ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ από ειδικούς της τεχνολογίας «Θα κυκλοφορούμε με ΤΑΜΠΕΛΕΣ πάνω μας: φορέας ιού, ρατσιστής»

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ από ειδικούς της τεχνολογίας «Θα κυκλοφορούμε με ΤΑΜΠΕΛΕΣ πάνω μας: φορέας ιού, ρατσιστής»

👉«Ξεχάστε τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε, σύντομα όλοι θα ζούμε μια εικονική πραγματικότητα. Το ΜΕΤΑverse έρχεται», γράφει η εφημερίδα «Έθνος».

Πλέον, στο φως της δημοσιότητας έρχονται ακόμα πιο ζουμερές λεπτομέρειες!!!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, επιστήμονας προειδοποίησε ότι η νέα τεχνολογία θα γίνει τόσο αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ανθρώπων, που δεν θα μπορούν να αποσυνδεθούν από την εικονική τους ύπαρξή!

Αναφέρεται λοιπόν:

«Σε ένα άρθρο που γράφτηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Louis Rosenberg, επιστήμονας υπολογιστών και προγραμματιστής του πρώτου συστήματος λειτουργικής επαυξημένης πραγματικότητας (AR) στο Ερευνητικό Εργαστήριο της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε «τρομοκρατημένος» από την ανάπτυξη της πρώιμης τεχνολογίας. Ισχυρίζεται ότι η AR θα αλλάξει «θεμελιωδώς» την κοινωνία μας, και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο.

Η πραγματική ζωή παραγκωνίζεται!

Ο Rosenberg υποστηρίζει ότι η επαυξημένη πραγματικότητα θα πάρει τη θέση της πραγματικής ζωής, γιατί θα προσδίδει κάτι το «μαγικό» στην καθημερινότητα, όμως προειδοποίησε για τις αρνητικές συνέπειες που σχετίζονται με το «νόμιμο» της τεχνολογίας «από τους ισχυρούς παρόχους πλατφόρμας που θα ελέγχουν τις υποδομές». Απέφυγε να αναφέρει το Facebook, ή τον χειριστή του Meta, ονομαστικά.

Ο επιστήμονας σημείωσε ότι το AR θα μπορούσε να τροποποιηθεί από τρίτους που μπορούν να εισάγουν το δικό τους περιεχόμενο, ίσως ως στρώμα φίλτρου επί πληρωμή το οποίο θα μπορούν να δουν μόνο ορισμένα άτομα. Δίνοντας ένα παράδειγμα, ο επιστήμονας σημείωσε ότι θα μπορούσαν να προστεθούν αιωρούμενες πινακίδες πληροφοριών πάνω από τα κεφάλια συναδέλφων χρηστών και να περιλαμβάνουν περιγραφικές λέξεις όπως «Αλκοολικός» ή «Μετανάστης» ή «Άθεος» ή «Ρατσιστής».

Και συνεχίζει την συλλογιστική του ο Ρόζενμπεργκ: «Οι εικονικές πινακίδες θα μπορούσαν εύκολα να σχεδιαστούν και να ενισχύσουν τον πολιτικό διχασμό, να εξοστρακίσουν ορισμένες ομάδες, ακόμη και να οδηγήσουν στο μίσος και στη δυσπιστία», υποστήριξε.

Το AR θα γίνει τόσο αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης καθημερινότητας όσο είναι σήμερα η πρόσβαση στο διαδίκτυο, προέβλεψε ο επιστήμονας, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι «θα εξαρτηθούν πλήρως από τα εικονικά στρώματα πληροφοριών που προβάλλονται παντού γύρω μας».

Στο βυθό του εικονικού κόσμου

Ο Ρόζενμπεργκ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι θα βυθιστούν τόσο πολύ στον εικονικό κόσμο τους, που θα μειονεκτούν στην πραγματική ζωή, και θα υπολείπονται κοινωνικά, οικονομικά και πνευματικά.

Σημείωσε ακόμη ότι, αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να αποσυνδεθούν από την τεχνολογία, κλείνοντας τα κινητά τους τηλέφωνά τους ή απομακρυνόμενοι από τις οθόνες, όμως η AR θα το αλλάξει αυτό δραματικά, ισχυρίζεται. Το «τελευταίο προπύργιο της αξιόπιστης πραγματικότητας θα καταρρεύσει εντελώς. Και όταν συμβεί αυτό, θα επιδεινώσει κυρίως τους κοινωνικούς διαχωρισμούς που μας απειλούν», κατέληξε.

Με πληροφορίες από το el.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,462,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2002,ΑΠΟΨΕΙΣ,77,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,118,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,733,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,145,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,772,ΒΙΝΤΕΟ,201,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1487,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,30,ΕΡΕΥΝΕΣ,55,ΖΩΗ,179,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,46,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,53,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,564,Κόσμος,9764,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,468,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1570,Πολιτική,6884,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6060,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1161,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2934,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,52,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,98,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,656,Eco-News,2806,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ από ειδικούς της τεχνολογίας «Θα κυκλοφορούμε με ΤΑΜΠΕΛΕΣ πάνω μας: φορέας ιού, ρατσιστής»
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ από ειδικούς της τεχνολογίας «Θα κυκλοφορούμε με ΤΑΜΠΕΛΕΣ πάνω μας: φορέας ιού, ρατσιστής»
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ από ειδικούς της τεχνολογίας «Θα κυκλοφορούμε με ΤΑΜΠΕΛΕΣ πάνω μας: φορέας ιού, ρατσιστής»
https://techcrunch.com/wp-content/uploads/2021/01/GettyImages-1248735803.jpg?w=730&crop=1
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_548.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_548.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content