Συγκλονίζει η Ιωάννα: Είδα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο - Ο ψυχικός πόνος δεν ξεπερνιέται (ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ)

Συγκλονίζει η Ιωάννα: Είδα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο - Ο ψυχικός πόνος δεν ξεπερνιέται (ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ)

👉Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινουργιου, 16 μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, ανοίγοντας την καρδιά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που πριν από έναν χρόνο έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε από το βάθη της ψυχής της.
Μιλώντας στο «Σούπερ Κατερίνα», η 35χρονη Ιωάννα, συγκλόνισε αναφερόμενη στην αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο, αλλά και στο σοκ που έπαθε όταν είδε για πρώτη φορά φωτογραφίες της μετά από την επίθεση.

«Είχα τόσες σκέψεις και συναισθήματα στο μυαλό μου. Είχα ρωτήσει πολλές φορές να μ εξηγήσουν πως θα διορθωθεί η βλάβη αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν να μου πει η γιατρός μου το μέγεθος και βάθος ζημιάς αλλά και το να πετύχουν μοσχεύματα» σημειώνει.

«Κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο και πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα και δυστυχώς είναι τρόπος, οι φωτό, να συνειδητοποιώ πως ποτέ ξανά δεν θα είμαι όπως ήμουν» ανέφερε, προσθέτοντας πως η μητέρα της είναι το στήριγμά τη και κατάλαβε πόσο δύσκολο της ήταν να βρει το θάρρος και το κουράγιο να αντιμετωπίσει όλη την κατάσταση με φυσιολογικά για να μην την πληγώσει.

Παράλληλα, θυμήθηκε μια φράση από την γιατρό της, που έλεγε πως ο σωματικός πόνος πάντα ξεχνιέται, αλλά ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται.

«Οι πόνοι είναι αφόρητοι κάθε φορά που είναι να κάνω θεραπεία, χειρουργείο ή κάτι ενέσιμο. Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στο νοσοκομείο. Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα. Στα πρώτα χειρουργεία ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, να μιλήσω. Δεν ρωτούσα τη γιατρό, φοβόμουν. Σκεφτόμουν “κορίτσι μου δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, το χειρότερο είναι να πεθάνεις. Είναι το ίδιο για σένα με την κατάσταση με την οποία βρίσκεσαι”. Σκεφτόμουν ότι μόνο καλύτερα θα μπορούσε να πάει» τονίζει.

Για την ίδια, το στήριγμά της είναι η μητέρα της, και τις πρώτες μέρες είχε μόνο πόνο και απελπισία, στηρίχτηκα «πάνω στη δύναμη της μαμάς μου».

«Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι»

Όπως αποκάλυψε, είδε φωτογραφίες της πριν βγει από το νοσοκομείο ενώ στη νοσηλεία της δεν είχε καθόλου εικόνα για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα της, ήξερε πως είχε παντού εγκαύματα.

Μάλιστα, εξομολογείται πως όταν έκανε αλλαγές στις γάζες: «γυρνούσα το κεφάλι για να μη το δω» ενώ «οι ψυχολόγοι με πίεζαν να δω τον εαυτό μου και ένοιωθα πως δεν είμαι έτοιμη και δεν ήθελα».
«Έπρεπε να το κάνω πριν φύγω από την ασφάλεια του νοσοκομείου και με βοήθησε η γιατρός που μου έδειξε για να ξέρω. Κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Μου πήρε καιρό να καταλάβω, έψαχνα να με βρω κάτω από την εικόνα που έβλεπα, αλλά ήξερα πως δεν θα με ξαναδώ όπως με ήξερα» συμπλήρωσε.

Το αναπάντητο «γιατί;»

«Από την πρώτη μέρα ήταν το ερωτηματικό, το “γιατί”» ανέφερε η νεαρή, προσπαθώντας να ερμηνεύσει τα αίτια της επίθεσης που δέχτηκε.

Η απουσία της Έφης από τη δίκη, ήταν «μεγάλη προσβολή και απογοήτευση».

«Μαζί με μένα ταλαιπωρείται και η οικογένειά μου. Ενώ ήμασταν όλοι εκεί εκείνη επέλεξε να μην έρθει. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό είναι αυτό. Κρατάει μια απόσταση, σαν να μην την αφορά. Για μένα ήταν μονόδρομος, το οφείλω στον εαυτό μου, θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω» σημείωσε η Ιωάννα.

