Η επίθεση του ΣΚΑΙ στον Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό που ζήτησε σεβασμό στον Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η επίθεση του ΣΚΑΙ στον Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό που ζήτησε σεβασμό στον Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός : «Ο Σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους; – Ντροπή σας!» – Να αγιάσει το στόμα του ιερέα!

Ο Αρχιμανδρίτης ξεκίνησε τον αγιασμό, οι αξιωματούχοι ασπάστηκαν τον Σταυρό όπως αρμόζει, δηλαδή κατεβάζοντας την μάσκα, και ο ιερέας κατευθύνθηκε προς μαθήτριες για να φιλήσουν κι εκείνες τον Σταυρό. Όμως εκείνη τη στιγμή η Λυκειάρχης του ΓΕΛ Αμυνταίου παρενέβη διακόπτοντας την τελετή και είπε επιτακτικά προς τις μαθήτριες να μη βγάλουν τις μάσκες κατά τον ασπασμό του Τιμίου Σταυρού!

Οι μαθήτριες παρότι κοντοστάθηκαν για λίγο, τελικά δεν υπάκουσαν στην ασεβή παρέμβαση της Λυκειάρχου και ασπάστηκαν τον Σταυρό κανονικά, με κατεβασμένες μάσκες.

Δίκαια ο π. Σεβαστιανός αμέσως μετά εξέφρασε την ιερή αγανάκτηση του:

«Να κρατάω τον σταυρό και να φοράω μάσκα;», λέει απευθυνόμενος προς την Λυκειάρχη ο Αρχιμανδρίτης.

«Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους; Ντροπή σας! Τουλάχιστον να το κλείνετε μπροστά μου. Οι άρχοντες του τόπου φιλήσανε τον σταυρό χωρίς μάσκα και εσείς θα μου κάμετε επεισόδιο εδώ την ώρα του αγιασμού. Και να μου απαγορεύετε να μπω μέσα στις τάξεις επειδή δε φοράω μάσκα. Να κρατάω τον σταυρό του Χριστού και να φοράω μάσκα; Ντροπή σας.…».

Και κατέληξε: «Οι άρχοντες του τόπου έδωσαν παράδειγμα ευλάβειας στα παιδιά μας και εσείς τι δίνετε;»

Να αγιάσει το στόμα του π. Σεβαστιανού που είχε το σθένος να ομολογήσει ενώπιον όλων το αυτονόητο! Πώς να μην εξοργιστεί με μια συμπεριφορά που δεν δείχνει ούτε σεβασμό στον ιερέα, ούτε στην τέλεση του αγιασμού, ούτε προς τον ίδιο τον Σταυρό; Είναι δυνατόν Λυκειάρχης να μεταδίδει φόβο στα παιδιά για τον θαυματουργό Σταυρό, που επάνω του θεμελιώθηκε η Σωτηρία ολόκληρης της ανθρωπότητας;

Αν δεν τα σέβεται όλα αυτά η Λυκειάρχης τότε γιατί βρισκόταν εκεί κατά την ώρα του αγιασμού; Για να ευαρεστηθούν οι «άρχοντες του τόπου» και να φέρει εις πέρας… το χρέος της;

Μόνο και μόνο το ότι απαγόρευσε στον Αρχιμανδρίτη να μπει μέσα στις άδειες τάξεις και να τις αγιάσει, επειδή δεν… φορούσε μάσκα, φτάνει για να καταλάβουμε το μέγεθος της ασέβειας προς τον ιερέα και της υπερβάλλουσας… ευσέβειας προς τις ΚΥΑ.

Άξιος ο ιερέας που είπε όσα είπε. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα σε αυτόν τον τόπο και δεν πάει άλλο. Το σχολείο και τα παιδιά πρέπει να αγιαστούν, για να ευλογηθεί η νέα σχολική χρονιά και οι διευθυντές των σχολείων πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και όχι να συμπεριφέρονται ως υγειονομικοί χωροφύλακες, την ώρα της ιεροτελεστίας.

Δείτε εδώ το βίντεο του περιστατικού:


Οι χαρακτηρισμοί στο “αέρα” του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ για ιερείς από τους δημοσιογράφους Κοσιώνη – Χιώτη είναι πραγματικά μοναδικοί με αφορμή του στην διάρκεια του αγιασμού στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου του λόγου του Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανός Τοπάλη απέναντι στον λυκειάρχη που ζήτησε να φοράνε μάσκα όσοι προσκυνούν στον Σταυρό φωνάζοντας του "ντροπή".

Οι δημοσιογράφοι έκριναν ότι ντροπή είναι του αρχιμανδρίτη...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,451,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1982,ΑΠΟΨΕΙΣ,66,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,716,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,764,ΒΙΝΤΕΟ,194,ΒΟΛΟΣ,72,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1827,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,173,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1293,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,160,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,501,Κόσμος,9663,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,441,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1554,Πολιτική,6850,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6003,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1140,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2799,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,94,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,641,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Η επίθεση του ΣΚΑΙ στον Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό που ζήτησε σεβασμό στον Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)
Η επίθεση του ΣΚΑΙ στον Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό που ζήτησε σεβασμό στον Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)
Η επίθεση του ΣΚΑΙ στον Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό που ζήτησε σεβασμό στον Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/9/14/im_kosioni.jpg?itok=211dsVun
https://i.ytimg.com/vi/03zi6xAhvRE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content