Πολλές φορές στη ζωή όλα αυτά που τελειώνουν σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο

Πολλές φορές στη ζωή όλα αυτά που τελειώνουν σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο

👉Αν έχετε ζήσει σε αυτόν τον πλανήτη οποτεδήποτε ολοκληρωτικά, τότε έχετε βιώσει και τις δύο πλευρές της ζωής, και τους καλούς και τους κακούς σκοπούς του φάσματος. Η ζωή μπορεί να μοιάζει συντριπτική κατά καιρούς, και όταν βρίσκουμε εμπόδια και πέφτουμε σε μια φαινομενικά ατελείωτη μαύρη τρύπα, φαίνεται σαν να έχουμε φτάσει στο ναδίρ. Ωστόσο, σκεφτήκατε ποτέ τα πιθανά οφέλη που μπορούν να έρθουν πλησιάζοντας σε αδιέξοδο; Και αν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτές τις εμπειρίες;

Οι παρακάτω εμπειρίες οπωσδήποτε δεν είναι οι πιο ευχάριστες για να αντιμετωπίσουμε στο παρόν, όμως περιέχουν κρυμμένα μαθήματα αν σκάψουμε λιγάκι πιο βαθιά.

Ακολουθούν 5 άσχημα πράγματα στη ζωή που μπορούν να σας βάλουν απευθείας στον δρόμο για τα καλύτερα πράγματα:

Απώλεια της δουλειάς σας

Σίγουρα, ακούγοντας αυτή τη λέξη από το αφεντικό σας-«Απολύεσαι»-δεν σας κάνει ποτέ να νιώθετε καλά. Πληγώνει το Εγώ σας να σας ξεκάνουν από μια δουλειά, για να μην αναφέρουμε ότι πληγώνει και τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ωστόσο, αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι ίσως χρειάζεστε μια διαφορετική δουλειά καλύτερα προσαρμοσμένη στα δικά σας ενδιαφέροντα και δεξιότητες. Ίσως η δουλειά που είχατε δεν ήταν καθόλου η κατάλληλη για εσάς.

Η απώλεια μιας δουλειάς σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω και να ψάξετε για κάτι άλλο που σας ενθουσιάζει, κάτι για το οποίο οι άνθρωποι εκτιμούν την σκληρή σας δουλειά και σας υπολογίζουν στην εταιρεία. Ή ίσως θα θέλατε να δοκιμάσετε την αυτοαπασχόληση και να λειτουργήσετε την δικιά σας επιχείρηση. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η απώλεια της δουλειά τους είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεν είναι. Είναι απλά το τέλος ενός κεφαλαίου. Θα δημιουργήσετε συνειδητοποιημένα το επόμενο, γι αυτό μην επιτρέπετε σε ένα εμπόδιο να σας σταματήσει από το να συνεχίσετε το υπόλοιπό σας ταξίδι.

Το τέλος μιας σχέσης

Πιθανώς ακόμα χειρότερο από το να χάσετε μια δουλειά είναι το αίσθημα που έχετε αφού χάσετε κάποιον που αγαπάτε πραγματικά. Περνάτε από τα στάδια της στενοχώριας, του θυμού, της απογοήτευσης, της άρνησης και τελικά της αποδοχής. Χάνετε τον ύπνο σας, την όρεξή σας κα εύχεστε τα πράγματα να είχαν πάρει μια διαφορετική τροπή. Εύχεστε να είχατε πει κάτι διαφορετικό, να είχατε κάνει περισσότερα για να σώσετε την σχέση σας. Αλλά μην αναλογίζεστε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει. Προφανώς και οι δύο ήρθατε ο ένας στη ζωή του άλλου για κάποιον λόγο και χωρίσατε εξίσου για κάποιον λόγο.

Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν είναι γραφτό να είναι μαζί μας για πάντα, όμως μπορούμε να εκτιμήσουμε την συντροφιά τους όσο ακόμα την έχουμε και να εστιάσουμε στο τι μάθαμε από αυτούς. Αν η σχέση σας σταματήσει, αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε εκ νέου τον εαυτό σας, να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα και να απολαύσετε την ελευθερία για λίγο.

Μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από εσάς αν είστε πρόσφατα χωρισμένοι, αλλά θα περάσει. Συγκεντρωθείτε στο να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας ξανά, και να εμπλακείτε σε δραστηριότητες που φωτίζουν την ψυχή σας.

