Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου: «Υβριδική απειλή οι ανεμβολίαστοι»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου: «Υβριδική απειλή οι ανεμβολίαστοι»

👉Εσωτερική απειλή φαίνεται να θεωρεί η κυβέρνηση όσους αντιδρούν στα εκδικητικά μέτρα που λαμβάνει πάντοτε με την ηθική επίκληση ενός συζητήσιμου υγειονομικού κινδύνου.

Η φράση ''εσωτερική απειλή'' ακούστηκε δυο φορές στην απάντηση που έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν κλήθηκε να απαντήσει στην σχετική ερώτηση βουλευτών της αντιπολίτευσης μετά τον σάλο που ξέσπασε ύστερα από τις αποκαλύψεις πως η ΕΥΠ κατ εντολή του πρωθυπουργού παρακολουθεί πολίτες που διαφωνούν με κυβερνητικά μέτρα για πρώτη φορά μετά το 1974.

Είπε λοιπόν ο υπουργός τα εξής περίεργα:

«Καλό θα ήταν η δουλειά και ο ρόλος της ΕΥΠ να μένει έξω από την δημόσια πολιτική αντιπαράθεση. Η Ελλάδα είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου και αυτό μας διακατέχει οριζόντια όσον αφορά την λειτουργία των κρατικών οργάνων, η ΕΥΠ επιτελεί έναν πολύ σημαντικό και σπουδαίο ρόλο με πολύ μεγάλη επάρκεια σε ό,τι αφορά τις απειλές για την εθνική ασφάλεια των πολιτών για τον ομαλό κοινωνικό βίο είτε αυτό αφορά εσωτερικές είτε εξωτερικές απειλές είτε είναι το οργανωμένο έγκλημα».

Και στην συνέχεια μίλησε και για: «απειλές που έχουν και πιο υβριδικά χαρακτηριστικά στον Έβρο είτε με την υγειονομική κρίση που ορισμένοι προσπαθούν να αξιοποιήσουν και δυστυχώς δημιουργούν καταστάσεις που εγκυμονούν μεγάλες απειλές για την απώλεια ζωής των συμπολιτών μας».

Και τελειώνοντας πρόσθεσε: «Να προσθέσω ότι η ΕΥΠ εποπτεύεται από ανεξάρτητη εισαγγελική αρχή απολύτως επιφορτισμένη με τον ρόλο αυτό. Θα ήταν καλό και αυτό ακολουθείται κατά κόρον στα ευρωπαϊκά κράτη η ΕΥΠ η δουλειά της και ο ρόλος της να μένει έξω από τη δημόσια πολιτική αντιπαράθεση και αυτή και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί απέναντι στον διοικητή και τον επικεφαλής της για λόγους προφανείς»

Ο αναγνώστης θα παρατηρήσει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει δυο φορές την λέξη απειλή. Πρώτα κάνει λόγο για «εσωτερική απειλή» και κατόπιν συγκεκριμενοποιεί μιλώντας για «υβριδική απειλή που θέτει σε κίνδυνο την ζωή συμπολιτών μας».Σε περίπτωση λοιπόν που δεν κατάλαβε κανείς θα του εξηγήσουμε με απλά λόγια τι σημαίνει: Σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος μετά και την αλλαγή του ΠΚ( όπου περνάει και η «Δημόσια Υγεία» στα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων), ώστε να θεωρούνται οι ανεμβολίαστοι ένας είδος new age τρομοκρατών, ένα είδος «Publc Enemy», η γιατί όχι και βιοτρομοκράτες ακόμα αφού θέτουν όπως είπε ο υπουργός την «ζωή συμπολιτών μας σε κίνδυνο»

Τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται για την Δημοκρατία και για τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών από αυτά τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου. Το πολίτευμα στην χώρα κινδυνεύει.

Βαδίζουμε σε επικίνδυνους ατραπούς όπου όποιος διαφωνεί με τους κυβερνητικούς χειρισμούς μπορεί αύριο να θεωρείται τρομοκράτης και να στέλνετε στην φυλακή με πανηγυρισμούς από τα εξαγορασμένα media των «πακέτων Πέτσα»...

Το διάβασα στο pronews.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,462,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2002,ΑΠΟΨΕΙΣ,77,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,118,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,733,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,145,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,772,ΒΙΝΤΕΟ,201,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1487,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,30,ΕΡΕΥΝΕΣ,55,ΖΩΗ,179,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,46,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,53,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,564,Κόσμος,9764,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,468,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1570,Πολιτική,6884,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6060,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1161,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2934,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,52,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,98,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,656,Eco-News,2806,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου: «Υβριδική απειλή οι ανεμβολίαστοι»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου: «Υβριδική απειλή οι ανεμβολίαστοι»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου: «Υβριδική απειλή οι ανεμβολίαστοι»
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/11/15/arheio_lipsis_-_2021-11-15t164921.530.png?itok=UhWAM4rL
https://i.ytimg.com/vi/HlTAsA5AC00/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_835.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_835.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content