Ανοίγει ο δρόμος για τα εμφυτεύσιμα τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοίγει ο δρόμος για τα εμφυτεύσιμα τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ερευνητές έχουν αναπτύξει ένα νέο έμπλαστρο μικροβελόνων που αντέχουν για 30 μέρες όπως λένε σε θερμοκρασία δωματίου για να αντικαταστήσουν τα εμβόλια που χρειάζονται ψύξη και δεν μπορούν να παραδοθούν εκεί που δεν υπάρχουν κατάλληλες υποδομές και προσωπικό! 

To έμπλαστρο αυτό, όπως θα δείτε στο βίντεο θα παραδίδει το εμβόλιο DNA COVID-19 στο δέρμα.

Θα μπορούσε μία εξέλιξη αυτού του εμβολίου να είναι το ΥΠΕΡΜΒΟΛΙΟ "ΧΑΡΑΓΜΑ";;; 

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» (που δεν έχουν σχέση με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια) που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)

Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ). Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους. Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει. Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε. Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα.

Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό. Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ

Το διαχωρίσιμο έμπλαστρο μικροβελώνων, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί για περισσότερες από 30 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου, βρέθηκε ότι προκαλεί ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις σε κύτταρα και ποντίκια.

Όπως αναφέρεται, στο EPR (Ευρωπαϊκή Αξιολόγηση Φαρμάκων):

«Μέχρι σήμερα, περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19. Ωστόσο, υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των ποσοστών εμβολιασμού στις ανεπτυγμένες και αναδυόμενες χώρες. Ενώ η Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και μέρη της Ευρώπης έχουν εμβολιάσει περίπου το 70 τοις εκατό του πληθυσμού τους, άλλες χώρες με περιορισμένους πόρους δυσκολεύονται να εμβολιάσουν το 10 τοις εκατό. Αυτά τα έθνη δεν μπόρεσαν να κάνουν εμβόλια, εν μέρει επειδή στερούνται εγκαταστάσεων αποστολής και αποθήκευσης ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Τα εμβόλια για τον COVID-19 που έχουν εγκριθεί για χρήση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC) πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο ή κατεψυγμένα, γεγονός που περιορίζει τη διανομή τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιορισμένους πόρους. Επιπλέον, πρέπει να χορηγούνται από εκπαιδευμένο υγειονομικό προσωπικό μέσω ενδομυϊκής ένεσης.Ωστόσο, τα ανοσοκύτταρα δεν κατανέμονται πυκνά στους μυς, έτσι οι επιστήμονες ερευνούν διάφορες μεθόδους για την χορήγηση εμβολίων στο δέρμα, το οποίο περιέχει άφθονα κύτταρα που παρουσιάζουν αντιγόνα (APCs) και θα μπορούσε επομένως να προκαλέσει ισχυρότερη ανοσοαπόκριση. Σε αυτό το πνεύμα, οι Yin et al . δούλεψε για να δημιουργήσει ένα έμπλαστρο μικροβελώνων που παρέχει αποτελεσματικά ένα εμβόλιο COVID-19 κάτω από το δέρμα, προκαλώντας ισχυρή και ανθεκτική ανοσία χωρίς την ανάγκη για κρύα αλυσίδα ή ενέσεις.

Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο ACS Nano , η ομάδα παρουσίασε λεπτομερώς ένα εμβόλιο DNA που παραδόθηκε μέσω ενός διαχωρίσιμου επιθέματος μικροβελώνων. Διάλεξαν ένα εμβόλιο με βάση το DNA επειδή είναι ευκολότερο να παραχθούν από αυτά που βασίζονται σε RNA ή πρωτεΐνες και είναι πιο σταθερά από τα εμβόλια RNA. Ωστόσο, τα εμβόλια DNA έχουν δείξει περιορισμένη αποτελεσματικότητα σε κλινικές δοκιμές επειδή, σε αντίθεση με το RNA ή την πρωτεΐνη, το DNA πρέπει να εισέλθει στους πυρήνες των κυττάρων για να λειτουργήσει. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι, με τη χορήγηση ενός εμβολίου DNA στο δέρμα πλούσιο σε APC και όχι στους μυς, θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα το DNA να εισέλθει στους πυρήνες των κυττάρων και έτσι να προκαλέσει μια ανοσολογική απόκριση.

Το σύστημα δημιουργήθηκε με συνημμένες αλληλουχίες DNA που κωδικοποιούν είτε το SARS-CoV-2 (ο ιός που προκαλεί τον COVID-19) Spike (S) είτε την πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου (n) στην επιφάνεια μη τοξικών νανοσωματιδίων που περιέχουν ένα ανοσοενισχυτικό για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης. Στην συνέχεια επικάλυψαν ένα διαχωρίσιμο έμπλαστρο μικροβελώνων με αυτά τα νανοσωματίδια εμβολίου. Το μικρό ορθογώνιο έμπλαστρο περιείχε 100 βιοδιασπώμενα μικροβελόνες που θα μπορούσαν να διεισδύσουν ανώδυνα στην επιδερμίδα του δέρματος ή στο εξωτερικό στρώμα».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Επιπλέον, ερευνητές του UNC (Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας) δημιούργησαν τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων! «Αυτό θα είναι το μέλλον των εμβολίων;;;», αναρωτιούνται.

Δείτε το έμπλαστρο:Στο παρακάτω βίντεο, η τεχνολογία εκτύπωσης με παράδειγμα διάφορα εξαρτήματα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για μαζική παραγωγή εμπλάστρων εμβολίου:


Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1251,ΒΙΝΤΕΟ,828,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1557,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανοίγει ο δρόμος για τα εμφυτεύσιμα τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων;;; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανοίγει ο δρόμος για τα εμφυτεύσιμα τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων;;; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ανοίγει ο δρόμος για τα εμφυτεύσιμα τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων;;; (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/09/EMPLASTRO-2-1024x576.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_757.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_757.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content