Απίστευτα πειράματα πάνω σε ανθρώπους: Θα «γιατρέψουν» τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων με το AstraZeneca!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Απίστευτα πειράματα πάνω σε ανθρώπους: Θα «γιατρέψουν» τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων με το AstraZeneca!

👉Δεν χρειάζονται πλέον περισσότερες αποδείξεις για να πειστούμε πως το Ισραήλ βλέπει τους ανθρώπους σαν ινδικά χοιρίδια, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Επίτροπος κορωνοϊού της χώρας, Salman Zarka, τα άτομα που είχαν κάποια παρενέργεια από mRNA εμβόλιο (Pfizer, Moderna) θα κάνουν την ενισχυτική δόση με AstraZeneca!

«Η οδηγία μας θα είναι ότι ο γιατρός ενός ατόμου θα αποφασίσει πότε είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσει αυτό το εμβόλιο σε αντίθεση με τα εμβόλια Pfizer ή Moderna [mRNA] που χρησιμοποιούσαμε στο Ισραήλ», δήλωσε ο Zarka, σύμφωνα με το JPost.

Δηλαδή θα εμβολιάσουν τα άτομα που εμβολιάστηκαν με τα «ασφαλή» εμβόλια (έτσι έχουν χαρακτηρίσει τα mRNA) με τα εμβόλια τα οποία έχουν αποσυρθεί από τις περισσότερες χώρες λόγω των πολλών παρενεργειών (τα AstraZeneca)!

«Μια προμήθεια εμβολίων AstraZeneca είναι ήδη στη χώρα και θα παραδοθούν στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο Zarka.

«Σε γενικές γραμμές, αυτό το εμβόλιο προορίζεται για εκείνους που εμφάνισαν παρενέργειες, και ως εκ τούτου υπήρξε ιατρική απόφαση να μην τους δοθεί η τρίτη λήψη από τη Moderna ή την Pfizer, ώστε να μπορούν να προστατευτούν και να λάβουν το εμβόλιο από την AstraZeneca», αυτός πρόσθεσε.

Είναι ενδεικτικό πάντως του πως βλέπουν τους ανθρώπους στο Ισραήλ, αλλά και σε άλλες χώρες (συμπεριλαμβανομένου και τη δική μας), καθώς αντί να αποζημιώσουν τους συγκεκριμένους πολίτες για την παρενέργεια που υπέστησαν από το εμβόλιο τώρα τους αναγκάζουν να εμβολιαστούν ξανά, αλλά με άλλο εμβόλιο, μήπως και με αυτό δεν εμφανίσουν ξανά παρενέργεια.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως στο Ισραήλ εάν κάποιος θέλει να έχει το «πράσινο πιστοποιητικό» θα πρέπει να έχει κάνει και τις τρείς δόσεις του εμβολίου.

Γιατί επιλέγεται το AstraZeneca

Το εμβόλιο της AstraZeneca βασίζεται σε διαφορετική τεχνολογία από αυτή της Pfizer και της Moderna. Το AstraZeneca χρησιμοποιεί έναν αποδυναμωμένο ζωικό ιό ως ιικό φορέα και περιέχει την πρωτεΐνη αιχμής του κορωνοϊού, έτσι ώστε τα κύτταρα του σώματος να είναι σε θέση να τον αναγνωρίσουν και να παράγουν αντισώματα.

Έχει λάβει έκτακτη έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και άλλους φορείς υγείας, αλλά όχι από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Όταν ο Θ.Βασιλακόπουλος μιλούσε για «πείραμα» στο Ισραήλ

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μια απόφαση που παίρνει η συγκεκριμένη χώρα δεν βασίζεται σε αρκετά επιστημονικά δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως προσφάτως ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, παραδέχθηκε πως γίνεται πείραμα με την τρίτη δόση στο Ισραήλ.

«Το Ισραήλ έχει πάρει πάρα πολλές δόσεις από την Pfizer, να πάρει πάρα πολλές δόσεις από την εταιρεία για να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν πληθυσμιακές εργασίες. Το ότι ξεκινάει να γίνεται ο εμβολιασμός των άνω των 60 στο Ισραήλ με 3η δόση δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι γίνεται το πείραμα εκεί για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα», είχε πει πριν περίπου δύο μήνες ο Θ.Βασιλακόπουλος.

Βέβαια μετά από λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι τρίτες δόσεις και στην Ελλάδα και τότε ξεχάστηκαν οι δηλώσεις περί πειράματος.
 

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1977,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1824,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,170,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1253,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,158,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,488,Κόσμος,9643,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,433,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1546,Πολιτική,6840,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5988,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2768,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2786,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Απίστευτα πειράματα πάνω σε ανθρώπους: Θα «γιατρέψουν» τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων με το AstraZeneca!
Απίστευτα πειράματα πάνω σε ανθρώπους: Θα «γιατρέψουν» τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων με το AstraZeneca!
Απίστευτα πειράματα πάνω σε ανθρώπους: Θα «γιατρέψουν» τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων με το AstraZeneca!
https://m.naftemporiki.gr/thumb/1729795/1200/1200/0x0000000001a9cab4/1/koronoios-embolio.jpg
https://i.ytimg.com/vi/lVW8HtCT5RY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/mrna-astrazeneca.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/mrna-astrazeneca.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content