Νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer: «Μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων ίσως χάσει την προστασία του έναντι της μόλυνσης»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer: «Μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων ίσως χάσει την προστασία του έναντι της μόλυνσης»

👉Αρκετά ανησυχητικά είναι τα συμπεράσματα δύο ερευνών για το εμβόλιο της Pfizer, καθώς επιβεβαιώνουν ότι η ανοσοπροστασία που παρέχουν δύο δόσεις του σκευάσματος μειώνεται μετά από περίπου δύο μήνες.


Οι δύο μελέτες που διενεργήθηκαν στο Ισραήλ και το Κατάρ και δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση New England Journal of Medicine, επιβεβαίωσαν πάντως ότι η ανοσοπροστασία παραμένει υψηλή έναντι της σοβαρής νόσησης, της νοσηλείας σε νοσοκομείο και του θανάτου, αλλά τα ευρήματά τους έρχονται να υποστηρίξουν το επιχείρημα ότι ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσέχουν για να μην μολυνθούν από τον κορωνοϊό.

Τι έδειξε η μελέτη στο Ισραήλ για το εμβόλιο της Pfizer

Στη μελέτη στο Ισραήλ αναλύθηκαν δεδομένα από 4.800 υγειονομικούς και όπως διαπιστώθηκε τα επίπεδα αντισωμάτων πέφτουν γρήγορα μετά από δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer «ειδικά μεταξύ ανδρών, ατόμων ηλικίας 65 και άνω και ασθενών σε ανοσοκαταστολή».

Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι τα επίπεδα των λεγόμενων εξουδετερωτικών αντισωμάτων – της πρώτης γραμμής άμυνας του ανοσοποιητικού κατά της μόλυνσης - συσχετίζονται με την προστασία ενάντια στη μόλυνση, αλλά για αυτή τη μελέτη μελέτησαν μόνο τα επίπεδα αντισωμάτων.

«Δημοσιευμένες εργασίες για πολλά εμβόλια, όπως αυτά κατά της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς, έχουν δείξει μια μικρή μείωση κάθε χρόνο από 5 έως 10% στα επίπεδα των εξουδετερωτικών αντισωμάτων. Διαπιστώσαμε ότι μήνες μετά τον εμβολιασμό παρατηρήθηκε σημαντική και ταχεία μείωση της χημικής απόκρισης στο εμβόλιο BNT162b2 (των Pfizer/BioNTech)», έγραψαν ο δρ Γκίλι Ρεγκέβ Γιοχάι και οι συνεργάτες του.

Η ίδια μελέτη υποδεικνύει ότι διαρκεί περισσότερο η ανοσία στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα των Pfizer / BioNTech, αφού προηγουμένως είχαν μολυνθεί με τον κορωνοϊό απ’ ό,τι σε εκείνα που είχαν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Η μελέτη στο Κατάρ

H δεύτερη μελέτη που διενεργήθηκε στο Κατάρ εστίασε στις λοιμώξεις μεταξύ του πληθυσμού της χώρας του Κόλπου με τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Οι πολίτες εκεί εμβολιάστηκαν κυρίως με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech, γνωστό και ως BNT162b2.

​​​​​​​«Η προστασία που παρέχεται μέσω του BNT162b2 κατά της μόλυνσης αναπτύσσεται γρήγορα μετά την πρώτη δόση, κορυφώνεται τον πρώτο μήνα μετά τη δεύτερη δόση και στη συνέχεια εξασθενεί σταδιακά τους επόμενους μήνες», σημειώνουν ο Λάιθ Αμπού Ραντάντ του Weill Cornell Medicine-Qatar και οι συνεργάτες του.

​​​​​​​«Η μείωση αυτή φαίνεται να επιταχύνεται μετά τον τέταρτο μήνα, για να φτάσει σε χαμηλό επίπεδο περίπου 20% τους επόμενους μήνες», προσθέτουν, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι παραμένει πάνω από το 90% η προστασία έναντι της ανάγκης για νοσηλεία σε νοσοκομείο και του θανάτου.

Η μείωση της προστασίας του εμβολίου της Pfizer ίσως σχετίζεται με τη συμπεριφορά, λένε. «Τα εμβολιασμένα άτομα θεωρητικά έχουν περισσότερες κοινωνικές επαφές από τους ανεμβολίαστους και ίσως δεν συμμορφώνονται τόσο πολύ στα μέτρα προστασίας. Αυτή η συμπεριφορά ενδεχομένως να μειώνει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε πραγματικές συνθήκες και πιθανώς να εξηγεί τη μείωση της προστασίας», γράφουν προειδοποιώντας για πιθανά νέα ξεσπάσματα της πανδημίας.

​​​​​​​«Τα ευρήματα αυτά υποδεικνύουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό του εμβολιασμένου πληθυσμού ίσως χάσει την προστασία του έναντι της μόλυνσης τους ερχόμενους μήνες, ενδεχομένως αυξάνοντας τις πιθανότητες για νέα κύματα της επιδημίας», υπογραμμίζουν.

Η Pfizer υποστηρίζει ότι η ανοσία από τις πρώτες δύο δόσεις του εμβολίου της αρχίζει να μειώνεται μετά από λίγους μήνες και τον Σεπτέμβριο η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων κάπου έξι μήνες μετά τις πρώτες δύο.

​​​​​​​Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ενισχυτικές δόσεις στους άνω των 65 ετών, σε άτομα με προβλήματα υγείας που τα καθιστούν ευάλωτα και σε εκείνα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μόλυνσης όπως οι υγειονομικοί και οι κρατούμενοι σε φυλακές.

​​​​​​​Το Ισραήλ χορηγεί αναμνηστικές δόσεις σε ολόκληρο τον πληθυσμό του και τώρα λέει ότι θα απαιτεί να έχουν κάνει τρεις δόσεις όσοι θα θέλουν να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι.

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,714,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1826,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1271,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,496,Κόσμος,9656,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,437,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1551,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6000,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2785,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,640,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer: «Μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων ίσως χάσει την προστασία του έναντι της μόλυνσης»
Νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer: «Μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων ίσως χάσει την προστασία του έναντι της μόλυνσης»
Νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer: «Μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων ίσως χάσει την προστασία του έναντι της μόλυνσης»
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/07/pfizer.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/pfizer_7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/pfizer_7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content