«Εμφύλιος» «ειδικών» και «πειράματα» στους πολίτες: Επίθεση Επιτροπής Εμβολιασμού σε Γ.Μαγιορκίνη για τα εμβόλια

«Εμφύλιος» «ειδικών» και «πειράματα» στους πολίτες: Επίθεση Επιτροπής Εμβολιασμού σε Γ.Μαγιορκίνη για τα εμβόλια

👉Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες με τους «ειδικούς» να διαφωνούν μεταξύ τους, για τα πάντα, ακόμα και για το πότε πρέπει να χορηγούνται τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και της γρίπης.

Την ώρα που κυβέρνηση και «ειδικοί» επιβάλλουν έμμεσους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και ζητούν από τους πολίτες να εμβολιαστούν με 3η δόση για τον Covid-19, αλλά και να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης η Επιτροπή Εμβολιασμών κάνει επίθεση στον καθηγητή Ιατρικής και εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γκίκα Μαγιορκίνη.

Με αναρτήσεις του στη σελίδα του στο Facebook τις τελευταίες μέρες, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, ένας από τους καθηγητές που μετέχουν στην ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, έχει μιλήσει για το πότε πρέπει να γίνει το εμβόλιο της γρίπης αν κάποιος έχει κάνει εκείνο του κορωνοϊού, αν περιμένει να κάνει την τρίτη δόση κ.α.


Οι αναρτήσεις του Γ.Μαγιορκίνη οδήγησαν το μεσημέρι της Πέμπτης την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται σε «επιστημονικές προσωπικές απόψεις που εκφράζονται μέσω των social media».

Και σημειώνει ότι το εμβόλιο κατά της γρίπης μπορεί να γίνει και την ίδια μέρα ακόμη με το εμβόλιο του κορωνοϊού, αρκεί να γίνει σε διαφορετικά σημεία ή οποιαδήποτε άλλη μέρα πριν ή μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19!

Και όχι μόνο η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών «αδειάζει» τον Γκίκα Μαγιορκίνη, αλλά διαμηνύει ότι «η διατύπωση διαφορετικών απόψεων χωρίς ενδελεχή επιστημονική τεκμηρίωση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι σε επιστημονικά fora, ιδιαίτερα στην κρίσιμη αυτή φάση της εφαρμογής του Εμβολιαστικού Προγράμματος για τον κορoνοϊό και τη γρίπη, δημιουργεί σύγχυση στο κοινό και επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξή του».

Πραγματικά πρόκειται για ένα απίθανο μπάχαλο με τους «εκπροσώπους της επιστήμης» (όπως είχε αυτοαναγορευθεί ο Σ.Τσιόδρας) να διαφωνούν μεταξύ τους ακόμα και για τα πιο βασικά. Και φυσικά... να ζητούν από τους πολίτες να τους εμπιστευτούν!

Φυσικά πρόκειται παράλληλα για μια ξεκάθαρη ομολογία ότι κάνουν πειράματα πάνω στους πολίτες, καθώς δεν γνωρίζουν! Και το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ δεν γνωρίζουν επιμένουν στους μαζικούς εμβολιασμούς και στ' ότι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό ή οι σοβαρές παρενέργειες... «απλά έτυχαν».


Η ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

«Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, με αφορμή την ανακοίνωση επιστημονικών προσωπικών απόψεων ιατρών σχετικά με το χρόνο που πρέπει να μεσολαβεί μεταξύ του εμβολιασμού για τη νόσο COVID-19 και του εμβολιασμού για την εποχική γρίπη, υπενθυμίζει τις οδηγίες της με αριθ. Γ.Π.οικ.59204/27-9-2021 εγκυκλίου με θέμα «Οδηγίες για την εποχική γρίπη 2021-22 -Αντιγριπικός εμβολιασμός» σύμφωνα με τις οποίες:

«Το αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να χορηγηθεί ακόμη και την ίδια μέρα με το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού -αλλά σε διαφορετικά ανατομικά σημεία- όπως και οποιαδήποτε άλλη μέρα πριν και μετά το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού».

Οι οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών επικαιροποιούνται και εναρμονίζονται με τις διεθνείς συστάσεις. Η διατύπωση διαφορετικών απόψεων χωρίς ενδελεχή επιστημονική τεκμηρίωση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι σε επιστημονικά fora, ιδιαίτερα στην κρίσιμη αυτή φάση της εφαρμογής του Εμβολιαστικού Προγράμματος για τον κορoνοϊό και τη γρίπη, δημιουργεί σύγχυση στο κοινό και επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξή του.

Η υλοποίηση ενός προγράμματος Δημόσιας Υγείας, όπως αυτό του εμβολιασμού, πολύ περισσότερο σε περίοδο πανδημίας, απαιτεί διεπιστημονική προσέγγιση, τεκμηρίωση και υπευθυνότητα».

Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,507,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2109,ΑΠΟΨΕΙΣ,108,Άρθρα,827,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,162,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,860,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,926,ΒΙΝΤΕΟ,374,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1858,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,234,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1930,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,43,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,97,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1020,Κόσμος,10140,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,667,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1660,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6197,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,86,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1243,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3260,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,754,Eco-News,2913,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: «Εμφύλιος» «ειδικών» και «πειράματα» στους πολίτες: Επίθεση Επιτροπής Εμβολιασμού σε Γ.Μαγιορκίνη για τα εμβόλια
«Εμφύλιος» «ειδικών» και «πειράματα» στους πολίτες: Επίθεση Επιτροπής Εμβολιασμού σε Γ.Μαγιορκίνη για τα εμβόλια
«Εμφύλιος» «ειδικών» και «πειράματα» στους πολίτες: Επίθεση Επιτροπής Εμβολιασμού σε Γ.Μαγιορκίνη για τα εμβόλια
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/11/11/vaccine.jpg?itok=YgfoRRHm
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/blog-post_36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content