Ντάουτσεν Κρους: Σάλος μετά τη δήλωση του supermodel ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»

Ντάουτσεν Κρους: Σάλος μετά τη δήλωση του supermodel ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»

👉Οι δηλώσεις της κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά και κατά των περιορισμών για τους ανεμβολίαστους έφερε «χείμαρρο» αρνητικών σχολίων - «Το μίσος δεν είναι η απάντηση» έγραψε η Ζιζέλ Μπούντχεν, υπερασπιζόμενη τη φίλη της.

Σφοδρές επικρίσεις δέχεται τα τελευταία 24ωρα η Ντάουτσεν Κρους, το 36χρονο μοντέλο από την Ολλανδία που αποφάσισε πρόσφατα να τοποθετηθεί ανοιχτά μέσω του λογαριασμού της στα social media πάνω στο ζήτημα των εμβολίων, της υποχρεωτικότητάς τους και των περιοριστικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους.

Με μία εκτενή ανάρτηση στο Instagram η Κρους εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να απέχει σε μεγάλο βαθμό από τα social media τους περασμένους μήνες, καθώς είχε αποφασίσει να εστιάσει στα θετικά πράγματα στη ζωή της, όπως την οικογένειά της, και να «αγνοήσει» όλες τις αρνητικές φωνές. Όμως, όπως αναφέρει στο ίδιο post, συνειδητοποίησε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να παραμένει πλέον σιωπηλή μπροστά «στην αδικία που συντελείται μπροστά στα μάτια όλων μας».


«Άλλοι άνθρωποι μου έδωσαν ελπίδα και δύναμη με το κουράγιο τους να υψώνουν το παράστημά τους και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας. Αυτό άγγιξε την καρδιά μου και με ενέπνευσε να κάνω το ίδιο. Παρόλο που τα χέρια μου τρέμουν καθώς γράφω αυτές τις λέξεις, νομίζω ότι είναι ώρα να επιλέξω το θάρρος αντί για το βόλεμα και να εκφράσω την αλήθεια μου: Δεν θα με αναγκάσουν να κάνω το εμβόλιο. Δεν θα με αναγκάσουν να αποδείξω την υγεία μου για να συμμετέχω στην κοινωνία. Δεν θα αποδεχτώ τον αποκλεισμό ανθρώπων βάσει της ιατρικής τους κατάστασης», έγραψε η 36χρονη στην ανάρτησή της.

Η «αρνήτρια» (όπως όλα δείχνουν) καλλονή, κλείνει το ποστ της υπογραμμίζοντας ότι, παρόλο που η ελευθερία λόγου είναι ένα δικαίωμα για το οποίο εξίζει να πολεμήσει κανείς, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μόνο ενωμένοι και με αγάπη. «Διαδώστε το μήνυμα ελπίδας και αγάπης και εκφράστε την αλήθεια σας», ενθαρρύνει τους followers της.


Η ανάρτηση της 36χρονης προκάλεσε έναν χείμαρρο από αρνητικά σχόλια, με πολλούς να της σέρνουν τα εξ αμάξης στην ενότητα των σχολίων, χαρακτηρίζοντάς την «ανεύθυνη», «εγωίστρια», «αδαή» και επικρίνοντάς την για έλλειψη αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο. «Δεν αφορά μόνο εσένα. Δεν αφορά μόνο ένα άτομο. Αφορά όλη την ανθρωπότητα... Η συμπεριφορά σου είναι απλά ανώριμη και εγωιστική. Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη, και πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο όντως τη στερούνται, αλλά εσύ δεν είσαι μία από αυτούς», γράφει μια σχολιάστρια.

«Είσαι ελεύθερη να κάνεις τις επιλογές σου, δικό σου θέμα. Όμως εάν εμφανίσεις συμπτώματα, πας στο νοσοκομείο και "πιάσεις" ένα κρεβάτι στην Εντατική, το θέμα δεν θα αφορά εσένα αλλά και άλλα άτομα, πόρους της κυβέρνησης και υγειονομικούς», σημειώνει ένα άλλο σχόλιο. «Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα σου για κάτι χρήσιμο, για να κάνεις καλό, όχι γι' αυτό! Unfollow!» γράφει μια άλλη σχολιάστρια.


Θέλοντας κάπως να κατευνάσει τους επικριτές της Κρους αλλά και να υπερασπιστεί την φίλη της, η Ζιζέλ Μπούντχεν έσπευσε να τοποθετηθεί στην ενότητα των σχολίων. «Ξέρω την Ντάουτσεν, και είναι ένας γλυκός και ευγενικός άνθρωπος. Δεν πιστεύω πόσο μίσος δέχεται επειδή εξέφρασε τα συναισθήματά της. Με λυπεί που βλέπω τόσο επικριτική διάθεση και απουσία ενσυναίσθησης στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Το μίσος δεν είναι η απάντηση. Ο μόνος τρόπος να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο είναι μέσω της συμπόνιας και της αποδοχής», γράφει η 41χρονη Βραζιλιάνα καλλονη, καλώντας τους αναγνώστες του σχολίου της να βρουν την αγάπη στην καρδιά τους για «να δημιουργήσουμε ενωμένοι έναν αρμονικό κόσμο», καθώς «το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ντάουτσεν Κρους: Σάλος μετά τη δήλωση του supermodel ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»
Ντάουτσεν Κρους: Σάλος μετά τη δήλωση του supermodel ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»
Ντάουτσεν Κρους: Σάλος μετά τη δήλωση του supermodel ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»
https://sportime.sigmalive.com/sites/default/files/26392296_325128911307971_1200994184492744704_n1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/supermodel.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/supermodel.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content