Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο νέου πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη πανδημία!

Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο νέου πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη πανδημία!

👉Με νέο" αέρα" ο Μπιλ Γκέιτς μετά και την προσφάτως υπογραφείσα συμφωνία για το κλίμα με την ΕΕ, όπου μάλιστα η ίδια η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τον παρουσίασε στους ηγέτες των χωρών στην COP26, εμφανίζεται σαν ένα είδος άτυπου πλανητάρχη, προβλέποντας νέες πανδημίες, προαναγγέλλοντας ομάδα μάχης σε παγκόσμιο επίπεδο για τις πανδημίες, μιλώντας για την ανάγκη νέων εμβολίων.

Ο δισεκατομμυριούχους κομπιουτεράς, γνωστός για τον ύποπτο ρόλο που διαδραμάτισε στις αμερικανικές εκλογές, έχοντας πλέον λόγο για τα πάντα (κλιματική αλλαγή, εμβόλια) με νέα του συνέντευξη προειδοποιεί τους ηγέτες των χωρών στην διάσκεψη της Γλασκώβης για νέες πανδημίες

Ο Μπιλ Γκέιτς, σε συνέντευξη στο Police Exchange που έδωσε ισχυρίστηκε πως οι κυβερνήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για μελλοντικές πανδημίες και τρομοκρατικές επιθέσεις, συνδέοντας τις πανδημίες με την τρομοκρατία, επενδύοντας δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Με αυτόν τον τρόπο ο άτυπος πλανητάρχης ορίζει την νέα απειλή και προϊδεάζει για ακόμα περισσότερα μέτρα

Στην ίδια συνέντευξη ο ιδρυτής της Microsoft ζήτησε επίσης την δημιουργία μιας νέας ομάδας εργασίας (δύναμη κρούσης) για την πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα επιτηρεί αυτό που ονόμασε «παιχνίδια μικροβίων». Αν και η έρευνα μπορεί να είναι δαπανηρή,ο Γκέϊτς διατείνεται ότι θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε άλλες καινοτομίες, όπως η εξάλειψη της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Επιπλέον απαίτησε χώρες οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο να ξοδέψουν «δεκάδες δισεκατομμύρια» για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα.

«Ελπίζω σε πέντε χρόνια, να μπορώ να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο «Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία», αλλά θα χρειαστούν δεκάδες δισεκατομμύρια οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μέρος αυτού», είπε.

Παράλληλα ο Μπίλ Γκέιτς έδωσε το σήμα για τη νέα γενιά των εμβολίων ή το metavaccine που θα ακολουθήσουν την τεχνολογία mRNA.

Όπως ισχυρίστηκε θα χρειαστούμε νέα εμβόλια καθώς τα υπάρχοντα δεν περιορίζουν την μετάδοση του ιού.

Άρα όπως είπε θα χρειαστούμε νέα που θα κάνουν ακριβώς αυτό: Θα περιορίζουν την μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Επιπλέον ζήτησε μια «ομάδα μάχης πανδημίας» η οποία θα επιχειρεί στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΟΥ και θα αναλάβει την «επιτήρηση» σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αυτό που ο Γκέιτς αποκαλεί «πολεμικά σενάρια μικροβίων» συνδέοντας την επόμενη πανδημία με την τρομοκρατία.

Μάλιστα είπε πως η επόμενη πανδημία η οποία θα προέλθει από βιοτρομοκρατία θα είναι κατά πολύ χειρότερη από αυτό ζούμε σήμερα!

«Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από την φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία που θα μπορούσαν ακόμη και να είναι πολύ χειρότερες από αυτό που ζήσαμε σήμερα», είπε.

Tα παραπάνω αξίζει να προσεχθούν ιδιαιτέρως επειδή κάθε τέτοιου είδους τοποθέτηση αποδεικνύεται «προφητική» μετά από κάποιο χρονικό διάστημα(θυμίζουμε ότι λίγο πριν «σκάσει» η πανδημία του κορωνοϊού της Ουχάνμ, ο Γκέϊτς οργάνωνε ασκήσεις προσομοίωσης). Εν τέλει όμως αξίζει κανείς να αναρωτηθεί το εξής: Ποιος είναι ο Μπιλ Γκεϊτς ου αξιώνει ρόλο άτυπου πλανητάρχη, που καθοδηγεί κυβερνήσεις και που δίνει χρηματοδοτεί υπερεθνικούς οργανισμούς όπως ο Π.Ο.Υ ;
Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2197,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1102,ΒΙΝΤΕΟ,673,ΒΟΛΟΣ,129,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2158,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1399,Κόσμος,10340,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,895,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1731,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6307,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1326,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3413,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,105,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2994,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο νέου πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη πανδημία!
Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο νέου πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη πανδημία!
Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο νέου πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη πανδημία!
https://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/%2Fmethode%2Ftimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2F39faf346-8821-11eb-9489-103fdeb21a02.jpg?crop=1500%2C1000%2C0%2C0
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/task-force.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/task-force.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content