Μ.Θεοδωρίδου: «Ανεμβολίαστος όποιος εμβολιασμένος νόσησε - Πρέπει να εμβολιαστεί ξανά»! - 3η δόση πριν το 6μηνο

Μ.Θεοδωρίδου: «Ανεμβολίαστος όποιος εμβολιασμένος νόσησε - Πρέπει να εμβολιαστεί ξανά»! - 3η δόση πριν το 6μηνο

👉Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, καθώς η επιστήμη έχει μετατραπεί ως χρήσιμο εργαλείο κάποιων που θέλουν να αυξήσουν τα έσοδα των «Big Pharma».

Γιατί πως αλλιώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα όσα ειπώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την 3η δόση, τα τεστ αντισωμάτων, αλλά κυρίως με τους εμβολισμένους που νοσούν.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης υποστήριξε ότι ένας εμβολιασμένος που μετά από ένα χρονικό διάστημα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό θεωρείται ως ανεμβολίαστος και για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνει και πάλι μία δόση εμβολίου.

Άραγε μήπως γι' αυτό στην Ελλάδα έχουμε περισσότερους ανεμβολίαστους που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ;

Όσον αφορά την τρίτη δόση η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου είπε ότι «σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα, η χημική ανοσία μειώνεται με την πάροδο των μηνών, κυρίως μετά την πάροδο 6 μηνών. Αυτό συμβαίνει και με άλλα εμβόλια, και όχι μόνο με αυτό του κορωνοϊού. Η εμφάνιση, δε, μεταλλάξεων επιτείνει τη μείωση της προστασίας από τη λοίμωξη, ενώ αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης από το εμβολιαζόμενο άτομο, αλλά παραμένει η προστασία από τη σοβαρή νόσηση και τον θάνατο. Η χορήγηση της αναμνηστικής δόσης στοχεύει στην ενίσχυση αυτής της ανοσίας και στην μακρότερη διάρκεια της προστασίας. Αυξάνει την αντισωματική απάντηση, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και μειώνει το ποσοστό της λοίμωξης από τον κορωνοϊό» εξήγησε η καθηγήτρια.

Μάλιστα ο καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Τσακρής, υποστήριξε ότι «καλύτερα είναι να γίνει η τρίτη δόση και πριν από τους έξι μήνες, διότι δεν είναι για όλους ίδιος ο βαθμός ανοσίας. Νομίζω και η Κυβέρνηση κινείται σε μια τέτοια κατεύθυνση, να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνεται η τρίτη δόση και περάσει εξάμηνο από την δεύτερη δόση».

Aς ανοίξουμε όμως εδώ μια παρένθεση και ας θυμηθούμε ότι κάποιοι έγραφαν τον Απρίλιο ότι η ανοσία από τα εμβόλια διαρκεί τουλάχιστον οκτώ μήνες και όχι από έξι έως οκτώ μήνες όπως είχε πει τότε ο CEO της Pfizer, Α.Μπουρλά!Βγάζουν άχρηστα και τα τεστ αντισωμάτων

Ένα άλλο ευαίσθητο ζήτημα που έθιξε χθες η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών αφορά τη διενέργεια τεστ αντισωμάτων ως πρόκριμα για το ραντεβού της αναμνηστικής δόσης, πρακτική την οποία απέρριψε εμμένοντας στον αναμνηστικό εμβολιασμό χωρίς άλλα προαπαιτούμενα πλην του χρονικού.

«Πολλοί εμβολιασμένοι αναβάλλουν τον εμβολιασμό τους, διότι ο τίτλος των αντισωμάτων που προσδιορίζουν είναι ικανοποιητικός. Ωστόσο, η διεθνής επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί ότι τα τεστ αντισωμάτων δεν σχεδιάστηκαν για να αξιολογούν την ανοσία, μάλιστα ο FDA τον περασμένο Μάιο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση» υπογράμμισε η κυρία Θεοδωρίδου. Και συνέχισε εξηγώντας ότι «τα προστατευτικά επίπεδα, δηλαδή από ποιο επίπεδο και πάνω είμαστε προστατευμένοι, δεν είναι ακόμα γνωστό. Δεν είναι προτυποποιημένα αυτά τα τεστ και πολλές φορές παραπλανούν τους εμβολιαζόμενους διότι νομίζουν ότι έχουν αντισώματα αλλά αυτά τα αντισώματα δεν αντιστοιχούν στην προστασία που πρέπει να έχουν».

Ούτε λοιπόν τα τεστ αντισωμάτων μας δείχνουν ανοσία σύμφωνα με την Μ.Θεοδωρίδου. Αντιθέτως η ανοσία διαρκεί ανάλογα με τα όσα λέει η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών. Πριν λίγους μήνες διαρκούσε για πάντα για να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, τώρα διαρκεί λιγότερο από 6 μήνες για να πείσουμε τους πολίτες να κάνουν και τρίτη δόση. Και φυσικά να θυμίσουμε ότι μέχρι και τώρα υποστηρίζουν ότι η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο είναι καλύτερη από την φυσική, παρόλο που σύμφωνα με όλες τις μελέτες αυτά διαρκεί πάνω από 13-14 μήνες, παρόλα αυτά στην Ελλάδα το πιστοποιητικό νόσησης έχει διάρκεια 6 μηνών.

Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,501,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2095,ΑΠΟΨΕΙΣ,104,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,839,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,199,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,913,ΒΙΝΤΕΟ,325,ΒΟΛΟΣ,98,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1856,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,214,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1889,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,82,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,85,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,952,Κόσμος,10099,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,636,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1646,Πολιτική,6934,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6173,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,65,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3219,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,117,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,726,Eco-News,2900,GP - info,5,voice healing therapy,61,
ltr
item
Ploumistos.com: Μ.Θεοδωρίδου: «Ανεμβολίαστος όποιος εμβολιασμένος νόσησε - Πρέπει να εμβολιαστεί ξανά»! - 3η δόση πριν το 6μηνο
Μ.Θεοδωρίδου: «Ανεμβολίαστος όποιος εμβολιασμένος νόσησε - Πρέπει να εμβολιαστεί ξανά»! - 3η δόση πριν το 6μηνο
Μ.Θεοδωρίδου: «Ανεμβολίαστος όποιος εμβολιασμένος νόσησε - Πρέπει να εμβολιαστεί ξανά»! - 3η δόση πριν το 6μηνο
https://i1.prth.gr/images/640x360/files/2020-12-28/maria-theodwridou43.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/3-6_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/3-6_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content