Μέτρα lockdown για εμβολιασμένους θέλουν οι «ειδικοί»: «Λάθος να τους λέμε ότι είναι ασφαλείς - Δεν είναι»

Μέτρα lockdown για εμβολιασμένους θέλουν οι «ειδικοί»: «Λάθος να τους λέμε ότι είναι ασφαλείς - Δεν είναι»

👉Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι «ειδικοί» επιμένουν ότι πρέπει να επιβληθούν μέτρα τύπου lockdown και για τους εμβολιασμένους και να σταματήσει το αφήγημα ότι είναι «ασφαλείς», ενώ από την άλλη η κυβέρνηση επιμένει ότι υπάρχει «πανδημία ανεμβολίαστων», ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν και ότι τα μέτρα τα οποία θα επιβληθούν θα αφορούν τους ανεμβολίαστους.

Αρχικά να τονίσουμε ότι φαίνεται ήδη δεδομένο ότι σύντομα θα ανακοινωθούν νέα μέτρα, παρόλο που μόλις χθες τέθηκαν σε εφαρμογή τα προηγούμενα, ενώ άγνωστο προς το παρόν παραμένει εάν αυτά θα αφορούν και τους εμβολιασμένους.

 

Επί της ουσίας οι «ειδικοί» λειτουργούν ως «λαγοί», καθώς προετοιμάζουν το έδαφος για μέτρα lockdown σε εμβολιασμένους, ώστε να μην πέσει όλο το ανάθεμα στην κυβέρνηση.

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης και η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, μίλησαν σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και επί της ουσίας συμφώνησαν ότι πρέπει να επιβληθούν μέτρα και σε εμβολιασμένους, ενώ σε καμία περίπτωση δεν απέρριψαν το γενικό lockdown.

«Ο ρυθμός αναπαραγωγής της πανδημίας έχει αυξηθεί σε σχεδόν 1,5. Αυτό σημαίνει ότι 2 ασθενείς με κορωνοϊό, μπορούν να κολλήσουν τρεις ανθρώπους. Υπάρχουν 26 περιοχές που καταγράφουν ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας και υπάρχουν περιοχές, κυρίως στην Ήπειρο, όπου ο ρυθμός αναπαραγωγής είναι πάνω από 2, άρα 2 ασθενείς μπορούν να μολύνουν άλλους 4 ανθρώπους», είπε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Όπως εκτίμησε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, «μετά από τα μέσα Νοεμβρίου θα δούμε ένα “φρένο” στην αύξηση των κρουσμάτων, λόγω των μέτρων που τέθηκαν τώρα σε ισχύ, όμως θα αργήσουμε να δούμε μια “αναστροφή”, αυτή μπορεί να την περιμένουμε από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά».

Για την άρνηση της κυβέρνησης για νέο lockdown ο κ. Σαρηγιάννης είπε πως «καμία κοινωνία δεν μπορεί να αποκλείσει όπλα, όπως το lockdown, από την φαρέτρα της, όταν έχει να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο κίνδυνο, με αυξητική δυναμική. Ακόμη και τεχνοκρατικά, αν γεμίσει το ΕΣΥ από τα κρούσματα, για να υπάρξει ένα απότομο «φρενάρισμα», αυτό που μπορείς να κάνεις είναι lockdown. Είναι μια στάση των κυβερνήσεων της Ευρώπης, να πουν στους πολίτες τους “ελάτε να το σώσουμε, χωρίς να πάμε σε lockdown”».

Η Αθηνά Λινού τόνισε ότι «είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι έχει επικρατήσει η άποψη πως οι εμβολιασμένοι είναι ασφαλείς και ότι τα μέτρα απευθύνονται μόνο στους ανεμβολίαστους, καθώς και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν την νόσο και θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα, διότι θα συνεχίσουμε να έχουμε αυξημένα κρούσματα».

«Για τα μέσα μεταφοράς έχω προτείνει απλούς τρόπους για να βελτιωθεί η κατάσταση, με κόστος οικονομικό, πέρα από το ανθρώπινο – κοινωνικό – ψυχολογικό, μικρότερο από το κόστος που πληρώνουμε για νοσηλείες, χαμένες εργατοώρες και χαμένα παραγωγικά χρόνια από τους ανθρώπους που πεθαίνουν. Το πρώτο μέτρο είναι να αντικαταστήσουμε τα λεωφορεία, με λεωφορεία τα παράθυρα των οποίων ανοίγουν», επεσήμανε η κ. Λινού.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός lockdown, η κ. Λινού ανέφερε «αν θα πάμε ή όχι σε lockdown είναι καθαρά πολιτική απόφαση, που θα πρέπει να ζυγίσει και την κατάσταση την επιδημική και την κατάσταση στην κοινωνία. Τα μηνύματα που στέλνονται πολιτικά είναι νομίζω σε λάθος κατεύθυνση, διότι και μέσω της καμπάνιας που γίνεται, οι εμβολιασμένοι θεωρούν ότι είναι πλήρως καλυμμένοι, ενώ δεν είναι».

Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,504,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2097,ΑΠΟΨΕΙΣ,107,Άρθρα,827,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,156,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,844,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,201,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,918,ΒΙΝΤΕΟ,333,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1857,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,219,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1903,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,71,ΖΩΗ,227,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,89,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,92,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,968,Κόσμος,10108,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,641,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1651,Πολιτική,6935,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6180,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,67,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1235,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3225,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,732,Eco-News,2904,GP - info,5,voice healing therapy,67,
ltr
item
Ploumistos.com: Μέτρα lockdown για εμβολιασμένους θέλουν οι «ειδικοί»: «Λάθος να τους λέμε ότι είναι ασφαλείς - Δεν είναι»
Μέτρα lockdown για εμβολιασμένους θέλουν οι «ειδικοί»: «Λάθος να τους λέμε ότι είναι ασφαλείς - Δεν είναι»
Μέτρα lockdown για εμβολιασμένους θέλουν οι «ειδικοί»: «Λάθος να τους λέμε ότι είναι ασφαλείς - Δεν είναι»
https://static.toiimg.com/photo/87252044.cms
https://i.ytimg.com/vi/RiUzhh-_2Yc/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/lockdown_49.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/lockdown_49.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content