Για νέα πανδημία προειδοποιεί Γερμανός ιολόγος - Ισραήλ: Ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας σε πυρηνικά καταφύγια

Για νέα πανδημία προειδοποιεί Γερμανός ιολόγος - Ισραήλ: Ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας σε πυρηνικά καταφύγια

👉Η επιδημία του κινέζικου κορωνοϊού που προκαλεί την covid 19 δεν έχει ακόμα τελειώσει αλλά οι επιστήμονες έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν λόγο και για νέα πανδημία εναρμονιζόμενοι ίσως με όσα πρόσφατα μιλώντας από την Cop 26, προέβλεψε ο Μπιλ Γκέιτς.

Στο πνεύμα αυτό ο Κριστιάν Ντρόστεν, Γερμανός ιολόγος, προειδοποίησε πως η διεθνής κοινότητα κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με μία νέα πανδημία.

Ειδικότερα, εκτιμά ότι, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, υπάρχει το ιδανικό έδαφος για να ξεσπάσει μία νέα πανδημία.

«Θα μπορούσε κάλλιστα», όπως επισημαίνει ο Κριστιάν Ντρόστεν, «να μεταπηδήσει ένας ιός από τα ζώα στον άνθρωπο και να έχουμε μία νέα πανδημία».

Η παγκόσμια εξάπλωση του κορωνοϊού είχε καταστροφικές επιπτώσεις στη ζωή μας για περισσότερο από 1,5 χρόνο και το τέλος της πανδημίας της νόσου Covid δεν είναι ακόμη ορατό.

Ωστόσο, ο Γερμανός ιολόγος εκτιμά ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για μία νέα πανδημία, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit», ο Ντρόστεν θεωρώντας επικίνδυνη τη σύγχρονη κτηνοτροφία.

«Η κτηνοτροφία προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να προσαρμοστεί ένας ιός στον άνθρωπο». Για παράδειγμα, τα ρακούν, τα οποία εκτρέφονται για τη γούνα τους από τους Κινέζους συνδέονται με τον ιό «Sars» (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο), ενώ στη Μέση Ανατολή, υπάρχουν καμήλες που θεωρούνται επικίνδυνες. «Οι καμήλες είναι φορείς του ιού Mers, ο οποίος μπορεί να μεταδοθεί από τα ζώα στον άνθρωπο», επισημαίνει.

Ο ίδιος προσθέτει ότι και η Ευρώπη αποτελεί πρόσφορο έδαφος αναπαραγωγής νέων παθογόνων: «Ούτε αυτό που συμβαίνει στη Γερμανία με τους χοίρους είναι καλό», υποστηρίζει εξηγώντας ότι στην πατρίδα του έχουν καταγραφεί τα πρώτα κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων.

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το υπουργείο Γεωργίας της χώρας, η ασθένεια επιβεβαιώθηκε σε χοίρους δύο αγροκτημάτων στο ανατολικό κρατίδιο του Βρανδεμβούργου.

Ο Κριστιάν Ντρόστεν εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για τις περιοχές με πολλά είδη άγριων ζώων.

«Αρουραίοι τρέχουν σε στάβλους, νυχτερίδες κρέμονται από τις στέγες των σπιτιών. Τι ιούς φέρουν μαζί τους;», διερωτάται ο Γερμανός επιστήμονας.

Σε ότι αφορά την πανδημία της Covid, ο Ντρόστεν περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στη χώρα του.

«Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτή τη στιγμή», τόνισε ο επικεφαλής Ιολογίας στο ιατρικό κέντρο «Charité» του Βερολίνου αναφερόμενος στον αριθμό των ασθενών με επιπλοκές Covid που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

«Πρέπει κάτι να κάνουμε», προσθέτει και τονίζει ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν με την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid.

Εκτός όμως από όσα λέει ο Κ. Ντόρστεν έχουμε και την περίπτωση του Ισραήλ όπου η κυβέρνηση κλείστηκε σήμερα μέσα σε ένα πολεμικό καταφύγιο για να προστατευτεί από το ξέσπασμα μιας φονικής νέας παραλλαγής του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της άσκησης προσομοίωσης «Ωμέγα»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Jerusalem Post», η ισραηλινή κυβέρνηση κλείστηκε σήμερα μέσα σε ένα πολεμικό καταφύγιο για να προστατευτεί από το ξέσπασμα μιας φονικής νέας παραλλαγής του κορωνοϊού. Επίσης και η εφημερίδα «Times of Israel» υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται τέτοιες ασκήσεις προσομοίωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν ξεκινήσει η καταιγίδα Covid19 το ίδρυμα του Mπιλ Γκειτς μαζί με τον Άντονι Φάουτσι (ο οποίος κατηγορείται πλέον ευθέως για χρηματοδότηση εγκληματικών πειραμάτων σε συνεργασία με το περίφημο εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν) πραγματοποίησαν άσκηση προσομοίωσης για αντιμετώπιση μιας πανδημίας.

Όλα αυτά λοιπόν φαίνονται πολύ ύποπτα. Κάποιοι έχουν συμφέρον από την παράταση της υγειονομικής δικτατορίας. Εταιρίες θησαυρίζουν πουλώντας φάρμακα και εμβόλια και κυβερνήσεις έχουν βρει την άριστη μέθοδο για να κρατούν τους πολίτες πειθήνιους.

Εν τω μεταξύ ελάχιστοι θα πρόσεξαν ότι σε όσα αναφέρει ο Κ. Ντόρστεν παραπάνω η κτηνοτροφία βρίσκεται στο στόχαστρο του.

Δεν είναι παράξενο ένας ιολόγος να κατηγορεί μια δραστηριότητα που ο άνθρωπος εξασκεί χιλιάδες χρόνια; Και δεν είναι παράξενο το γεγονός ότι αυτή η δραστηριότητα στοχοποιείται την ίδια εποχή που στην COP26 συζητούν για τον περιορισμό της λόγω εκπομπών CO2;

 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,527,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2126,ΑΠΟΨΕΙΣ,114,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,181,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,906,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,215,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,979,ΒΙΝΤΕΟ,512,ΒΟΛΟΣ,100,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1863,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,264,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2017,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,84,ΖΩΗ,236,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,112,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,101,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1158,Κόσμος,10223,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,60,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,752,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1680,Πολιτική,6945,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6245,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1271,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3331,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,93,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,123,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,787,Eco-News,2932,GP - info,5,voice healing therapy,87,
ltr
item
Ploumistos.com: Για νέα πανδημία προειδοποιεί Γερμανός ιολόγος - Ισραήλ: Ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας σε πυρηνικά καταφύγια
Για νέα πανδημία προειδοποιεί Γερμανός ιολόγος - Ισραήλ: Ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας σε πυρηνικά καταφύγια
Για νέα πανδημία προειδοποιεί Γερμανός ιολόγος - Ισραήλ: Ασκήσεις προσομοίωσης πανδημίας σε πυρηνικά καταφύγια
https://www.gard.no/Content/29480435/cache=20200604115421/transformation=scale10000x810/CyberSecurity_COVID_grp2.png
https://i.ytimg.com/vi/9MgzEto17n4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_90.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_90.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content