Η ελευθερία προϊόν συναλλαγής: Το εμβόλιο το νέο «νόμισμα» που αγοράζει «προνόμια» - Τι ετοιμάζουν στους εμβολιασμένους

Η ελευθερία προϊόν συναλλαγής: Το εμβόλιο το νέο «νόμισμα» που αγοράζει «προνόμια» - Τι ετοιμάζουν στους εμβολιασμένους

👉Μέγα φιάσκο αποδείχθηκε η επιχείρηση «Ελευθερία», διότι η κυβέρνηση υποσχέθηκε ελευθερία στους πολίτες που θα εμβολιαστούν και τελικά... μόνο ελευθερία δεν πήραν.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διαφήμισε μέσω Twitter την «ελευθερία που έρχεται στην οθόνη μας». Δηλαδή τη νέα εφαρμογή Covid Free GR Wallet που θα αποθηκεύεται κάθε πιστοποιητικό σχετικό με τον Covid (εμβόλιο, τεστ, νόσηση).
Έχει σημασία να προσέξουμε πως για μια εφαρμογή υγειονομικής φύσεως χρησιμοποίησαν τη λέξη «wallet» (πορτοφόλι) και τη συνέδεσαν με τη λέξη «ελευθερία». Ο εμβολιασμός πλέον χρησιμοποιείται σαν μέσο συναλλαγής, σαν «νόμισμα» ελευθερίας που σου αγοράζει «προνόμια». Η ελευθερία παύει να θεωρείται ύψιστο ιδανικό του πολίτη, και εκλαμβάνεται από το κράτος ως 6μηνιαία πίστωση δικαιωμάτων, που συγκεντρώνονται σε ένα ψηφιακό «πορτοφόλι».

Δηλαδή ένας πολίτης θα χρειάζεται να πληρώνει ένα «αντίτιμο» (τεστ ή εμβόλιο) για να μπορέσει να ζήσει, μια απίστευτη δυστοπία που δεν είχε σκεφτεί ούτε ο Τζορτζ Όργουελ.

Τι έρχεται

Προς το παρόν έχουμε αναφερθεί εκτενώς στις απαγορεύσεις που υπάρχουν προς τους ανεμβολίαστους, καθώς και η ίδια η κυβέρνηση τους κατηγορεί διαρκώς για την πορεία της πανδημίας της χώρας.

Παρόλα αυτά μόνο ελεύθεροι δεν μπορούν να αισθάνονται οι εμβολιασμένοι. Εκτός των όσων αναφέραμε, ότι δηλαδή χρειάζεται να δείχνουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για να πάνε... παντού, η κυβέρνηση ετοιμάζει την επόμενη φάση του σχεδίου.

«Εμβολιαστείτε και θα πάρετε την ελευθερία σας». Αυτό ήταν το σύνθημα που οδήγησε περίπου 6 εκατ. πολίτες στα εμβολιαστικά κέντρα. Τότε κανείς δεν μιλούσε για τρίτη δόση, αντιθέτως διέψευδαν τα σενάρια.

Τώρα έχουν ξεκινήσει οι τρίτες δόσεις και σε λίγο θα ξεκινήσουν και οι τέταρτες και οι πέμπτες κτλ. Όμως μέχρι στιγμής ένας πολίτης που έχει κάνει τις δύο δόσεις παραμένει εμβολιασμένος (στα χαρτιά) και έχει όλα τα «προνόμια» που του προσφέρει το πιστοποιητικό.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο σύντομα θα σταματήσει. Ήδη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, προανήγγειλε τ' ότι εξετάζεται να μπει χρονικό όριο στα πιστοποιητικά εμβολισμού.



Αυτή ήταν η πρώτη «βόμβα», την οποία έριξε πριν περίπου 24 ώρες ο Γ.Γεωργαντάς, από τότε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την πρόταση του Φίλη να μπει χρονικό όριο στο πιστοποιητικό εμβολισμού, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είπε ότι «το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να σχετίζεται με την πληρότητα των αντισωμάτων και αποδεδειγμένα αυτά εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου».

Αλλά και οι «ειδικοί» επιμένουν ότι πλέον οι εμβολισμένοι μεταδίδουν τον ιό γιατί έχουν πέσει τα αντισώματα τους. Ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης είπε ότι αρκετά από τα νέα κρούσματα οφείλονται σε εμβολιασμένους που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση.

