Αποκάλυψη βόμβα από Telegraph: Αμερικανοί και Κινέζοι ετοίμαζαν νέους κορωνοϊούς πριν την πανδημία - Τυχαίο;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποκάλυψη βόμβα από Telegraph: Αμερικανοί και Κινέζοι ετοίμαζαν νέους κορωνοϊούς πριν την πανδημία - Τυχαίο;

👉Έναν νέο κορωνοϊό, πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας που σάρωσε τον πλανήτη, σχεδίαζαν να δημιουργήσουν Αμερικανοί και Κινέζοι επιστήμονες, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Τelegraph».

Τον περασμένο μήνα, μια αίτηση επιχορήγησης που υποβλήθηκε στην αμερικανική υπηρεσία πρότζεκτ προηγμένων αμυντικών ερευνών (Darpa) αποκάλυψε ότι μια διεθνής ομάδα επιστημόνων είχε προγραμματίσει να αναμείξει γενετικά δεδομένα παρόμοιων στελεχών για να δημιουργήσει έναν νέο κορωνοϊό.

Η αίτηση επιχορήγησης υποβλήθηκε προ τριετίας και διέρρευσε στην ομάδα ανάλυσης της πανδημίας, Drastic.

«Θα συγκεντρώσουμε δεδομένα αλληλουχίας/RNA αλληλουχίας από μια ομάδα στενά συνδεδεμένων στελεχών και θα συγκρίνουμε γονιδιώματα πλήρους μήκους, αναζητώντας μοναδικούς μονονουκλεοτιδικούς πολυμορφισμούς (SNP), που αντιπροσωπεύουν σφάλματα αλληλουχίας. Τα συναινετικά υποψήφια γονιδιώματα θα συντεθούν χρησιμοποιώντας καθιερωμένες τεχνικές και RNA μήκους γονιδιώματος και ηλεκτροπόρωση για την ανάκτηση ανασυνδυασμένων ιών» αναφέρει η αίτηση -κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα έναν κορωνοϊό χωρίς σαφή πρόγονο στη φύση, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «The Telegraph» ειδικός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), που ζήτησε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ο ίδιος τόνισε ότι αν είχε προχωρήσει η εφαρμογή μιας τέτοιας μεθόδου, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί δεν έχει βρεθεί στη φύση κάποιο στέλεχος κορωνοϊού πολύ κοντινό με τον Sars-CoV-2.

To κοντινότερο στέλεχος που εντοπίστηκε στη φύση είναι το Banal-52, που αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα στο Λάος, και το γονιδίωμά του είναι κατά 96,8% όμοιο με εκείνο του κορωνοϊού Sars-CoV-2, άμεσος πρόγονος του οποίου (με 99,98%) δεν έχει ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής.

Ο ειδικός του ΠΟΥ είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι η διαδικασία που περιγράφεται στην αίτηση επιχορήγησης θα δημιουργούσε «μια νέα ακολουθία ιού, που δεν θα αντιστοιχούσε κατά 100% με τίποτε άλλο».

«Στη συνέχεια, θα συνέθεταν το γονιδίωμα του ιού από την ακολουθία του υπολογιστή, δημιουργώντας έτσι ένα γονιδίωμα ιού που δεν θα υπήρχε στη φύση, αλλά θα φαινόταν φυσικό, όπως ο μέσος όρος των φυσικών ιών. Στη συνέχεια, θα έβαζαν αυτό το RNA σε ένα κύτταρο και θα ανακτούσαν από αυτό τον ιό», είπε ο ειδικός.

Την αίτηση επιχορήγησης στη Darpa είχε υποβάλει ο δρ Πίτερ Ντάσζακ, μέλος του κλιμακίου του ΠΟΥ που επισκέφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο την Ουχάν για να διερευνήσει την προέλευση του κορωνοϊού

Η αίτηση απορρίφθηκε και κάπου ενάμιση χρόνο αργότερα αποκλείστηκε η πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου στη βάση δεδομένων για στελέχη κορωνοϊών στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, καθιστώντας έτσι ανέφικτη την έρευνα ως προς το αντικείμενο πάνω στο οποίο εργάζονταν οι επιστήμονες.

Οι ειδικοί του ινστιτούτου της Ουχάν έχουν επανειλημμένα διαψεύσει ότι δημιούργησαν τον κορωνοϊό στο εργαστήριό τους.

Σύμφωνα με την «Telegraph», την αίτηση επιχορήγησης στην Darpa υπέβαλε ο Βρετανός ζωολόγος και μέλος του κλιμακίου του ΠΟΥ, που επισκέφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο την Ουχάν, Πίτερ Ντάσζακ, εκ μέρους των: Daszak EcoHealth Alliance, του Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και του Duke NUS στη Σιγκαπούρη.

Ειδικοί είπαν στην εφημερίδα ότι η δημιουργία ενός «ιδανικού» ιού μέσου όρου θα μπορούσε να εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας για την ανάπτυξη εμβολίου που θα αντιμετωπίζει πολλούς κορωνοϊούς.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1977,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1824,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,170,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1253,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,158,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,488,Κόσμος,9643,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,433,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1546,Πολιτική,6840,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5988,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2768,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2786,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Αποκάλυψη βόμβα από Telegraph: Αμερικανοί και Κινέζοι ετοίμαζαν νέους κορωνοϊούς πριν την πανδημία - Τυχαίο;
Αποκάλυψη βόμβα από Telegraph: Αμερικανοί και Κινέζοι ετοίμαζαν νέους κορωνοϊούς πριν την πανδημία - Τυχαίο;
Αποκάλυψη βόμβα από Telegraph: Αμερικανοί και Κινέζοι ετοίμαζαν νέους κορωνοϊούς πριν την πανδημία - Τυχαίο;
https://www.skai.gr/sites/default/files/styles/large/public/2020-09/mask_ape.jpg?itok=-9tky32U
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/telegraph.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/telegraph.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content