Παγκόσμιες Προβλέψεις 2022 - "Γεγονότα θα σφραγίσουν την ιστορία του πολιτισμού μας και την όψη της Γης"

Παγκόσμιες Προβλέψεις 2022 - "Γεγονότα θα σφραγίσουν την ιστορία του πολιτισμού μας και την όψη της Γης"

👉Το 2022 είναι η δεύτερη χρονιά μιας καθοριστικής πενταετίας που έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και την πορεία της ιστορίας.

Το 2021 ήταν μια χρονιά δύσκολη, τόσο για την παγκόσμια κατάσταση όσο και για την προσωπική ζωή των περισσοτέρων.

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις Παγκόσμιες Προβλέψεις για το 2022

Ο πυλώνας της παγκόσμιας υγείας διασαλεύτηκε με την επιδημία του κορωνοϊού και ο πυλώνας της παγκόσμιας οικονομίας διαταράχτηκε από τη συνέπεια της πανδημίας στη ζωή κρατών, λαών και ανθρώπων. Το 2022 με τη σειρά του θα φέρει γεγονότα που θα σφραγίσουν την ιστορία του πολιτισμού μας και την όψη της Γης. Εκτός από τις γεωλογικές και τις μετεωρολογικές αναταράξεις, θα δοκιμάσει τις προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις, τις επαγγελματικές συνεργασίες και τη διαδικασία που απαιτείται για την πραγματοποίηση σχεδίων και προσδοκιών. Μια δύσκολη φάση για την ψυχολογική ισορροπία των ανθρώπων, μπορεί να εκδηλωθεί με αύξηση της θνησιμότητας και των ασθενειών, αλλά και με σημαντικά επιτεύγματα στην ψυχολογία. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα διατηρήσει την ισχύ των κρατούντων και την ισχυρή αντίστασή τους σε κάθε προσπάθεια διαμαρτυρίας και επανάστασης προς αυτήν, από πολιτικές, εθνικές και φυλετικές ομάδες.

Ας δούμε όμως την πλανητική διαμόρφωση που σχηματίζεται στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Από την αρχή του έτους ο Δίας περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και συναντά εκεί τον Ποσειδώνα στις αρχές Απριλίου, ενώ στις 11 Μαΐου περνά στον Κριό για να επιστρέψει πίσω στις 29 Οκτωβρίου. Αυτή η μετακίνηση πιστεύεται ότι θα δώσει θετικές εξελίξεις στην πορεία της γνωστής πανδημίας, αλλά παράλληλα θα φέρει παρασκηνιακές δραστηριότητες, πολιτικές συνωμοσίες και θα γίνει αιτία παραπλάνησης εντυπώσεων και απόψεων πολλών ανθρώπων. Περνώντας στον Κριό, συγχρονίζεται με τη διέλευση του Άρη που πραγματοποιείτε περίπου την ίδια περίπου και αυτό σημαίνει κάτι αισιόδοξο και απελευθερωτικό από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις πολλών ανθρώπων.

Ο Κρόνος παραμένει όλο τον χρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύοντας τα θεμέλια της εξέλιξης της γνωστής, νέας τάξης πραγμάτων: αλλαγές θα παρατηρηθούν στη γεωπολιτική διαμόρφωση του κόσμου και κυρίως τεχνολογικής φύσεως σε εκπληκτική κλίμακα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να μεταμορφώσει τη σημασία της ανθρώπινης συμπεριφοράς. 

Το ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης θα τονιστεί, ο εθνικισμός θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε πολλά κράτη. Πολλές χώρες της μέσης Ασίας συνεχίζουν την πορεία προς την πρόοδο και την αλλαγή διαμόρφωσης της εξωτερικής τους πολιτικής. 

Η Αμερική, αν και αμφισβητούμενη, παραμένει η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου, ενώ τα οικονομικά της προβλήματα που εμβάθυναν τη δεκαετία του 25010 μπορούν να λυθούν ή να υποχωρήσουν στη διάρκεια της τρίτης δεκαετίας του αιώνα που διανύουμε. Η Βρετανία είναι σε μεταβατική περίοδο, ενώ η μεγάλη αντίπαλός της, η Γερμανία , ενθαρρύνθηκε να αναλάβει όλο και μεγαλύτερα ρίσκα και συνεχίζει. 

Οι πιο σοβαρές απειλές θα προκύψουν στη δίνη αστάθειας που εκτείνεται από Αφρική έως την κεντρική Ασία. Η Σινο-Αμερικάνικη αντιπαλότητα γίνεται μεγαλύτερη και μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ τους, με οποιαδήποτε μορφή, θα φέρει μεγάλη αλλαγή στην ισορροπία των παγκόσμιων δυνάμεων.

Το παγκόσμιο χρέος δεν θα μπορέσει ούτε να εξοφληθεί, ούτε να ρυθμιστεί για ακόμα μια φορά.

