COVID-19 - Η Κίνα διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατικές καταδίκες ηγετών της Δύσης

COVID-19 - Η Κίνα διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατικές καταδίκες ηγετών της Δύσης

👉Tην επική αντίδραση της Κίνας απέναντι στη πρωτοβουλία AUKUS ( την οικοδόμηση ενός μετώπου ενάντια στην αυξανόμενη επιρροή της Κίνας, ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο) αναμένει με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης.

Η συμφωνία Mπάιντεν-Τζόνσον-Μόρισσον προκάλεσε ήδη την αντίδραση της Γαλλίας και την ακύρωση γιγαντιαίας παραγγελίας υποβρυχίων της Αυστραλίας στη Γαλλία. Για την ώρα η Κίνα απάντησε κάνοντας λόγο για ψυχροπολεμική νοοτροπία.

«Η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία αυτού του (νέου συμφώνου που φέρει την ονομασία) AUKUS, θα είναι η παράδοση ενός στόλου πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Αυστραλία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον στην τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό Βρετανό Μπόρις Τζόνσον και τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος διοργάνωσε την τηλεδιάσκεψη αυτή.

Μετά από αυτή τη θεαματική ανακοίνωση, η οποία θα φέρει τις ΗΠΑ να μοιράζονται ιδιαίτερα ευαίσθητης τεχνολογία, η Αυστραλία θα πρέπει να ακυρώσει, σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, μια γιγαντιαία παραγγελία συμβατικών υποβρυχίων από τη Γαλλία, ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει δεσμευτεί να υπερασπιστεί.

Και δεν είναι βέβαιο ότι το Παρίσι θα παρηγορηθεί από τις καθησυχαστικές δηλώσεις του Μπάιντεν, ο οποίος διαβεβαίωσε χθες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν «να συνεργαστούν στενά με τη Γαλλία» σε αυτήν την πολύ μεγάλης σημασίας στρατηγική ζώνη.

Το Παρίσι «είναι ένας βασικός εταίρος» των ΗΠΑ, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και οι ΗΠΑ θα συνδεθούν ακόμη στενότερα, γεγονός που αντικατοπτρίζει το επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ μας και το βάθος της φιλίας μας», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος με αυτή τη συμφωνία καταγράφει μια διπλωματική επιτυχία στη στρατηγική του για αποφυγή διεθνούς απομόνωσης της Βρετανίας μετά το Brexit.

«Με βάση την κοινή ναυτική ιστορία των δημοκρατιών μας, δεσμευόμαστε για μια κοινή φιλοδοξία να υποστηρίξουμε την Αυστραλία στην απόκτηση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων», υπογραμμίζει το κοινό ανακοινωθέν των τριών εταίρων-σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αναμεταδίδει το protothema.gr.



«Η μόνη χώρα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μοιραστεί ποτέ αυτή την τεχνολογία πυρηνικής πρόωσης είναι με την Μεγάλη Βρετανία» από το 1958, δήλωσε νωρίτερα ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. «Αυτή είναι μια θεμελιώδης απόφαση, θεμελιώδης. Θα δεσμεύσει την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία για γενιές».

«Ψυχροπολεμική νοοτροπία» βλέπει η Κίνα

Η πρεσβεία της Κίνας στην Ουάσινγκτον αντέδρασε στο νέο σύμφωνο ασφαλείας που ανακοίνωσαν χθες ότι σύναψαν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Αυστραλία, λέγοντας ότι οι χώρες θα πρέπει να «αποτινάξουν την ψυχροπολεμική τους νοοτροπία και την ιδεολογική τους προκατάληψη».

Ερωτηθείς να σχολιάσει, ο εκπρόσωπος της κινεζικής πρεσβείας Λιου Πενγκού είπε ότι οι χώρες «δεν πρέπει να οικοδομούν μπλοκ αποκλεισμού που στοχεύουν ή βλάπτουν τα συμφέροντα τρίτων. Συγκεκριμένα, πρέπει να αποτινάξουν την ψυχροπολεμική τους νοοτροπία και την ιδεολογική τους προκατάληψη», είπε.



Mόνο που η Κίνα πλέον δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δεν εννοούμε μόνο στρατιωτικά.

Η Κίνα φέρεται να έχει στη κατοχή της θανάσιμα μυστικά των Δυτικών εάν πιστέψουμε τον κατ΄εξοχήν αντίπαλο του Κινέζικου καθεστώτος Wei Jingsheng και εάν λάβουμε υπόψη μας μία σειρά από αποκαλύψεις οι οποίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία του ιού της Covid-19 στη πόλη της Wuhan κάπου ανάμεσα στο διάστημα 10 Σεπτεμβρίου-18 Οκτωβρίου 2019.

Στις 18 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες της Wuhan στους οποίους έλαβαν μέρος πάνω από 10.000 αθλητές από 101 χώρες ανάμεσά τους και Έλληνες αθλητές.

