Γιατί από όλο τον πλανήτη επέλεξε η PFIZER τη Θεσσαλονίκη για το κέντρο ανάπτυξης ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;

Γιατί από όλο τον πλανήτη επέλεξε η PFIZER τη Θεσσαλονίκη για το κέντρο ανάπτυξης ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;

👉Δυστυχώς για να δώσω την πλήρη απάντηση και για να γίνει κατανοητή από όλους θα πρέπει να πω πράγματα που συνδέονται με αυτό που οι αδαείς ονομάζουν μεταφυσικό και εξωπραγματικό, συνδεδεμένο στα μυαλά τους με τις θεωρίες συνωμοσίας.

Εδώ και 20 χρόνια έχω πει ότι η Θεσσαλονίκη, η ταπεινή και η για τις ελληνικές κυβερνήσεις παραπεταμένη, έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτούς που κυβερνούν τον πλανήτη. Και τον πλανήτη δεν τον κυβερνούν ούτε οι κυβερνήσεις των λαών ούτε οι πολυεθνικές.

Η Θεσσαλονίκη ανέκαθεν αποτελούσε το έπαθλο για τους πραγματικούς κυβερνώντες, για τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη έχει πρωταρχική σημασία και έτσι έδωσαν εντολή να ιδρυθεί στη Θεσσαλονίκη ένα εργαστήριο, που σύμφωνα με το επίσημο βίντεο της PFEIZER στο 00.37 θα αναπτύξει τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε πολλαπλά επίπεδα, πάντα σε σχέση με τον έλεγχο και την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, πράγμα που αποτελεί και το πιο ευαίσθητο δεδομένο της ανθρωπότητας.

Πρωτεύουσα λοιπόν όχι απλά των Βαλκανίων αλλά του πλανήτη σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης;;;;

Γιατί η Θεσσαλονίκη και όχι το Χονγκ Κονγκ;;;; γιατί όχι κάποια μεγαλούπολη σε ένα κράτος με ισχυρή οικονομία;;;

Απλούστατα φίλοι μου, η Θεσσαλονίκη για τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του πλανήτη μας, που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, έχει ύψιστη συναισθηματική αξία αφού αποτελεί πατρίδα και μητρίδα τους.

Αυτό το εργαστήριο, αποτελεί ένα πρώτο μικρό βήμα, από όσα θα ακολουθήσουν σε σχέση με την πολυτάραχη αυτή πόλη, που μετά την δημιουργία του ελληνικού κράτους, πέρασε για τους Έλληνες σε δεύτερη μοίρα, αλλά παρέμεινε πρώτη, όσον αφορά τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του πλανήτη.

Από το el.gr

Γιατί η Pfizer επέλεξε τη Θεσσαλονίκη
Ως προς τους λόγους για τους οποίους η Pfizer επέλεξε τη Θεσσαλονίκη, για να εγκαταστήσει στην πόλη ένα από τα ψηφιακά της κέντρα, ο κ.Γκαριμπόλντι επισήμανε πως οι λόγοι είναι πολλαπλοί, αναφέροντας μεταξύ άλλων το ασφαλές πολιτικό περιβάλλον, τις «πολύ υποστηρικτικές Αρχές», την ισχυρή δέσμευση της χώρας για ανάπτυξη, μέσω και της εθνικής ψηφιακής στρατηγικής καινοτομίας, το εξαιρετικό ανθρώπινο κεφάλαιο, το ταχέως αναπτυσσόμενο ψηφιακό και επιχειρηματικό οικοσύστημα, αλλά και το πρόσφορο έδαφος που διαμόρφωσε η πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας τεχνολογικής και επιστημονικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ (σ.σ. η συμφωνία υπεγράφη στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μαρκ Πομπέο, στην Ελλάδα).

Ως προς το ανθρώπινο κεφάλαιο, ο κ.Γκαριμπόλντι χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη ως εκπαιδευτικό κόμβο για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής (ΑΠΘ, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης) και τα εννέα -παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως τα χαρακτήρισε- ερευνητικά της κέντρα.

«Η Ελλάδα παρέχει πολύ αξιόλογα ταλέντα σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος και ένα αναπτυσσόμενο περιβάλλον νεοφυών επιχειρήσεων. Ως αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων, η χώρα αποτέλεσε το κέντρο ορισμένων νέων επενδυτικών επιλογών από μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής και των τεχνολογιών επικοινωνίας, ενώ παράλληλα έχει αυξήσει τις σχετικές με τον τεχνολογικό κλάδο εξαγωγές της, από το 7% το 2008 στο 10% το 2017» πρόσθεσε.

«Ένας από τους λόγους που επιλέξαμε να τοποθετήσουμε το hub στη Θεσσαλονίκη είναι γιατί η πόλη έχει ένα πολύ ζωντανό και ζωηρό οικοσύστημα από πλευράς εταιρειών τεχνολογίας» σημείωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου ψηφιακής τεχνολογίας της εταιρείας, Τζεφ Χάμιλτον (Jeff Hamilton), ο οποίος ερωτηθείς αν η Pfizer προτίθεται να μεταφέρει το ψηφιακό της hub (σ.σ. που σήμερα εδρεύει στον εμπορικό πολυχώρο Phoenix Center) στο τεχνολογικό πάρκο 4ης γενιάς Thess INTEC (σ.σ. που αναμένεται να λειτουργήσει ώς το τέλος του 2023), απάντησε: «διερευνούμε διάφορες ευκαιρίες ως προς τον χώρο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα οριστικό».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Γιατί από όλο τον πλανήτη επέλεξε η PFIZER τη Θεσσαλονίκη για το κέντρο ανάπτυξης ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;
Γιατί από όλο τον πλανήτη επέλεξε η PFIZER τη Θεσσαλονίκη για το κέντρο ανάπτυξης ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;
Γιατί από όλο τον πλανήτη επέλεξε η PFIZER τη Θεσσαλονίκη για το κέντρο ανάπτυξης ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;
https://economytoday.sigmalive.com/sites/default/files/styles/default/public/article/2019/04/07/tehniti_noimosyni.jpg?itok=H7H4L7DK
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/pfizer_28.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/pfizer_28.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content