«Θα είμαι εκεί σε κάθε δίκη, είναι μονόδρομος για εμένα»

Αναφερόμενη στην παρουσία της στη δίκη, τόνισε πως οι περισσότεροι κοντινοί της, φοβήθηκαν εάν μπορεί να το αντέξει και να το κάνει, όμως αυτό για την ίδια πια είναι μονόδρομος.

«Το οφείλω στον εαυτό μου να βρίσκομαι εκεί. Να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο το σοκ και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω, αν και με επιβαρύνει, πιστεύω θα με κάνει να προχωρήσω παρακάτω. Είναι μονόδρομος για μένα» ανέφερε.

Τόνισε πως της ήταν δύσκολο να είναι έξω από το δικαστήριο με τόσους δημοσιογράφους, ενώ ήταν στην απομόνωσή της, μακριά από κόσμο και κοινά, και ήταν κάτι που τη σόκαρε, καθώς είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της.

«Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχα καμία σχέση μαζί του»

Η Ιωάννα μίλησε και για τον 40χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ο οποίος αρχικά παρουσιαζόταν ως το «μήλο της έριδος» ανάμεσα στις δύο κοπέλες, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν τον γνωρίζει, ούτε υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία.

»Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα. Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν υπήρχε σχέση δική μου με αυτό τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο την συνομιλία στο messenger. Όχι δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε ο ίδιος ουτε κάποιος από την πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους 2, όλα τα μηνύματα στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους, ήμουν ειλικρινής και με τους δύο. Τη δράστιδα την έβλεπα μια φορά το χρόνο, δεν βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, μια τυπική συναναστροφή» επεσήμανε.

«Φοβάμαι ότι υπάρχει συνεργός και βρίσκεται ελεύθερος εκεί έξω»

Έκανε επίσης γνωστό πως ο δικηγόρος της την έχει ενημερώσει πως η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού.

«Με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει και να κυκλοφορεί ελεύθερος εκεί έξω ένας συνεργός. Κάθε φορά που ακούω ότι υπάρχει ένα περιστατικό επίθεσης με βιτριόλι ξαναζώ όλο τον πόνο από την αρχή και είναι θα πρέπει. Η πολιτεία να λάβει μέτρα να κατασταλούν οι πράξεις μιμητισμού» πρόσθεσε.

«Να τιμωρηθεί όπως αποφασίσει το δικαστήριο»

«Είναι σοκαριστικό για μένα το ότι σύμφωνα με τους γιατρούς εγώ έχω μπροστά μου ακόμα μία δεκαετία χειρουργείων και ταλαιπωρίας για να μπορέσω να αποκαταστήσω ως ένα βαθμό τη βλάβη που έχω πάθει και την υγεία μου, ενώ η δράστιδα θα βγει πολύ νωρίτερα» ανέφερε ακόμη.

«Δυστυχώς έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό που με τρομάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ξέρω αν τελικά θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει και αν θα το έχει μετανιώσει αυτό. Η συμπεριφορά της και η παθητική στάση που κρατάει αυτό το διάστημα μου δίνει να καταλάβω ότι δεν έχει κατανοήσει τι έκανε. Και κανένας από το περιβάλλον της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, καμία επαφή» είπε ακόμη.


Το διάβασα στο sputniknews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1251,ΒΙΝΤΕΟ,828,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1557,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Συγκλονίζει η Ιωάννα: Είδα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο - Ο ψυχικός πόνος δεν ξεπερνιέται (ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ)
Συγκλονίζει η Ιωάννα: Είδα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο - Ο ψυχικός πόνος δεν ξεπερνιέται (ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ)
Συγκλονίζει η Ιωάννα: Είδα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο - Ο ψυχικός πόνος δεν ξεπερνιέται (ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ)
https://cdn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/09/14/17971935_262:0:1284:575_1920x0_80_0_0_f04a79f18421ceebff4fc0c02cc620e8.png.webp
https://i.ytimg.com/vi/PRY_OvwUzqM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_815.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_815.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content