Ο οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ο οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ ανακοίνωσε πως οι τροφές που διαλέγουμε και ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνουμε επηρεάζει όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη!

Συνέδεσαν δηλαδή τα δύο θέματα που κυριαρχούν σκοπίμως, κατά πολλούς, στην παγκόσμια επικαιρότητα, την Υγεία και το περιβάλλον.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εκτιμά πως οι δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων, είναι υπεύθυνες για το ένα τρίτο των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και είπαν πως ένα τρόφιμο πρέπει να είναι «ΗΘΙΚΟ», δηλαδή να μην βλάπτει το περιβάλλον.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν μάλιστα, με φόντο πεινασμένα παιδιά, προκειμένου να προκαλέσουν τεχνηέντως αίσθημα συμπόνοιας, ανακοίνωσαν πως ο τρόπος παραγωγής τροφίμων θα αλλάξει και όλοι θα έχουν ένα γεύμα στα σπίτια τους. 

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν:

«Η πείνα είναι ντροπή σε έναν κόσμο αφθονίας. Το άδειο στομάχι είναι μια κενή τρύπα στην καρδιά της κοινωνίας. (σ.σ. θα «χτυπήσουν», κατά τα φαινόμενα, στο στομάχι, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να αποδεχθεί την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, η οποία ήδη έχει εφαρμόσει τα πρώτα της μέτρα με αφορμή τον COVID , - βλ. εμβόλιο, διαχωρισμό πολιτών κτλ.).

Η ανισότητα, η αδικία, οι συγκρούσεις, η κλιματική αλλαγή, ο κόβιντ, προκαλούν μια τέλεια καταιγίδα, αυξάνοντας την πείνα σε κάθε στροφή, απειλώντας όλους μας (σ.σ. όλες μαζί οι αφορμές με τρόπο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ σε ένα τσουβάλι. Όσες περισσότερες αφορμές, τόσο περισσότερα τα μέτρα. Αν μπορούσαν έχουν την δυνατότητα και το χρήμα να αναβαθμίσουν τις περιοχές που τόσα χρόνια οι ίδιοι ΡΗΜΑΞΑΝ).

Να αλλάξουμε το σύστημα διατροφής, έτσι ώστε να βάζει τους ανθρώπους πρώτα, να παράγουν τρόφιμα πιο βιώσιμα και να σπαταλούν λιγότερο (σ.σ. Πλήρης έλεγχος της κτηνοτροφίας και της γεωργίας που ήδη καταρρέουν λόγω της τεχνητής ενεργειακής κρίσης. Στο τέλος την παραγωγή τροφίμων θα αναλάβουν πλήρως τα εργαστήρια καθώς η φύση και η υγεία θα «απειλούνται», ενώ η ανάγκη για φαγητό θα πολλαπλασιαστεί).

Για να παρέχουν θρεπτικά γεύματα σε όλους (σ.σ. Ισότητα προς τα κάτω;;; Θα εξαλειφθεί η ακραία φτώχεια και θα επικρατήσει παντού φτώχεια με ένα γεύμα για τον καθένα, τον οποία θα παρέχει η όποια παγκόσμια εξουσία;;;).

Για να καταστεί η υγιεινή διατροφή προσιτή για όλους, και για να γίνει εκστρατεία κατά της πείνας.

Αυτά είναι τα πρέπει της λίστας για να σταματήσει η πείνα. Μια ριζική μεταμόρφωση στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την κατανάλωση και την διανομή του των τροφίμων του πλανήτη».

Δείτε το βίντεο:


ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,462,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2002,ΑΠΟΨΕΙΣ,77,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,118,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,733,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,145,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,772,ΒΙΝΤΕΟ,201,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1487,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,30,ΕΡΕΥΝΕΣ,55,ΖΩΗ,179,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,46,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,53,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,564,Κόσμος,9764,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,468,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1570,Πολιτική,6884,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6060,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1161,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2934,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,52,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,98,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,656,Eco-News,2806,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.athinorama.gr/lmnts/articles/2538185/la-nourriture-imprimee.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/blog-post_103.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/blog-post_103.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content