Η στρατηγική των εμβολίων θα συνεχιστεί και τα επόμενα 25 χρόνια, οι προβλέψεις μιλούν για ένα εμβόλιο που θα απαλλάξει των κόσμο από απειλές της υγείας και επιδημίες.

Ζητήματα ενέργειας θα απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό. Αλλάζει η στρατηγική διάθεσης αγαθών και πωλήσεων στο εμπόριο. Νέοι πρόοδοι θα σηματοδοτήσουν οι ανακαλύψεις στο διάστημα και εικάζεται ότι μέχρι το 2030 θα ξέουμε τι είναι η σκοτεινή ύλη.

Η Ρωσία ισχυροποιείται έναντι των άλλων ανταγωνιστικών δυνάμεων και προβλέπεται ότι θα γίνει παγκόσμια υπερπαραγωγός τροφίμων.

Η νανοτεχνολογία προοδεύει ιλιγγιωδών και το απυρόβλητο της προσωπικής ζωής (ιδιωτικότητα) γίνεται μια περίεργη εμμονή.

Η πραγματικότητα γίνεται εικονική και εμφανίζεται στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων σαν σενάριο παιχνιδιού.

Η τεχνολογία επηρεάζει τη μόδα και βρίσκει εφαρμογή ακόμα και στην παραγωγή ενδυμάτων.

Επαναπροσδιορίζουμε την άγρια φύση μέσα από παρεμβάσεις μας σε αυτήν.

Οι πόλεις αλλάζουν μορφή και συνεκτικό ιστό.

Ο αθλητισμός θα υποστεί επεξεργασία και οι αγώνες θα διεξάγονται με ολογράμματα.

Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στον τρόπο που σκεφτόμαστε τις μεταφορές.

Στον τομέα της υγείας οι άνθρωποι θα νιώθουν λιγότερο ασφαλείς και υγιείς.

Διαταράσσεται η πίστη στα θρησκευτικά δόγματα.

Αλλάζει ο τρόπος ψυχαγωγίας.Τέλος, οι άνθρωποι θα διαβάζουν λιγότερο τα βιβλία και η αφήγηση στα κοινωνικά δίκτυα θα γίνει η επόμενη εξουσία.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα συνεχίσει να διαταράσσει τη Γη με σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων, όπως και εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Θα αυξήσει τη διαφορά μεταξύ πλουσίων και φτωχών και θα συνεχίσει να διατηρεί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση.

Τέλος ο Ποσειδώνας, παραμένοντας στους Ιχθύς και μετά τη συνάντησή του με τον Δία θα εντείνει την έξαρση των ψυχικών ασθενειών και της εγκληματικότητας. Η θέση αυτή θα διογκώσει το ψέμα, την ευκολία εξαπάτησης και τη δόλια συμπεριφορά σε κάθε τομέα.

Οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού τον Μάιο και τον Νοέμβριο.Στη διάρκειά τους θα πληθαίνουν προβλήματα και θα εντείνονται οι δυσκολίες στις λογής επιδιώξεις.

Χαρακτηριστικό επίσης του 2022 είναι η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω λόγω παλινδρομικής πορείας και του Άρη στους Διδύμους από τις 21 Αυγούστου που θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 Μαρτίου του 2023 για τον ίδιο λόγο.

Τις περιόδους που οι πλανήτες αυτοί είναι ανάδρομοι και βρίσκονται παρατεταμένα στον ίδιο χώρο, οξύνονται ή μεγαλώνουν τα προβλήματα της φύσης των ζωδίων που διατρέχουν.

Και οι άνθρωποι ψάχνουν ένα θαύμα!


Ο καλύτερο τρόπος να υποτάξεις ένα μυαλό, άρα και την ελεύθερη βούληση, είναι ο φόβος. Η παγκοσμιοποίηση κατάφερε να δημιουργήσει μοντέλα ζωής, κοινά αποδεκτά από μεγάλα μέρη του πληθυσμού της Γης. Από την Αυστραλία έως την Ευρώπη και τον Καναδά, την Αργεντινή και την Ιαπωνία, τα πρότυπα επιτυχίας και ευτυχίας ήταν κοινά.. Οι επιδιώξεις των ανθρώπων εξακολουθούν να παραμένουν στα ίδια πρότυπα, με την πρωτοκαθεδρία να ανήκει στις ΗΠΑ και το περίφημο «Αμερικανικό Όνειρο», βασισμένο και αυτό στον υπερκαταναλωτισμό και στις αξίες του καπιταλιστικού συστήματος. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούσε να προβληθεί άλλο μοντέλο ευημερίας παγκόσμια, καθώς τα τεχνολογικά επιτεύγματα διευκόλυναν την καθημερινότητα των ανθρώπων όλο και περισσότερο και δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο και ανταγωνιστικό από το άλλο πολιτικό στρατόπεδο. Η προβολή της ευημερίας μέσα από κανάλια επιτυχίας και άφθονο διαφημιστικό χώρο και χρόνο κατάφερε να κατευθύνει επιθυμίες και να γίνει καθεστώς και μέτρο σύγκρισης μιας επίπλαστης ευτυχίας. Όσες αντιστάσεις και αν υπήρξαν από φωτεινά μυαλά, η μάζα αποδείχτηκε ανίκητη στο κυνήγι της αφθονίας.

