«TRIAGE»! Θέτουν ΕΚΤΟΣ τους ανεμβολίαστους: "Οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία" (ΒΙΝΤΕΟ)

«TRIAGE»! Θέτουν ΕΚΤΟΣ τους ανεμβολίαστους: "Οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ο Martin Hoffmann, ο οποίος διδάσκει φιλοσοφία στο Westphalian Wilhelms University στο Münster της Γερμανίας, υποστηρίζει την προτίμηση, το προβάδισμα, των εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων. 

Τα εμβολιασμένα άτομα, παρότι νοσούν και μεταδίδουν, θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε μια διαλογή (Triage) έναντι των μη εμβολιασμένων, γράφει σε άρθρο για την «Frankfurter Allgemeine Zeitung»

To «Triage» είναι μια πρακτική, κατά την οποία, όταν δεν μπορεί να παρασχεθεί οξεία φροντίδα λόγω, gia par;adeigma, έλλειψης πόρων, γίνεται επιλογή, όπως για παράδειγμα σε εμπόλεμη κατάσταση. Το Triage ακολουθεί, όπως λένε, την σύγχρονη ερμηνεία του όρκου του Ιπποκράτη , αλλά κατά τα άλλα υπάρχει άφθονο περιθώριο ερμηνείας, που οδηγεί σε περισσότερες από μία ταυτόχρονες ιδέες για την φύση του.

Ο Χόφμαν επικαλείται την «αρχή της δίκαιης ισότητας ευκαιριών», προκειμένου να δικαιολογήσει την εφαρμογή του Triage, ισχυριζόμενος, ουσιαστικά, πως ο COVID ισούται με εμπόλεμη κατάσταση! Λέει ότι: «Οι ευκαιρίες ατομικής ζωής σε μια κοινωνία πρέπει να κατανέμονται δίκαια μεταξύ των μελών της. Από την μια υπάρχουν αυτοί που έχουν εμβολιαστεί, που αναλαμβάνουν ατομικό κίνδυνο και έτσι μειώνουν τον συλλογικό κίνδυνο μόλυνσης και υπερφόρτωσης των μονάδων εντατικής θεραπείας (σ.σ. Φουντώνουν οι φωνές που λένε πως στα νοσοκομεία οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι. Τα επίσημα στοιχεία που δίνουν πολιτικοί και ΜΜΕ κάνουν λόγο για περισσότερους ανεμβολίαστους). Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 90 τοις εκατό των ασθενών εντατικής θεραπείας που λαμβάνουν θεραπεία για κορωνοϊό και που θα είχαν συνεισφέρει αιτιολογικά στην ανάπτυξη της διαλογής».

«Όποιος εξισώνει τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα άτομα υπό αυτές τις συνθήκες»,γράφει ο Hoffmann, «αγνοεί τόσο τον ατομικό κίνδυνο που έχει αποδεχτεί το εμβολιασμένο άτομο μέσω του εμβολιασμού όσο και την αιτιώδη συνεισφορά που έχει το εμβολιασμένο άτομο στην αποφυγή της διαλογής. Ως εκ τούτου, η ισότητα θα οδηγούσε σε άνιση κατανομή των κινδύνων της πανδημίας».

ΠΗΓΗ: Frankfurter Allgemeine Zeitung – Γιατί να μην εφαρμοστεί η διαλογή – Triage;;;

Η ιατρική δεοντολόγος Annette Dufner από την Βόννη είναι πολύ πιο επιφυλακτική, αλλά έχει παρόμοια τάση: «Η ουσία είναι ότι νομίζω ότι θα μπορούσε να υποστηριχθεί ένα επιχείρημα υπέρ του κριτηρίου εμβολιασμού ή μη στις ΜΕΘ. Η επιλογή των ασθενών εξαρτάται επίσης από το πόσο ευρέως πρέπει να γίνει κατανοητή η αρχή της αλληλεγγύης».

Με άλλα λόγια οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία (μέσω του Triage), επειδή εισάκουσαν τα ΜΜΕ και τους τηλέ-ειδικούς και έκαναν το εμβόλιο, παρά τους κινδύνους των όποιων παρενεργειών (και ενώ υπήρχαν και ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, 8-9 θεραπείες για τον COVID) συνεισφέροντας στην υποτιθέμενη αλληλεγγύη.

Άρα οι ανεμβολίαστοι τίθενται ΕΚΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Το υγειονομικό απαρτχάιντ γιγαντώνεται στην Ευρώπη, η οποία διολισθαίνει από την κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κάτι ακόμα χειρότερο: ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, όπως έλεγε ο Σωκράτης. Οσονούπω ο λαός, ίσως, ξεσηκωθεί με όλα αυτά και κάποιοι τύραννοι, πάνω από τους πολιτικούς, θα δώσουν ως συνήθως την «λύση», καθότι δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη, τα όποια παγκόσμια συμφέροντα να κατανικηθούν, επειδή κάποιοι πολιτικοί και επιστήμονες θα παραγκωνιστούν, μετά από πιθανή λαϊκή απαίτηση.

Σύμφωνα δε, με τον Mario Draghi, οι ανεμβολίαστοι πρέπει να εμβολιαστούν για να γίνουν ξανά μέρος της κοινωνίας! ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Τι θα τους κάνουν στο τέλος, αν δεν αλλάξουν άποψη;;;

Και ο χρόνος κυλά αντίστροφα…

Δείτε:


Το διάβασα στο el.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,504,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2097,ΑΠΟΨΕΙΣ,106,Άρθρα,827,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,156,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,842,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,200,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,918,ΒΙΝΤΕΟ,330,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1857,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,219,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1899,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,71,ΖΩΗ,227,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,87,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,90,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,965,Κόσμος,10106,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,639,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1647,Πολιτική,6935,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6180,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,66,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1235,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3223,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,118,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,731,Eco-News,2903,GP - info,5,voice healing therapy,65,
ltr
item
Ploumistos.com: «TRIAGE»! Θέτουν ΕΚΤΟΣ τους ανεμβολίαστους: "Οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία" (ΒΙΝΤΕΟ)
«TRIAGE»! Θέτουν ΕΚΤΟΣ τους ανεμβολίαστους: "Οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία" (ΒΙΝΤΕΟ)
«TRIAGE»! Θέτουν ΕΚΤΟΣ τους ανεμβολίαστους: "Οι εμβολιασμένοι να τύχουν προτεραιότητας σε κοινωνία και υγεία" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://news.in-24.com/lifestyle/content/uploads/2021/09/06/45b525a76d.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/triage.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/triage.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content