Η προδοσία από του «φίλους»

Αν είχατε μια ομάδα φίλων που δεν έμειναν στο πλευρό σας όταν πραγματικά τους χρειαστήκατε, τότε δεν ήταν πραγματικοί φίλοι από την αρχή. Είναι επώδυνο να έχουμε εξαπατηθεί από ανθρώπους που νομίζαμε ότι νοιάζονταν για εμάς, και όταν αυτό συμβαίνει, ο κόσμος μοιάζει λιγάκι πιο σκοτεινός και αρχίζουμε να εμπιστευόμαστε λιγότερο τους ανθρώπους. Αρχίζουμε να αποκλείουμε τον εαυτό μας από καινούργιες σχέσεις και γνωριμίες με νέους φίλους.

Ωστόσο μην αφήνετε την καρδιά σας να παγώσει εξαιτίας μερικών ανθρώπων. Προσπαθήστε να συνέλθετε και συγκεντρωθείτε στην γνωριμία με καινούργιους ανθρώπους που ξέρετε πως θα σας στηρίξουν. Φυσικά, δεν μπορείτε να ξέρετε με σιγουριά τι φίλους έχετε μέχρι να τους χρειαστείτε στα αλήθεια, αλλά γενικά, το να ακολουθείτε την καρδιά σας και να εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας θα σας επιτρέψει να κάνετε σωστές φιλίες και να συναντήσετε καλόκαρδους, γνήσιους ανθρώπους.

Το να σας έχουν πει ότι δεν είστε αρκετά καλοί

Πόσες φορές στη ζωή σας, σας το είπαν αυτό; Πόσες φορές το επιτρέψατε να φτάσει σε εσάς; Αν ο κόσμος δεν μπορεί να δει την αξία μας, τότε δεν είναι πρόβλημά μας. Το μοναδικό άτομο του οποίου η γνώμη πραγματικά μετράει είστε εσείς. Αν υπολογίζετε τον εαυτό σας και ξέρετε τις δικές σας ικανότητες και δυνατότητες, τότε δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι.

Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να σας «ρίξουν» , αυτό σας δίνει κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία να εδραιώσετε την αγάπη για τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμησή σας και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας για ποιο λόγο είστε ένας θαυμάσιος, πολύτιμος άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο.

Η απόρριψή σας

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει σε πολλά πράγματα-η απόρριψη από ένα μια αγάπη που σας ενδιαφέρει, έναν φίλο, ένα αφεντικό, έναν συνάδελφο ή ακόμα και από την οικογένεια-ωστόσο, όλα αυτά πονάνε το ίδιο. Από τη φύση μας θέλουμε να μας αγαπάνε και να μας αποδέχονται, έτσι όταν κάποιος μας απορρίπτει, το Εγώ μας εκρήγνυται. Θέλουμε να συρθούμε σε μια τρύπα και να ξεχάσουμε την όλη εμπειρία, αλλά για να το ξεπεράσουμε, πρέπει να εξετάσουμε τα πράγματα από πιο κοντά και να δούμε τί μαθήματα ίσως κρύβονται κάτω από την επιφάνεια.

Για κάποιον, η απόρριψη μπορεί να τον διδάξει πώς να αγαπάει τον εαυτό του περισσότερο. Όταν δεν παίρνετε αγάπη ή αποδοχή από τους άλλους, μπορείτε να τα δώσετε στον εαυτό σας. Για κάποιον άλλον, η απόρριψη μπορεί να του δείξει ότι οι γνώμες των άλλων δεν έχουν την βαρύτητα που πίστευε ότι είχαν πιο πριν. Έχει στα αλήθεια καμία σημασία αν δεν αρέσετε σε κάποιον ή δεν συμφωνεί μαζί σας, Επηρεάζει την ζωή σας ή την αυτοεκτίμησή σας με οποιοδήποτε τρόπο; Στο τέλος της ημέρας, έχουμε τον εαυτό μας και την δικιά μας εικόνα για εμάς. Αν αυτά είναι άθικτα, τίποτε άλλο δεν μπορεί να μας επηρεάσει και τα αρνητικά στην ζωή μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε θετικά.

Το διάβασα στο awakengr.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πολλές φορές στη ζωή όλα αυτά που τελειώνουν σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο
Πολλές φορές στη ζωή όλα αυτά που τελειώνουν σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο
Πολλές φορές στη ζωή όλα αυτά που τελειώνουν σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2021/10/8756456657.jpeg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/blog-post_42.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/blog-post_42.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content