Η Κίνα, από τον μεγάλο άγνωστο της παγκόσμιας κοινωνίας, κατάφερε μεθοδικά και αποτελεσματικά, να χαρίσει στον απλό κόσμο τα προϊόντα που προορίζονταν για την ελίτ, απλά και μόνο καταφεύγοντας σε απλή αντιγραφή. Η επιτυχία αυτής της μεθόδου δεν οφείλεται σε κανένα άλλο λόγο παρά μόνο στην παγκόσμια, ατομική δίψα για αναγνώριση και επικράτηση του δικού μας εγώ, έναντι του διπλανού και του απέναντι. Και όταν η Γη πλημμύρισε από αντίγραφα, ήρθε η εποχή να ευτελιστεί και ιδιωτική ζωή.

Μια ματιά στις επικρατούσες πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας, δείχνει ανάγλυφα και γλαφυρά της παγκόσμια ελαφρότητα! Μια κοινωνική ισοπέδωση και μια παγκόσμια ψυχολογία αγέλης που διψά για κατανάλωση και ακολουθεί τους κάθε λογής “influencers”. Παντού κεφάλια σκυφτά πάνω από ένα κινητό που αναζητούν τη λύτρωση μέσω ενός κοινού κωδικού επικοινωνίας της αδιαφορίας. Η ανωνυμία άνοιξε τις πύλες του κάθε εγκεφάλου να ξεχυθεί στο διαδίκτυο και να προκαλέσει όση μεγαλύτερη ζημιά μπορεί, έστω και αν οι προθέσεις ήταν αγαθές. 

Η ανωνυμία που επιζητά τη διάκριση αλλά κρύβεται πίσω από ψεύτικες επιτυχίες και ατελείς γνώσεις. Ανωνυμία που τείνει να επικρατήσει και εκτός διαδικτύου με τις μάσκες προστασίας από αυτήν την ανελέητη μάστιγα του κορωνοϊού. Ο φόβος γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικός αν παραμείνει αόρατος. Μην αγγίξεις, μην μιλήσεις, μην δεις! Και όμως, αυτή η πανδημία μπορεί να γίνει το μέσο αφύπνισης της ανθρωπότητας. Να προκαλέσει αντιδράσεις που θα ξεπερνούν το κίνημα των αντιεμβολιαστών και θα επαναφέρουν τη χαρά της ζωής, στο μεταξύ μας και όχι στο μόνοι μας. Είναι σημαντικό να ξεκολλήσουν τα μάτια από μια άψυχη οθόνη και αν κοιτάξουν γύρω τους το φυσικό περιβάλλον. Να επιστρέψει το άγγιγμα στον χαιρετισμό, τι ωραία λέξη και τι ωραίο νόημα, να σου εύχομαι «χαίρε», όταν σε βλέπω!

Αυτόν τον κόσμο πιστεύω και αυτόν υπηρετώ! Και πιστεύω στα θαύματα που συμβαίνουν για να μας αποδείξουν τη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Και το θαύμα της λύτρωσης έρχεται και θα είναι στην ώρα του!

Το διάβασα στο oroskopos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2022: Ο μετασχηματισμός μας σε "νέο άνθρωπο" και η παρέμβαση... ΕΔΩ (Η πρόβλεψη αναρτήθηκε Κυριακή 22 Αυγούστου 2021)
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,503,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2095,ΑΠΟΨΕΙΣ,104,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,839,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,199,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,913,ΒΙΝΤΕΟ,325,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1857,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,215,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1891,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,83,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,86,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,957,Κόσμος,10100,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,636,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1647,Πολιτική,6934,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6175,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,65,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,117,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,726,Eco-News,2901,GP - info,5,voice healing therapy,62,
ltr
item
Ploumistos.com: Παγκόσμιες Προβλέψεις 2022 - "Γεγονότα θα σφραγίσουν την ιστορία του πολιτισμού μας και την όψη της Γης"
Παγκόσμιες Προβλέψεις 2022 - "Γεγονότα θα σφραγίσουν την ιστορία του πολιτισμού μας και την όψη της Γης"
Παγκόσμιες Προβλέψεις 2022 - "Γεγονότα θα σφραγίσουν την ιστορία του πολιτισμού μας και την όψη της Γης"
https://www.antinews.gr/media/2019/06/klimatiki-allagi-kai-o-kakos-mas-o-kairos_1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/2022_01217133919.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/2022_01217133919.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content