Καθώς επέστρεφαν στις πατρίδες τους πολλοί αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα COVID-19 αλλά για κάποιο “περίεργο” λόγο κανένα υπουργείο Άμυνας Δυτικής χώρας δεν μπήκε στη διαδικασία να εξετάσει τους αθλητές ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν συμπτώματα COVID-19 και φυσικά ο λόγος ότι δεν θέλησαν να εκθέσουν την Κίνα σήμερα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις μοιάζει αστείος.


Στο μεταξύ στο Κογκρέσο ο μυστηριώδης Fauci συνελήφθη ψευδόμενος καθώς υποστήριξε ότι δεν χρηματοδοτούσε gain of function πειράματα για να αποκαλυφθούν πρόσφατα 900 σελίδες ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Την ίδια στιγμή η αγωνιώδης πρεμούρα δυτικών ηγετών όπως ο Μπάιντεν, η Μέρκελ, ο Μακρόν και πολλοί άλλοι ήταν ο εμβολιασμός των πολιτών τους και η πίεση στους ανεμβολίαστους με παράλληλη απαξίωση των φαρμάκων. Το γεγονός ότι οι Στρατιωτικοί Αγώνες της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί παγκοσμίως ο ιός και να μετατραπεί σε πανδημία περιλαμβάνεται στην επίσημη Έκθεση του κόμματος των Ρεπουμπλικανών για την προέλευση της πανδημίας.



Η έκθεση που θάφτηκε από τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ σε συνδυασμό με την πίεση των ηγετών για εμβολιασμούς, την αδιαφορία για εξέταση αντισωμάτων COVID στους αθλητές που συμμετείχαν στους Αγώνες της Wuhan, τα ψεύδη του Fauci, την προκλητική επιχείρηση συγκάλυψης της προέλευσης του ιού στην οποία συμμετείχαν και οι Τσιόδρας-Μαγιορκίνης με πρώιμη μελέτη τους (μόλις τον Ιανουάριο του 2020) αφήνουν σύμφωνα με πολλούς αναλυτές τη Δύση στο έλεος των αποκαλύψεων της Κίνας.



The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Τόσο το Κομμουνιστικό Κόμμα της χώρας όσο και οι Μυστικές Υπηρεσίες της γνωρίζουν εάν ο ιός απελευθερώθηκε στην ανθρωπότητα έπειτα από ατύχημα διαρροής στο εργαστήριο της Wuhan η αφέθηκε συνειδητά εναντίον της ανθρωπότητας την ίδια περίοδο που στη Νέα Υόρκη (18 Oκτωβρίου 2019) το Iδρυμα των Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum και τo Johns Hopkins διοργάνωναν το διαβόητο Event 201 με θέμα προσομείωση πανδημίας με 65 εκατ. νεκρούς.

Οι χορηγοί διέψευσαν τη σχέση του Event 201 με την πραγματική πανδημία. Μια διάψευση την οποία ακολούθησε μία σειρά αποκαλύψεων για την εργαστηριακή προέλευση του ιού την επικοινωνιακή συγκάλυψη της οποίας οργάνωσε με πληρωμένες μελέτες ο Peter Daszak, επιθεωρητής του ΠΟΥ και συνεργάτης τόσο του Ιδρύματος Gates όσο και του Fauci.


H Kίνα στο έδαφος της οποίας ξεκίνησε η πανδημία σε περίπτωση που πιεστεί περαιτέρω θα μπορούσε να πυροδοτήσει παγκόσμιο σεισμό με αποκαλύψεις που οδηγούν κατευθείαν σε θανατικές ποινές. Εάν ο ιός αφέθηκε εναντίον της ανθρωπότητας-ισχυρή πλέον πιθανότητα εάν κρίνουμε και από την εργώδη προσπάθεια συγκάλυψής της-σ΄αυτή τη περίπτωση το να μιλάμε για τεκτονικό σεισμό είναι κάτι ανώδυνο σαν Breakfast at Tiffany’s.

Σημειώνουμε ότι το Εργαστήριο της Wuhan κατασκευάστηκε με τη συνδρομή της Γαλλίας ενώ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο gain of function ιός της COVID-19 υπήρξε προιόν συνεργασίας του Εργαστηρίου της Wuhan με το Canada’s National Microbiology Laboratory (NML).

Τα τελευταία χρόνια όλα σχεδόν τα εργαστήρια ιολογίας του κόσμου όπως αποκαλύπτεται έδειχναν μία πρεμούρα και αγωνία να κατασκευάσουν έαν αερομεταφερόμενο ιό που να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όπως ακριβώς τον είχε περιγράψει ο προφήτης Bill Gates στη περίφημη ομιλία του στο TEDx το 2015.


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: COVID-19 - Η Κίνα διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατικές καταδίκες ηγετών της Δύσης
COVID-19 - Η Κίνα διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατικές καταδίκες ηγετών της Δύσης
COVID-19 - Η Κίνα διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θανατικές καταδίκες ηγετών της Δύσης
https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/ef50ea2350e3cdda3de8721a9dbc7e02_XL.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/covid-19_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/covid-19_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content