Ελλάδα 2021: Αρνήθηκαν να εξετάσουν 23χρονη με υποκείμενα νοσήματα γιατί είχε rapid test... και δεν είχε εμβολιαστεί!

Ελλάδα 2021: Αρνήθηκαν να εξετάσουν 23χρονη με υποκείμενα νοσήματα γιατί είχε rapid test... και δεν είχε εμβολιαστεί!

👉Στην Ελλάδα του 2021 εμποδίζεται η πρόσβαση στα Επείγοντα δημόσιου νοσοκομείου, το οποίο συντηρείται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί ή δεν έχει κάνει μοριακό test.

Αυτό καταγγέλλει 23χρονη κοπέλα, που της αρνήθηκαν να την εξετάσουν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου. Η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα βήχα, πονοκέφαλο, μούδιασμα και ενώ υποφέρει από άσθμα και επιληπτικές κρίσεις. Η ίδια είχε νοσήσει πριν 7 μήνες και είχε κάνει rapid test την ίδια ημέρα το πρωί για την εργασία της.Παρολαυτά αρνήθηκαν να την εξετάσουν λέγοντάς της ευθαρσώς πως από βήχα δεν πέθανε κανείς και πως θα έπρεπε να κάνει μοριακό τεστ και να ξαναπάει την επόμενη ημέρα.

Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη εάν συνέβαινε κάτι στην κοπέλα και ποιοι είναι αυτοί που τολμούν να κάνουν διαλογή ασθενών σε ένα δημόσιο αγαθό, την υγεία;

Ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αυτό απαγορεύεται ρητά, ότι δεν υπάρχει -και δεν θα μπορούσε να υπάρχει – καμία διάκριση για τους ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα και δεσμεύτηκε πως θα γίνει άμεση διερεύνηση του περιστατικού, εφόσον λάβει την έγγραφη καταγγελία της ασθενούς στα χέρια του.

Το χρονικό


Η 23χρονη, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, πήγε στα ΤΕΠ το απόγευμα του Σαββάτου, με έντονο βήχα, πονοκέφαλο, μούδιασμα και ενώ πάσχει από υποκείμενα νοσήματα (άσθμα, επιληπτικές κρίσεις).

Στην γραμματεία των ΤΕΠ, ρωτήθηκε αν είναι εμβολιασμένη και απάντησε πως έχει νοσήσει, οπότε την έστειλαν να κάνει rapid test ώστε να επιστρέψει στα ΤΕΠ για να εξεταστεί.

«Στην συνέχεια, βγήκα όπως μου υπέδειξαν έξω από το κτήριο. Στάθηκα σε εξωτερικό χώρο έξω από την κουρτίνα και μέσα βρισκόταν μια εργαζόμενη που υπέθεσα πως είναι νοσηλεύτρια. H νοσηλεύτρια έβγαλε τον εξοπλισμό για το rapid test και με ρώτησε αν είμαι εμβολιασμένη. Της απάντησα ότι έχω νοσήσει αλλά έχουν περάσει επτά μήνες. Τότε πήρε την μπατονέτα πίσω και μου μου είπε πως επειδή έχει παρέλθει η ημερομηνία νόσησής μου, πρέπει να κάνω μοριακό τεστ, να περιμένω τα αποτελέσματα και να πάω την επόμενη μέρα να εξεταστώ» εξιστορεί η 23χρονη και προσθέτει πως η ίδια είχε υποβληθεί σε rapid test νωρίτερα την ίδια μέρα λόγω της εργασίας της.

Παράλληλα, εξήγησε στη νοσηλεύτρια ότι έχει υποκείμενα νοσήματα, ότι χρειάζεται άμεσα γιατρό γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει και ότι δεν μπορεί να φύγει χωρίς να εξεταστεί.

«Εάν ήθελες να εξεταστείς έπρεπε να είσαι εμβολιασμένη. Να έρθεις αύριο το απόγευμα να σε δει γιατρός» της απάντησε η εν λόγω εργαζόμενη, η οποία σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ήταν ιδιαίτερα ερειστική και μάλιστα την ενημέρωσε ότι «από τον βήχα δεν πέθανε κανείς».

«Μετά εγώ απαίτησα η συγκεκριμένη να φύγει» τονίζει η 23χρονη και ακολούθησε ένταση, με αποτέλεσμα πράγματι να πάει άλλος συνάδελφος να πάρει τα στοιχεία της.

Τότε, όπως εξιστορεί, τον ρώτησε:

«Επειδή είμαι ανεμβολίαστη δεν μπορεί να με εξετάσει ένας γιατρός με rapid test και πρέπει να κάνω μοριακό;» και μου είπε «Δεν είναι εδώ ο τομέας μου ήρθα επειδή έγινε μια παρεξήγηση μου είπε η συνάδελφος αλλά απ’ ό,τι ξέρω έτσι είναι».

Τελικά η κοπέλα αποχώρησε και αναγκάστηκε να αναζητήσει ιδιώτη πνευμονολόγο.

Σημειώνεται ότι καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, δεν της έγινε καμία εξέταση ούτε μακροσκοπικά ούτε εργαστηριακά, παρά την αναφερόμενη δύσπνοια και όλο το ιστορικό.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,527,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2126,ΑΠΟΨΕΙΣ,114,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,181,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,906,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,214,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,979,ΒΙΝΤΕΟ,511,ΒΟΛΟΣ,100,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1863,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,264,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2017,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,84,ΖΩΗ,236,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,112,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,101,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1158,Κόσμος,10223,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,60,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,752,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1680,Πολιτική,6945,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6245,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1271,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3331,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,93,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,123,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,787,Eco-News,2932,GP - info,5,voice healing therapy,87,
ltr
item
Ploumistos.com: Ελλάδα 2021: Αρνήθηκαν να εξετάσουν 23χρονη με υποκείμενα νοσήματα γιατί είχε rapid test... και δεν είχε εμβολιαστεί!
Ελλάδα 2021: Αρνήθηκαν να εξετάσουν 23χρονη με υποκείμενα νοσήματα γιατί είχε rapid test... και δεν είχε εμβολιαστεί!
Ελλάδα 2021: Αρνήθηκαν να εξετάσουν 23χρονη με υποκείμενα νοσήματα γιατί είχε rapid test... και δεν είχε εμβολιαστεί!
https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2021/11/epeigonta.jpg
https://i.ytimg.com/vi/yBiIm4ARw-g/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/2021-23-rapid-test.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/2021-23-rapid-test.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content