ώστε να το μοιραστεί με το κοινωνικό σύνολο μετά την ορθοδρόμηση του πλανήτη. 

Τότε, στις 23 Οκτωβρίου 2022, δύο μόλις ημέρες πριν την ηλιακή έκλειψη και μια βδομάδα πριν την εκκίνηση της αναδρομής του Άρη, ο Κρόνος θα βρίσκεται ξανά σε μία εξαιρετικά στενή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, την οποία όψη έχουμε πολλές φορές αποκαλέσει «Αποδόμηση και Μεταρρύθμιση». Άρα, οι συνέπειες των εσωτερικών συνειδητοποιήσεων που θα έχουμε επιτύχει έως τότε ενδέχεται να έχουν σημαντικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας, ιδιαίτερα σε επίπεδο υλικό και επαγγελματικό. Πόση, λοιπόν, μπορεί να είναι η γνώση και η αλήθεια που αντέχετε και πόσο διατεθειμένοι είστε να ζήσετε σύμφωνα με αυτήν, ειδικά εάν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να πάτε κόντρα στις κοινωνικές επιταγές;

Αναδρομές εξωκρόνιων

Δεδομένου ότι οι τρεις εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) είναι ανάδρομοι για αρκετούς μήνες κάθε χρόνο και αφορούν εν πολλοίς το συλλογικό ασυνείδητο, θα περιοριστούμε στον σχολιασμό κάποιων ιδιαιτεροτήτων κατά τις αναδρομές αυτών των πλανητών κατά το 2022. Αναμένουμε, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναδρόμηση του Πλούτωνα στις 29 Απριλίου 2022 καθώς γίνεται την παραμονή ηλιακής έκλειψης, η οποία έκλειψη θα έχει ήδη ενεργοποιηθεί από την ορθοδρόμηση του Ουρανού στις 18 Ιανουαρίου 2022. Αυτές οι επιρροές μπορεί να εκδηλωθούν μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2022 ως αναπάντεχες και καταιγιστικές εξελίξεις, τόσο για καλό όσο και για κακό, που θα οδηγήσουν πολλούς από εμάς σε ριζικές αλλαγές ως αποτέλεσμα της επιτακτικής ανάγκης για επιβίωση και αντιμετώπιση των εσωτερικών μας φόβων, εμμονών και δαιμόνων.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2022
Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2022
Οι ανάδρομοι πλανήτες του 2022
https://1.bp.blogspot.com/proxy/dDj8xvPkrdD2NE_o1E65BzYyFsMoRTobjzdM30loTiZ1LeQDdGbATTwMTq6cp11gBO5bVt2Y7GPecybgmSCIPlByxxPNgPsDa5aUWpwCqgGKpbMQL66Qw5XN9knYoZ8MBOKk=w400-h240
https://1.bp.blogspot.com/proxy/dDj8xvPkrdD2NE_o1E65BzYyFsMoRTobjzdM30loTiZ1LeQDdGbATTwMTq6cp11gBO5bVt2Y7GPecybgmSCIPlByxxPNgPsDa5aUWpwCqgGKpbMQL66Qw5XN9knYoZ8MBOKk=s72-w400-c-h240
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/2022_1.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/2022_1.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content