«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων

«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων

👉Η 19χρονη Άννα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να «κόψουν» τα πολυδιαφημισμένα self test απαιτώντας από όσους φοιτητές δεν έχουν εμβολιαστεί να πληρώνουν rapid test για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί.

Όπως περιγράφει η μητέρα της, ο μηνιαίος προϋπολογισμός για τα rapid test ανερχόταν στα 80 ευρώ, ποσό που η οικογένεια δεν μπορούσε να πληρώνει και έτσι η 19χρονη Άννα προγραμμάτισε το ραντεβού της.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η μητέρα της φοιτήτριας η Άννα εμβολιάστηκε τις 2 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι.

Το νεαρό κορίτσι από τη δεύτερη μέρα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο και έντονη ατονία που την έριξε σε λήθαργο. Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, η 19χρονη η οποία είχε ακόμα τις ίδιες παρενέργειες, αναζήτησε γιατρό καθώς είχαν πρηστεί οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης.Το κορίτσι υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο της είχε προκαλέσει «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα».

Η μητέρα της μετά από πολύ κόπο κατάφερε να επικοινωνήσει με την εταιρεία της Pfizer και ενημερώθηκε ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολιασμού.

Η μητέρα καταγγέλλει μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ότι μια παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν της εξήγησε τι έχει συμβεί ζητώντας να εξετάσει το παιδί της, ενώ όταν απευθύνθηκε σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και συστημικά ΜΜΕ, αρνήθηκαν να την ακούσουν.

Η 19χρονη Άννα αυτή τη στιγμή ακολουθεί αγωγή με αντιβίωση η οποία όπως λέει η μητέρα της δεν την έχει βοηθήσει ακόμα. Το άγχος και η οργή κατακλύζουν την οικογένεια: Ο κυβερνητικός εκβιασμός κατέστρεψε την υγεία της 19χρονης κόρης τους.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος απόλυτα υγιής άνθρωπος, με αθλητική κράση, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος, ηλικίας μόνο 33 ετών, καταγγέλλει ότι «πείστηκε να κάνει το λόγω της κυβερνητικής προπαγάνδας και του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να το αποφύγει με όλες τις απειλές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση, αλλά αυτή την στιγμή δύο μήνες μετά την πρώτη δόση έχει καταρρεύσει σωματικά».

Ο αθλητής αναφέρει ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου τον Ιούλιο και μετά την πρώτη εβδομάδα, ενώ προπονούνταν στο γυμναστήριο, ξαφνικά αισθάνθηκε ότι τα πόδια του δεν τον κρατούσαν, είχε τρέμουλο, βραδυκαρδία και τάση λιποθυμίας.

Ο αθλητής επικοινώνησε αμέσως με καρδιολόγο, ο οποίος τον ρώτησε εάν είχε εμβολιαστεί. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Γιάννης Νάκος δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του και ένιωθε έντονη αδυναμία.

Ο 33χρονος πρωταθλητής Ελλάδος υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων (τις οποίες έπρεπε να κάνουν όλοι οι υποψήφιοι για εμβολιασμό με κυβερνητικό κόστος) και τελικά αποδείχτηκε ότι ο οργανισμός του είναι θρομβοφιλικός και ότι κινδυνεύει να υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό ακόμα και πνευμονική εμβολή.

Μετά από δύο μήνες σχεδόν, ο αθλητής εξακολουθεί να υποφέρει από τρέμουλο στο αριστερό του πόδι κάτω από την γάμπα γεγονός που τον εμποδίζει να συνεχίσει την άθληση και τις προπονήσεις του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 28 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.076.917. Όλα αυτά με δεδομένες τις κατηγορίες για υποκαταγραφή (στις οι κατηγορίες αυτές ανεξάρτητων ιατρών μιλάνε για 90% απόκρυψή τους από τους επίσημους φορείς).

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος. Ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact.

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

- COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

- COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

- COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

- COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 28 Αυγούστου του 2021

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.266 θάνατοι και 900.032 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 6.029 θάνατοι και 254.648 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 4.991 θάνατοι και 965.095 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 966 θάνατοι και 69.762 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα περιστατικά αφορούν παρενέργειες και θανάτους που έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό και για τα οποία έχει συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παγκοσμίως καταγράφεται το 10% των περιστατικών.

Ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται το 1% έως 10%. Όσον αφορά την Ελλάδα ο Δ.Κούβελας υποστήριξε πως σύμφωνα με ανακοίνωση καθηγητή ότι έχουν καταγραφεί μόλις... δύο θάνατοι!

Η απάντηση όλων των ιατρών σχεδόν είναι πως είναι φυσιολογική παρενέργεια και δεν κάνουν καν αναφορά για καταγραφή τους. .

Σύμφωνα με όσα λέει ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στο pronews.gr: «Δεν γίνεται σωστά η φαρμακοεπαγρύπνηση στην Ελλάδα. Δεν είναι ικανός κανένας να κρίνει άμεσα εάν έναν περιστατικό οφείλεται σε εμβόλιο ή όχι, οπότε θα πρέπει να καταγράφονται όλα». Ενώ τονίζει πως «Όταν καταγράφεις επιλεκτικά συμμετέχεις σε απόκρυψη παρενεργειών».

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,264,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1252,ΒΙΝΤΕΟ,829,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1558,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: «Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων
«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων
«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/9/17/vacc4_4.jpg?itok=snJDv_o6
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/covid-19_18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/covid-19_18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content