Ο βιασμός του εμβολιασμού ως αντάλλαγμα επιβίωσης σε μία κοινωνία... που έχει ήδη πεθάνει πνευματικά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο βιασμός του εμβολιασμού ως αντάλλαγμα επιβίωσης σε μία κοινωνία... που έχει ήδη πεθάνει πνευματικά!

👉«Εάν κάποιος ήθελε να διεισδύσει στο σώμα ενός ανθρώπου χωρίς τη συναίνεσή του, εάν ο άνθρωπος αυτός έκλαιγε γοερά πριν την ώρα της πράξης αλλά και μετά, αλλά δεν μπορούσε να την αρνηθεί γιατί είχε ένα μαχαίρι δίπλα στην καρωτίδα του, εάν αυτός ο ίδιος άνθρωπος μετά την πράξη αποχωρούσε με το κενό βλέμμα της εξαθλίωσης, πώς θα αποκαλούσατε την πράξη αυτή;

»Εάν για την επιβράβευση της πράξης το αντάλλαγμα ήταν 500 και κάτι ευρώ… πώς θα αποκαλούσατε εκείνον που δίνει το αντάλλαγμα αυτό;

»Δεν χρειάζεται να λύσουμε κανένα ιδιαίτερο γρίφο, μιας και η εικόνα αυτή έχει γίνει αρκετά οικεία στους υγειονομικούς. Όταν μία μάνα μεγαλώνει το παιδί της μόνη και από τη μία έχει το μαχαίρι των εξόδων στο λαιμό και από την άλλη την γκιλοτίνα του κράτους που ορίζει ότι θα χάσει τη δουλειά της, τότε η διείσδυση μιας βελόνας, όχι δεν είναι συναινετική. Και αυτό λέγεται βιασμός.

»Ως εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας πλέον βλέπουμε σκοτεινά βλέμματα, βιασμένα να τείνουν χείρα βοηθείας, αλλά αντ’ αυτής λαμβάνουν χείρα κρατούσα μία απεχθή βελόνα. Κι όμως αν δεν τη δεχτούν, ο μαστροπός με την αμφίεση της πολιτικής εξουσίας διατείνεται ότι δεν πρόκειται να πληρώσει και μάλιστα απειλεί ότι θα πάρει και πίσω χρήματα…

»Ως υγειονομικός, όχι δεν δέχομαι ότι η πράξη αυτή με τον τρόπο που γίνεται είναι για το κοινό καλό και για την "υγεία" της κοινωνίας. Όταν εκατομμύρια σώματα και ψυχές βιάζονται, δεν με ενδιαφέρει καν εάν η κοινωνία αυτή θα επιβιώσει τρώγοντας τις σάρκες των παιδιών της, δεν με αφορά καν το επιχείρημα ότι θα σωθούν ζωές (επιχείρημα που καταρρίπτεται μέρα με τη μέρα ακόμα και για αυτούς που σπεύσανε οικειοθελώς για την εν λόγω διείσδυση) με το θλιβερό κόστος κάποιων άλλων και δη πολλαπλάσιων.

»Σύμφωνα με τον ΠΟΥ (μιας και είθισται να επικαλούμαστε φίρμες) και τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του το 1946, η υγεία είναι "η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας".

»Και τώρα ας αναλογιστούμε τον ορισμό.

»Πόσο υγιής είναι η κοινωνία που έχουμε δομήσει όταν εκατομμύρια ανθρώπων βιάζονται σε μία ακούσια πράξη, όταν αυτή η πράξη ενέχει εκατομμύρια παρενέργειες -έως και τον θάνατο - που υποκαταγράφονται, όταν η κοινωνία αυτή έχει εγκαθιδρύσει ένα σύστημα οικονομικής εξαθλίωσης, κοινωνικού στιγματισμού και αποκλεισμού, ένα σύστημα χειραγώγησης μέσω φόβου, απειλών και της ακούσιας "πειθούς" μέσω της καταστρατήγησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

»Όχι, κύριοι, δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία σας. Ύψιστο αγαθό ποτέ δεν ήταν η απλή επιβίωση, εκτός και εάν επιστρέψαμε στην εποχή των σπηλαίων. Ύψιστο αγαθό είναι η ελευθερία σε ψυχή, νου και σώμα. Καμία επανάσταση δεν θα είχε ξεκινήσει εάν επικρατούσε ως απόλυτος μόνο ο φόβος του θανάτου. Αν τα ιδεώδη και οι αξίες του ανθρώπου ήταν ήσσονος σημασίας, ο Σωκράτης ουδέποτε θα είχε πιεί το κώνειο και οι 300 θα είχαν καταγραφεί στην ιστορία ως ριψάσπιδες.

»Ο φόβος θανάτου ανήκει σε μία κοινωνία που έχει ήδη πεθάνει πολύ πιο σπαρακτικά και απελπισμένα από τον σωματικό θάνατο. Είναι το γνώρισμα μίας κοινωνίας που έχει ήδη πεθάνει πνευματικά».

Το διάβασα στο zougla.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,703,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,157,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1144,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,450,Κόσμος,9598,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,48,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,416,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1535,Πολιτική,6829,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5955,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1119,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2711,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,38,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2769,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο βιασμός του εμβολιασμού ως αντάλλαγμα επιβίωσης σε μία κοινωνία... που έχει ήδη πεθάνει πνευματικά!
Ο βιασμός του εμβολιασμού ως αντάλλαγμα επιβίωσης σε μία κοινωνία... που έχει ήδη πεθάνει πνευματικά!
Ο βιασμός του εμβολιασμού ως αντάλλαγμα επιβίωσης σε μία κοινωνία... που έχει ήδη πεθάνει πνευματικά!
https://www.zougla.gr/assets/images/3107509.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_63.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_63.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content