To Great Reset είναι εδώ: Έρχεται νέα ψηφιακή κάρτα που θα ελέγχεται από τον… Ο.Η.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)

To Great Reset είναι εδώ: Έρχεται νέα ψηφιακή κάρτα που θα ελέγχεται από τον… Ο.Η.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Τα καλά αποτελέσματα από το GREAT RESET που ετοιμάζουν οι παγκοσμιοποιητές μας έρχονται ήδη. Η Μastercard συνεργαζόμενη (όπως η ίδια λέει) με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά νέα πιστωτική κάρτα που θα μετράει το ενεργειακό αποτύπωμα του κατόχου της.

Η συγκεκριμένη κάρτα θα είναι μαύρου χρώματος, φυσικά «οικολογική» όπως αυτές που ήδη κυκλοφορούν τελευταία και θα μπορεί να μετράει το ενεργειακό αποτύπωμα.

Όταν αυτό ξεπερνάει το επιτρεπτό όριο - το οποίο θα οριστεί ασφαλώς από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών- τότε αυτομάτως θα απενεργοποιείται και ο κάτοχος της δεν θα μπορεί να σηκώσει τα χρήματα του !

Ο ΟΗΕ θα ορίζει το ενεργειακό σου αποτύπωμα. Για όσους δεν το αντιλαμβάνονται λέμε ότι αυτό πρακτικά σημαίνει έλεγχος σε κάθε κίνηση της ζωής σου αφού τα πάντα μεταφράζονται σε άνθρακα !

Ο ΟΗΕ θα ορίζει τι θα φας και πόσο, που θα πας και με τι μέσον, τι θα ψωνίσεις, πως θα ζήσεις.


Κρατήστε αυτή την είδηση γιατί είναι πολύ σημαντικό για να αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς θέλουν να κάνουν οι ελίτ που προωθούν το σχέδιο Great Reset

Και συνδυάστε την με μια άλλη είδηση που μας έρχεται από τον παγωμένο Καναδικό Βορρά την πατρίδα του Τζαστίν Τριντό.

Εκεί λοιπόν η πολιτεία του Σασκατσεουάν (έχουν ομοσπονδιακό σύστημα όπως οι ΗΠΑ) ψήφισε νόμο έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τον οποίο οι τοπικές αρχές εξουσιοδοτούνται να εισβάλλουν σε οποιοδήποτε χώρο, σε οποιoδήποτε οίκημα, σε οποιαδήποτε περιοχή, και να μετακινούν δια της βίας από εκεί οποιονδήποτε έχει μολυνθεί από COVID 19.

Ασφαλώς η δικαιολογία για αυτό τον Οργουελικής εμπνεύσεως νόμο έκτακτης ανάγκης είναι το λεγόμενο τέταρτο κύμα του κορωνοϊού και η μετάλλαξη Δ.

Τώρα συνδυάστε αυτές τις δύο ειδήσεις με τα όσα γνωρίζoυμε για την ατζέντα 2030 και το GREAT RESET.

O Kλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έχει δηλώσει πως το Great Reset είναι το αποτέλεσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Σε σχετικό video του WEF βλέπουμε να κυριαρχεί το δυσοίωνο σύνθημα: «Δεν θα έχεις τίποτα αλλά θα είσαι χαρούμενος».

Επίσης ο παρδαλός λαγός των παγκοσμιοποιητών, Τζαστίν Τριντό έχει δηλώσει πως: «Η πανδημία έδωσε την ευκαιρία να εφαρμοστούν πολιτικές δίκαιης διανομής των αγαθών »

Τι σχεδιάζουν λοιπόν με «τυράκι» την δίκαιη διανομή και την οικολογία; Σχεδιάζουν ένα μετακομμουνιστικό οικονομικό σύστημα όπου το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατέχει το 90% του παγκόσμιου πλούτο. Το υπόλοιπο 99% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα έχει τίποτα στην κατοχή του, καμιά ατομική ιδιοκτησία αφού αυτή θα έχει καταστεί ασύμφορη μέσω της ληστρικής φορολόγησης και των χρεών.

Αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών.

Και ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται από αυτούς ως εργαλείο κοινωνικής μηχανικής. Και σε αυτό είναι συνένοχες οι εκλεγμένες κυβερνήσεις των εθνών διότι αντί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών που τις εξέλεξαν τους παραδίδουν βορά σε ιδιωτικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Όσοι πολιτικοί προωθούν αυτούς τους σχεδιασμούς μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν προδότες των λαών τους και επίορκοι.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: To Great Reset είναι εδώ: Έρχεται νέα ψηφιακή κάρτα που θα ελέγχεται από τον… Ο.Η.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)
To Great Reset είναι εδώ: Έρχεται νέα ψηφιακή κάρτα που θα ελέγχεται από τον… Ο.Η.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)
To Great Reset είναι εδώ: Έρχεται νέα ψηφιακή κάρτα που θα ελέγχεται από τον… Ο.Η.Ε. (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/2/27/49a4e389-0b35-432e-900d-d5169dca9b49.jpg?itok=YXcQwQT5
https://i.ytimg.com/vi/lBBxWtKKQiA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/to-great-reset.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/to-great-reset.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content