Μας προειδοποίησε γι' αυτά... και οι Απόστολοι επιβεβαιώνουν - Εκείνοι που παραδίδονται στις επιθυμίες τους θα κινδυνεύουν

Μας προειδοποίησε γι' αυτά... και οι Απόστολοι επιβεβαιώνουν - Εκείνοι που παραδίδονται στις επιθυμίες τους θα κινδυνεύουν

👉Ο Χριστός μας προειδοποίησε γι' αυτά... την εβδομάδα πριν τον συλλάβουν οι Αρχιερείς του Ναού και τον οδηγήσουν στον Πιλάτο, τον κατηγορούσαν ψευδώς, τον καταδίκασαν άδικα, τον μαστίγωσαν μέχρι το αίμα, τον στεφάνωσαν με αγκάθια και τον σταύρωσαν Ρωμαίοι στρατιώτες στο λόφο του Γολγοθά. έξω από την ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ, με το πρόσωπό Του στραμμένο προς τη Ρώμη.

Αυτά είναι τα λόγια Του, τα οποία είπε στον Ναό, στις αρχές Απριλίου, το 33 μ.Χ. (αναφέρεται από την διεθνή αγγλική μετάφραση γνωστή ως Βίβλος Douay-Rheims):

Και να προσέχετε τους εαυτούς σας, μήπως και οι καρδιές σας υπερφορτωθούν με υπερφορτώσεις και μέθη, και οι φροντίδες αυτής της ζωής και εκείνης της ημέρας έρθουν πάνω σας ξαφνικά. 35 Διότι ως παγίδα θα έρθει σε όλους όσους κάθονται πάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης. 36 Προσέχετε, λοιπόν, να προσεύχεστε ανά πάσα στιγμή, για να λογιστείτε άξιοι να ξεφύγετε από όλα αυτά τα μελλοντικά, και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου.

(Ευαγγέλιο του Αγίου Λουκά 21:34-36)


Σαφώς τότε αναφέρεται σε μια μεγάλη εξαπάτηση.

Οι Απόστολοι επιβεβαιώνουν και εξηγούν αυτή τη Διδασκαλία του Κυρίου μας

Και ο Άγιος Παύλος, τον οποίο προσηλυτίστηκε στο δρόμο για τη Δαμασκό και τον έστειλε ως διδάσκαλο της δικαιοσύνης ανάμεσα στα έθνη, εξήγησε αυτή την προφητεία, την οποία κατέγραψε ο άγιος Λουκάς, ο ίδιος ο μαθητής και γραμματέας του Αγίου Παύλου. Σημειώστε το απόσπασμα που αντιμετώπισα με τόλμη εδώ στην Επιστολή του Αποστόλου προς τους Θεσσαλονικείς:

Γιατί το μυστήριο της ανομίας λειτουργεί ήδη. Μόνο [υπάρχει] αυτός που συγκρατεί τώρα μέχρι να φύγει, 8 και τότε θα αποκαλυφθεί ο άνομος, τον οποίο ο Κύριος Ιησούς θα καταστρέψει με την πνοή του στόματός του, και θα ακυρώσει με την εμφάνιση της έλευσής του. 9 των οποίων η έλευση είναι σύμφωνα με το έργο του Σατανά με κάθε δύναμη και σημεία και θαύματα του ψεύδους, 10 και με κάθε δόλο αδικίας σε αυτούς που χάνονται, επειδή δεν έχουν λάβει την αγάπη της αλήθειας για να σωθούν. 11 Και γι' αυτό ο Θεός τους στέλνει ένα έργο πλάνης, για να πιστέψουν το ψέμα, 12 για να κριθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά βρήκαν ευχαρίστηση στην αδικία.

(Αγ. Παύλος, Β' Θεσσαλονικείς 2:7-12)


Τώρα αυτό ακριβώς βλέπουμε... Το 60-90% της ανθρωπότητας έχει αποδεχθεί το ψέμα ότι υπάρχει πανδημία και ότι το DeathVaxx είναι καλό και απαραίτητο, και παρόλο που μπορούμε να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε μαζί τους με γεγονότα και αποδείξεις, είναι αδιαπέραστοι από την αλήθεια, επειδή έχουν ήδη επιλέξει στις καρδιές τους να ζουν με τις υλιστικές εξαρτήσεις τους και τον φόβο...

Όσον αφορά τη Γραφή, ο Άγιος Παύλος μιλάει από Αγγελική σκοπιά, αποδίδοντας στον Θεό την αποστολή του «εργαστηρίου της πλάνης». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θεός το προκαλεί, αλλά ότι ο Θεός το επιτρέπει ως τιμωρία.