«Ένα 10% των κρουσμάτων και ενδεχομένως και παραπάνω οφείλονται ακριβώς σ’ αυτήν την παράμετρο (σε εμβολιασμένους με δύο δόσεις δηλαδή). Είναι πιο εύκολο να μολυνθούν πλέον εμβολιασμένοι και ιδιαίτερα μεγάλες ηλικίες, που έχουν απομακρυνθεί χρονικά από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους. Αυτοί ξαναμολύνονται και ειδικά οι πάνω από 70 και 80 ετών και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς δίνουν και νοσηλείες. Άρα πρέπει να επιταχυνθεί πάρα πολύ καλά και γρήγορα, η αναμνηστική δόση», είπε χαρακτηριστικά.

Και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος μετά από μήνες ανακάλυψε ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον ιό και τόνισε ότι «όσο περνάει ο καιρός, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου εξασθενεί και γι’ αυτό συστήνεται η χορήγηση και τρίτης δόσης έξι μήνες μετά τη δεύτερη. Η εξασθένηση του εμβολίου δεν είναι ίδια για όλους και εξαρτάται από το ανοσολογικό σύστημα του κάθε εμβολιασμένου».

Αλλά και ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και Αντιπρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιος Τσακρής, ο οποίος είπε ότι «ο εμβολιασμός δεν σημαίνει απόλυτη προστασία. Εξαιτίας κάποιων καινούργιων, παραλλαγών που είναι πιο μεταδοτικές και μπορούν να διαφεύγουν σε κάποιον βαθμό της ανοσιακής μας απάντησης, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η ανοσία απέναντι στους κορωνοϊούς γενικότερα (μέσω του εμβολίου ή νόσησης) εξασθενεί σχετικά γρήγορα, ο ιός μπορεί να μολύνει ακόμη και άτομα που έχουν νοσήσει ή εμβολιαστεί. Το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει στο κοινωνικό μας περιβάλλον σε πολλές περιπτώσεις.

Αλλά και πάλι, δεν είμαστε άοπλοι. Απέναντι σε μια τόσο μεταδοτική παραλλαγή όπως η Δέλτα, η τρίτη δόση του εμβολίου επιφέρει σημαντική αύξηση των αντισωμάτων σε όσους χορηγείται και συγχρόνως αποτρέπει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και την πιθανότητα λοίμωξης έπειτα από έκθεση στον ιό, και τη σοβαρή νόσηση».

Προσοχή: Αυτές οι δηλώσεις έγιναν αφότου η κυβέρνηση επιβεβαίωσε πλέον και επισήμως ότι σε λίγο καιρό θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις. Πριν από περίπου έναν μήνα αυτά ήταν fake news και θεωρίες συνωμοσίας.

Βεβαίως fake news μάλλον κάποιοι άλλοι διαδίδουν, οι οποίοι μιλούσαν για «τελευταίο μίλι της πανδημίας», για «ελευθερία μετά το εμβόλιο» και πολλά ακόμα. Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό.

Τέλος να αναφέρουμε ότι είναι αρκετά πιθανό να επιβληθούν τεστ και στους εμβολιασμένους, ίσως βέβαια αυτά να χορηγούνται δωρεάν από το κράτος (από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ), όμως είναι δεδομένο πλέον ότι η κυβέρνηση ενέπαιξε τους πολίτες και τους έταξε ελευθερία την οποία δεν την πήραν ποτέ.

«Ξέρουμε ότι εμβολιασμένοι μεταδίδουν με δυσκολία. Το πως θα επεκτείνουμε το τεστ θα μας το υποδείξουν οι ειδικοί», είπε ο Κ.Μητσοτάκης.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πριν λίγους μήνες η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είχε πει ότι μέσα Σεπτέμβρη θα πετάξουμε τις μάσκες.

Αυτή είναι η ελευθερία που έταξαν και τώρα θα χρειάζεται να «πληρώνεις» με το να υποβάλλεσαι σε ιατρικές πράξεις (εμβόλιο ή τεστ) για να μπορέσεις να την αποκτήσεις -για λίγο καιρό.

To διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ελευθερία προϊόν συναλλαγής: Το εμβόλιο το νέο «νόμισμα» που αγοράζει «προνόμια» - Τι ετοιμάζουν στους εμβολιασμένους
Η ελευθερία προϊόν συναλλαγής: Το εμβόλιο το νέο «νόμισμα» που αγοράζει «προνόμια» - Τι ετοιμάζουν στους εμβολιασμένους
Η ελευθερία προϊόν συναλλαγής: Το εμβόλιο το νέο «νόμισμα» που αγοράζει «προνόμια» - Τι ετοιμάζουν στους εμβολιασμένους
https://cdn.cnngreece.gr/media/news/2021/11/03/287876/figure/FDQNkQfWUAMEdq7.jpg
https://i.ytimg.com/vi/a_evq2w0MI4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_80.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_80.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content