Η Pfizer βγάζει 14 δισ.δολάρια από τα εμβόλια και η ΕΕ μοιράζει «μαυρισμένα» έγγραφα συμβάσεων στους ευρωβουλευτές!

Η Pfizer βγάζει 14 δισ.δολάρια από τα εμβόλια και η ΕΕ μοιράζει «μαυρισμένα» έγγραφα συμβάσεων στους ευρωβουλευτές!

👉Την ίδια στιγμή που η Pfizer ανακοινώνει ότι τα έσοδα της για φέτος θα φτάσουν τα 75-80 δισεκατομμύρια δολάρια (με την πλειοψηφία να είναι από πωλήσεις εκτός ΗΠΑ) η ΕΕ που διαχειρίζεται τα χρήματα των πολιτών μοιράζει "μαύρα έγγραφα" ακόμα και σε ευρωβουλευτές δείχνοντας την υποκρισία των υποσχέσεων για «διαφάνεια» από ευρωπαϊκούς φορείς σχετικά με τις συμβάσεις αγοράς εμβολίων που έχουν υπογραφεί με φαρμακευτικές εταιρείες.

Την αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής ο οποίος έδειξε τα "έγγραφα" που έλαβε από την κομισιόν αναφορικά με τις συμβάσεις εμβολίων και που οι μαυρισμένες γραμμές περίσσευαν.

Ο ευρωβουλευτής Cristian Terhes κατήγγειλε την έλλειψη διαφάνειας στην πολιτική εμβολίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και ειδικότερα των συμβάσεων για την αγορά εμβολίων που υπογράφηκαν μεταξύ της ΕΕ και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, ο οποίος είναι μέλος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, παρέθεσε άρθρο της εφημερίδας Euractiv που αποκαλύπτει ότι το αντίγραφο της σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της γερμανικής εταιρείας CureVac και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο δόθηκε στη διάθεση των ευρωβουλευτών περιέχει πολλά διασκευασμένα/αποκρυπτόμενα αποσπάσματα.

Προκειμένου να υποστηρίξει τη διαδήλωσή του, ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής εξέθεσε πολλές σελίδες της εν λόγω σύμβασης, καθεμία από τις οποίες ήταν βαριά επιμελημένη. « σας κάνω την ερώτηση: αυτό είναι διαφάνεια; Βλέπετε κάτι; Γιατί δεν το κάνουμε!» είπε.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής επέκρινε το γεγονός ότι οι Βρυξέλλες θέλουν «να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς».

”Όταν η κυβέρνηση ξέρει τα πάντα για σένα, είναι τυραννία. Όταν ξέρεις τα πάντα για την κυβέρνηση, είναι δημοκρατία,” είπε ο Cristian Terhes.

Την ίδια στιγμή στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού κατά 2,5% ενισχύθηκε η μετοχή της Pfizer Inc στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη που υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για το γ΄ τρίμηνο.

Επίσης, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις κυρίως χάρη στις υψηλές πωλήσεις του εμβολίου κατά του Covid-19. Τα έσοδα από το εμβόλιο αυξήθηκαν στα 14,6 δισ. δολάρια από τα 1,717 δισ. δολάρια.

"Περισσότερο από το 75% των εσόδων που έχουμε καταγράψει στο γ΄ τρίμηνο από το εμβόλιο, προέρχεται από την προμήθεια του σε χώρες εκτός ΗΠΑ, και παραμένουμε σε τροχιά επίτευξης του στόχου μας για παράδοση τουλάχιστον 2 δισ. δόσεων σε χώρες χαμηλών-μεσαίων εισοδημάτων μέχρι το 2022.

Τουλάχιστον 1 δισ. θα διανεμηθεί το 2021 και το υπόλοιπο στο επόμενο έτος, με τη δυνατότητα να αυξηθούν αυτές οι παραδόσεις εάν υπάρξουν παραγγελίες από αυτές τις χώρες για το 2022”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Albert Bourla σε ανακοίνωση του.

Η εταιρεία αναμένει τώρα ότι οι πωλήσεις του εμβολίου για το σύνολο της χρήσης θα διαμορφωθούν στα 36 δισ. δολάρια, αποτυπώνοντας τα 2,3 δισ. δόσεων που αναμένεται να παραδώσει αυτό το έτος.

Αναβάθμισε επίσης τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης, και τώρα αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 4,13-4,18 δολάρια, έναντι προηγουμένων εκτιμήσεων για 3,95-4,05 δολάρια.

Αναμένει ότι τα έσοδα θα διαμορφωθούν στα 78-80 δισ. δολάρια.

Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,501,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2095,ΑΠΟΨΕΙΣ,104,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,839,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,199,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,913,ΒΙΝΤΕΟ,325,ΒΟΛΟΣ,98,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1856,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,214,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1889,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,82,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,85,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,952,Κόσμος,10099,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,636,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1646,Πολιτική,6934,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6173,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,65,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3219,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,117,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,726,Eco-News,2900,GP - info,5,voice healing therapy,61,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Pfizer βγάζει 14 δισ.δολάρια από τα εμβόλια και η ΕΕ μοιράζει «μαυρισμένα» έγγραφα συμβάσεων στους ευρωβουλευτές!
Η Pfizer βγάζει 14 δισ.δολάρια από τα εμβόλια και η ΕΕ μοιράζει «μαυρισμένα» έγγραφα συμβάσεων στους ευρωβουλευτές!
Η Pfizer βγάζει 14 δισ.δολάρια από τα εμβόλια και η ΕΕ μοιράζει «μαυρισμένα» έγγραφα συμβάσεων στους ευρωβουλευτές!
https://www.efsyn.gr/sites/default/files/images/2020/12/covid_19.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/pfizer-14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/pfizer-14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content