Η Νορβηγία αποζημιώνει και ανοίγει τον δρόμο για αποκατάσταση των παθόντων από τα εμβόλια κατά Covid-19!

Η Νορβηγία αποζημιώνει και ανοίγει τον δρόμο για αποκατάσταση των παθόντων από τα εμβόλια κατά Covid-19!

👉Η Νορβηγία ξεκίνησε κανονικά να αποζημιώνει τα θύματα των εμβολιασμών και εγκρίθηκαν οι πρώτες 77 αιτήσεις για αποζημίωση λόγω παρενεργειών από εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό.

Είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης που το κάνει και ανοίγει ο δρόμος για να καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε εκατομμύρια παθόντες στην ευρωπαϊκή ήπειρο, κάτι που μέχρι στιγμής αρνείτο.

H πρώτη απόφαση, αλλά όχι οριστική είχε ληφθεί τον περασμένο Ιούλιο για τρία άτομα αλλά τώρα επεκτείνεται καθώς είναι πλέον βέβαιο ότι ευθύνονται τα εμβόλια για την καταστροφή της υγείας τους.

Με επιστολές τους που εστάλησαν στις 13 Οκτωβρίου, τόσο η Janssen όσο και η AstraZeneca ανέφεραν ότι τα εμβόλια τους τελούν υπό συμπληρωματική παρακολούθηση και ζήτησαν από τους επαγγελματίες υγείας να αναφέρουν οποιεσδήποτε πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο EMA ανακοίνωσε ότι η ανοσολογική θρομβοπενία (ITP), μια αιμορραγική διαταραχή που προκαλείται από το γεγονός ότι το σώμα επιτίθεται από λάθος κατά των αιμοπεταλίων, πρέπει να προστεθεί στις άγνωστης συχνότητας ανεπιθύμητες ενέργειες που περιέχονται στις πληροφορίες προϊόντος του εμβολίου της J&J και του εμβολίου της AstraZeneca.

Στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί με τα συγκεκριμένα σκευάσματα πάνω από 2 εκατ. άνθρωποι!

Στη Νορβηγία έχουν πεθάνει εκατοντάδες άνθρωποι μέχρι στιγμής: Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου είχαν πεθάνει 33 άτομα! Ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων επιβεβαίωσε τους θανάτους λίγο μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα της Pfizer/Biontech.Από αυτούς οι 53 από αυτές αφορούν το εμβόλιο της AstraZeneca και ήδη σε τρεις από αυτές της αιτήσεις έχει χορηγηθεί αποζημίωση. Από τις λοιπές οι 11 είναι επιβεβαιωμένα θύματα του Pfizer/BioNTech, 6 Μoderna και 7 περιπτώσεις που δεν ανακοινώνεται το σκεύασμα.

Μία από τις περιπτώσεις αφορά μια γυναίκα στα 40 της που πέθανε τον Μάρτιο. Η γυναίκα είχε προτεραιότητα στο νορβηγικό πρόγραμμα εμβολιασμού λόγω της θέσης της ως υγειονομικό προσωπικό. Άφησε πίσω της σύζυγο και παιδιά, όπως αναφέρει το νορβηγικό NRK.

Άλλη περίπτωση: «Μπήκα στο νοσοκομείο με μεγάλους πόνους. Ήταν τρομακτικό να παρακολουθώ τις ειδήσεις άλλων που πέθαναν πρόσφατα από το ίδιο εμβόλιο που μου είχαν κάνει», λέει ο άνδρας μιλώντας τηλεφωνικά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο, Rikshospitalet όπου νοσηλεύεται.

«Είχα σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία και θρόμβωση. Στο νοσοκομείο δέχτηκα τηλεφωνήματα από φίλους και συγγενείς που ήθελαν να μάθουν αν είμαι ακόμα ζωντανός», λέει μια γυναίκα που επίσης επέζησε.

Ο διευθυντής του Νορβηγικού Συστήματος Αποζημίωσης Ασθενών, Rolf Gunnar Jørstad, αναφέρει στο δελτίο τύπου ότι ο λόγος για τον οποίο έχουν αποζημιώνονται είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία των σοβαρών παρενεργειών.

«Έχουμε ακλόνητες ιατρικές πληροφορίες σε αυτές τις περιπτώσεις, μεταξύ άλλων από το ερευνητικό υλικό που έχει συλλέξει το Rikshospitalet (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο) για αυτές τις πολύ ειδικές ανοσολογικές αντιδράσεις», λέει ο Jørstad σε επίσημο δελτίο τύπου.

Το ποσό που θα καταβληθεί ως αποζημίωση δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

To διάβασα στο pronews.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,462,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2002,ΑΠΟΨΕΙΣ,77,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,118,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,733,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,145,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,772,ΒΙΝΤΕΟ,201,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1487,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,30,ΕΡΕΥΝΕΣ,55,ΖΩΗ,179,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,46,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,53,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,564,Κόσμος,9764,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,468,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1570,Πολιτική,6884,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6060,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1161,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2934,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,52,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,98,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,656,Eco-News,2806,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Νορβηγία αποζημιώνει και ανοίγει τον δρόμο για αποκατάσταση των παθόντων από τα εμβόλια κατά Covid-19!
Η Νορβηγία αποζημιώνει και ανοίγει τον δρόμο για αποκατάσταση των παθόντων από τα εμβόλια κατά Covid-19!
Η Νορβηγία αποζημιώνει και ανοίγει τον δρόμο για αποκατάσταση των παθόντων από τα εμβόλια κατά Covid-19!
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/10/17/emvolianorway.jpg?itok=IYJVmmH3
https://i.ytimg.com/vi/xADpDkg2HBo/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/covid-19_17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/covid-19_17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content