Τέλος, ο όρος του Αγίου Παύλου, «εργασία λάθους» ή «εργασία πλάνης» (ἐνέργειαν πλάνης) είναι μια καλή περιγραφή του τι εννοούμε με τον όρο Scamdemic: μια μακροχρόνια πλοκή ψεύδους για να εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Ποια είναι λοιπόν αυτή η παγίδα για την οποία μας προειδοποιεί;

Λέει ότι εκείνοι που παραδίδονται στις επιθυμίες αυτού του κόσμου θα κινδυνεύουν, και ως εκ τούτου μας προτρέπει να ζήσουμε ταπεινές, μετανοιωμένες, θλιμμένες και νηφάλιες ζωές πίστης και προσευχής για να μην παγιδευτούμε. Επομένως, αυτή η παγίδα πρέπει να περιλαμβάνει κάποια προσφορά που δεσμεύει το άτομο που την αποδέχεται και τον φέρνει στην καταστροφή.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Απόστολος μιλά για αυτή την απάτη και την παγίδα στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Διότι στο Κεφάλαιο 13:16-18, καθιστά σαφές ότι θα υπάρξει απειλή για όλη την ανθρωπότητα να πάρει ένα σημάδι, το οποίο περιέχει έναν αριθμό, και χωρίς αυτόν δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε στην κοινωνία:

Και προκαλεί σε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να τους δώσουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους. 17 και να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει εκτός από εκείνον που είχε το σημάδι, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νόημα, ας μετρήσει τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του [είναι] εξακόσια [και] εξήντα έξι.

(Τα τρία τετράγωνα - κάθε τετράγωνο είναι ο αριθμός 6)


Αυτή λοιπόν είναι η παγίδα. Θα απαιτηθεί από τη λειτουργία του λάθους, ή του μακροχρόνιου σχεδιασμένου συστήματος ψεμάτων, και θα απαιτηθεί από όλους τους ανθρώπους στο πρόσωπο της γης.

Και ο αγαπημένος Απόστολος δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτό το σημάδι θα προκαλέσει μια συνεχή σκλαβιά και ταλαιπωρία, και σημάδι που αρνούνται όσοι είναι πιστοί στον Ιησού επειδή είναι αντίθετο με τη διδασκαλία Του:

Και ο καπνός του βασάνου τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων, και δεν έχουν ανάπαυλα μέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και αν κάποιος λάβει το σημάδι του ονόματός του. 12 Εδώ είναι η υπομονή των αγίων, που τηρούν τις εντολές του Θεού και την πίστη του Ιησού.

(Αποκάλυψη 14:11-12)


Ο Απόστολος Ιωάννης μας λέει επίσης το αποτέλεσμα της λήψης αυτού του σήματος ή του χαρακτήρα (το ελληνικό έργο για τον Μάρκο):

Και άκουσα μια μεγάλη φωνή έξω από το ναό, που έλεγε στους επτά αγγέλους: Πηγαίνετε και χύστε τα επτά φιαλίδια της οργής του Θεού στη γη. 2 Και ο πρώτος πήγε, και έχυσε το φιαλίδιο του στη γη, και έπεσε μια πληγή και οδυνηρή πληγή στους ανθρώπους, που είχαν τον χαρακτήρα του θηρίου. και σε αυτούς που λάτρευαν την εικόνα του.

(Αποκάλυψη 16:1-2)


Και αυτό είναι το αποτέλεσμα του DeathVaxx,...(αυτό που προτείνετε ότι σώζει...) και γένοιτο ε δερματικά εξανθήματα που καλύπτουν μέρος ή ολόκληρο το σώμα τους ή όγκους που φυτρώνουν σε όλα τα μέρη τους (καρκίνος). Αλλά πολλοί θα υποφέρουν επίσης στο σώμα τους στα νευρολογικά τους συστήματα ή θα υποφέρουν από έναν έντονο πόνο στο στήθος από φλεγμονή του μυοκαρδίου ή καρδιακές προσβολές.

Τι άλλο πρέπει να ξέρουμε; Ο Κύριός μας μας προειδοποίησε. 

Το διάβασα στο fromrome.info
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Μας προειδοποίησε γι' αυτά... και οι Απόστολοι επιβεβαιώνουν - Εκείνοι που παραδίδονται στις επιθυμίες τους θα κινδυνεύουν
Μας προειδοποίησε γι' αυτά... και οι Απόστολοι επιβεβαιώνουν - Εκείνοι που παραδίδονται στις επιθυμίες τους θα κινδυνεύουν
Μας προειδοποίησε γι' αυτά... και οι Απόστολοι επιβεβαιώνουν - Εκείνοι που παραδίδονται στις επιθυμίες τους θα κινδυνεύουν
https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201909/o_christos_mas_emfanistike_se_mia_agiasmeni_giagioula_ke_tis_ipe_vathy_pono.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_920.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_920.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content