Πρόεδρος οδοντιάτρων: «Θα δεχθούμε έναν ανεμβολίαστο αν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόεδρος οδοντιάτρων: «Θα δεχθούμε έναν ανεμβολίαστο αν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό»

👉Ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Δεβλιώτης τάχθηκε υπέρ της απόφασης για τη διενέργεια rapid test στους ανεμβολίαστους που επισκέπτονται τον οδοντίατρο, ενώ αναφέρθηκε και στις εξαιρέσεις.

«Η διενέργεια rapid test από τους ανεμβολίαστους που έρχονται στο οδοντιατρείο είναι κάτι που μπορούμε να το δεχτούμε για να βοηθήσουμε τη διαδικασία του εμβολιασμού. Σε αυτό συμφωνούμε. Εάν είναι επείγον, ο Ιπποκράτης είναι πάνω από μας. Αν έρθει περιστατικό σοβαρό, επικίνδυνο για την υγεία, όποιος και να έρθει εμείς θα τον εξετάσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δεβλιώτης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Πρόεδρος οδοντιάτρων: Σύγχυση με τις νέες οδηγίες

«Το πιο σημαντικό με τις νέες οδηγίες είναι ότι δημιουργείται μια σύγχυση, μια χαραμάδα στην όλη πολιτική του εμβολιασμού και στην αξιοπιστία της αποτελεσματικότητάς του. Αυτό είναι το πιο σοβαρό από όλα. Πρόσφατα έλεγα ότι 30 πόντοι είναι η απόσταση του στόματος με τον οδοντίατρο. Προφανώς είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα, πάντα ήταν και έχουμε μάθει να δουλεύουμε με την επικινδυνότητα και πώς να αντιμετωπίζουμε τους ασθενείς σαν να είναι όλοι δυνητικά φορείς» τόνισε.

«Όταν πριν 18 μήνες, κάναμε ερωτήματα στο υπουργείο, μόνοι μας βγάζαμε οδηγίες. Σύμβουλος του Υπ. Υγείας είμαστε, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες των άλλων χωρών είχαμε επικοινωνία, όπως και με την αμερικανική οδοντιατρική ομοσπονδία, ακολουθούμε όλοι κοινά πρωτόκολλα προστασίας διασποράς της λοίμωξης και ουδέποτε υπήρξε αναφορά κρούσματος κορωνοϊού εντός του οδοντιατρείου. Έχουμε αραιώσει τα ραντεβού μας στο ήμισυ για να γίνουν όλες οι διαδικασίες που πρέπει στο ιατρείο, όπως επίσης, εμείς λέγαμε ότ
ι δεν θέλαμε συνοδούς» συνέχισε ο κ. Δεβλιώτης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως οι ανεμβολίαστοι είναι ούτως ή άλλως πιο λίγοι και αναγκάζονται έτσι κι αλλιώς να κάνουν δυο τεστ την εβδομάδα για να πάνε στην εργασία τους και άρα «το Υπουργείο θα μπορούσε να δίνει την δυνατότητα σε εμάς να συνταγογραφούμε το τεστ και να το κάνουν δωρεάν οι ασθενείς όταν τους το ζητάμε».

«Εμείς θα κρίνουμε, ακόμη και έναν εμβολιασμένο, με βάση κάποια συμπτωματολογία που θα δούμε, παίρνουμε πάντα ένα ιστορικό. Θα μας ικανοποιούσε να έχουμε εμείς την δυνατότητα, όπως κάναμε τόσο καιρό, να επιλέγουμε πότε χρειάζεται ή όχι rapid test. Εν πάση περιπτώσει, τους εμβολιασμένους θα τους δεχόμαστε κανονικά στο ιατρείο, τους ανεμβολίαστους θα τους κάνουμε την πρώτη επίσκεψη, αλλά πριν χρειαστεί να δουλέψουμε, αν μπορούμε ιατρικά να το μετακινήσουμε αυτό το ραντεβού, εάν χρειαστεί να κάνουμε τροχό που παράγει αερόλυμα, που συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων, τότε θα ζητήσουμε rapid test» εξήγησε.

Προσπαθώντας τέλος να ξεκαθαρίσει όσο μπορεί το τοπίο για το πώς πρέπει να δέχονται οι οδοντίατροι εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ασθενείς, είπε ότι οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να έχουν τεστ ενώ «για τον ανεμβολίαστο, αν μπορεί να κλειστεί τηλεφωνικό ραντεβού και δεν είναι επείγον, θα ζητήσουμε τεστ. Αν είναι επείγον, θα τον δούμε ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που ακολουθούμε πάντα».

Το διάβασα στο pronews.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1977,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1824,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,170,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1253,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,158,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,488,Κόσμος,9643,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,433,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1546,Πολιτική,6840,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5988,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2768,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2786,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Πρόεδρος οδοντιάτρων: «Θα δεχθούμε έναν ανεμβολίαστο αν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό»
Πρόεδρος οδοντιάτρων: «Θα δεχθούμε έναν ανεμβολίαστο αν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό»
Πρόεδρος οδοντιάτρων: «Θα δεχθούμε έναν ανεμβολίαστο αν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό»
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/2/15/odontiatros.jpg?itok=afxFwvcl
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_695.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_695.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content