Μόλις το 28% του ρωσικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως - Τι δείχνουν τα παγκόσμια στοιχεία - Η Ελλάδα;;

Μόλις το 28% του ρωσικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως - Τι δείχνουν τα παγκόσμια στοιχεία - Η Ελλάδα;;

👉Mε μόλις το 28% του ρωσικού πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί πλήρως ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν προφανώς έχει τους λόγους του να μην πιέζει τους κατοίκους της χώρας του. Στη Ρωσία έχουν χορηγηθεί 87 εκατ. εμβόλια.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ECDC, το ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού που εμβολιάστηκε με τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού βρίσκεται στο 79,4%. Πρώτη χώρα είναι η Πορτογαλία με 96,9% και ακολουθούν η Γαλλία με 93,8%, η Νορβηγία με 92,4% και η Ιταλία με 92,2%. Το ποσοστό εμβολιασμού στην Ελλάδα τουλάχιστον με τη μία δόση ανέρχεται στο 68,6%.
Από την άλλη, το ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού, το οποίο έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του βρίσκεται στο 75,5%, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ECDC. Πρώτη χώρα είναι η Ισλανδία με ποσοστό 90,5%, στη δεύτερη θέση είναι η Μάλτα και η Ιρλανδία με 89,9% έκαστη, ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση ακολουθούν η Δανία με 87,6% και η Πορτογαλία με 87,3%.Συγκριτικά με άλλες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ourworldindata, το ποσοστό του πληθυσμού που εμβολιάστηκε πλήρως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται στο 79%, στο Κατάρ στο 76%, στην Ιαπωνία στο 53%, στην Τουρκία στο 48% και στη Ρωσία στο 28%.Αξιοσημείωτα είναι και τα ποσοστά ατόμων άνω των 80 ετών που διενήργησαν και τις δύο δόσεις εμβολίου. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ποσοστό αυτό στην Κύπρο αγγίζει το 96,9%, ενώ χώρες όπως η Αυστρία, η Δανία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Μάλτα, η Πορτογαλία και η Ισπανία έχουν φτάσει το απόλυτο 100%.Στην Ελλάδα τώρα συγκλονίζει η σύζυγος του εισαγγελέα Εφετών Γιώργου Τσιρώνη ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό του κατέληξε πριν λίγες μέρες σε ηλικία 60 ετών.

Ο εισαγγελέας Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca και μετά εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ. Όπως αναφέρει η σύζυγός του: «Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Από τις 6 μέχρι 11 πέθαινε και επανερχόταν».

Η σύζυγός του Τασία Δημητρίου μιλάει για πρώτη φορά για το θάνατό του στο thebest.gr και τα λόγια της συγκλονίζουν:

«Ο Γιώργος πέθανε από το εμβόλιο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα» αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν είναι αντιεμβολιάστρια.

«Δεν μίλησα όλο αυτό το διάστημα γιατί δεν ήθελα να πάρω θέση σε αυτόν τον πόλεμο που γίνεται με τους αντιεμβολιαστές και μη. Δεν ήθελα να “πάρω ανθρώπους στο λαιμό μου”. Δεν ήθελα κάποιος εξαιτίας αυτού που συνέβη σε μας να μην κάνει το εμβόλιο και να περάσει βαριά κορωνοϊό και να κινδυνεύσει. Δεν ήθελα να πάρω θέση. Αφοσιώθηκα στο Γιώργο, εκεί ήταν η ενέργεια και η ψυχή. Όντως αυτό το εμβόλιο ήταν άσχημο» είπε.

Και συνέχισε: «Τραβήξαμε έναν κλήρο σκληρό, κακό και ανελέητο. Είναι λίγοι στατιστικά οι άνθρωποι που μπορεί να πάθουν αυτό που συνέβη στην περίπτωσή μας. Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια. Κάναμε και τη δεύτερη δόση με το παιδί μου, έστω και αν τρέμαμε. Είναι μικρή η πιθανότητα γι αυτή την παρενέργεια γι αυτό κι εμείς εμβολιαστήκαμε. Από την άλλη αν πω ότι ο Γιώργος δεν πέθανε από το εμβόλιο, θα πω ψέματα».

«Για να μην λέγονται και ακούγονται ανακρίβειες, ο Γιώργος πήγε με πολύ καλή διάθεση να κάνει το Astrazeneca. Τότε βέβαια ήμασταν στην αρχή και δεν είχαμε μάθει για τις παρενέργειες που είχε τελικά αυτό το εμβόλιο. Πήγαμε όλοι στην οικογένεια να εμβολιαστούμε και δεν πάθαμε τίποτα. Εκείνος όμως λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση, ένιωθε μεγάλη κόπωση η οποία συνεχιζόταν».

Στη συνέχεια περιγράφει την αδιαθεσία που άρχισε να νιώθει.

«Επειδή δεν χρειαζόταν να πάει στα δικαστήρια περνούσε τις μέρες στο γραφειάκι του, διαβάζοντας και γράφοντας ποιήματα. Πήγαμε σε παθολόγο και μας έστειλε για εξετάσεις οι οποίες θα καθυστερούσαν βέβαια κάπως. Εμφάνισε δύσπνοια μέσα στην νύχτα της 1ης προς 2ας Απριλίου. Του είπα να πάμε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος δεν είχε το κουράγιο ούτε γι΄αυτό. Όλη νύχτα διάβαζα, έβλεπα για μία περίπτωση ενός ανθρώπου στη Σύρο που είχε πάθει το ίδιο και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Πήγαμε νωρίς το πρωί με τα πόδια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.


Κάναμε εξετάσεις. Βγήκαν καλές όμως εκείνος αισθανόταν τρομερά κουρασμένος και χρειαζόταν οξυγόνο. Μετά από αξονική φάνηκε ότι υπήρχαν θρόμβοι στον πνεύμονα. Τον κράτησαν για να ακολουθήσει αγωγή που θα συνέχισε στο σπίτι μετά από τις μέρες, όμως τα ξημερώματα αισθάνθηκε μια ζαλάδα και έπεσε λιπόθυμος.

Έγιναν απινιδώσεις, τον επαναφέραν και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Από τις 6 μέχρι 11 πέθαινε και επανερχόταν. Έγινε έκρηξη θρομβώσεων.

Μείναμε εκεί 20 μέρες και προσευχόμουν έξω από τη ΜΕΘ μέρα-νύχτα. Από εκεί πέρα πήγαμε στον Άγιο Ανδρέα, περάσαμε ένα εφιαλτικό τρίμηνο και επιστρέψαμε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο 20 μέρες πριν το τέλος ελπίζοντας πλέον σε μία αποκατάσταση. Είχαμε ελπίδες. Θα είχαμε μπροστά μας έναν Γολγοθά αλλά θα το παλεύαμε.

Την ημέρα που με πήραν να μου πουν ότι «έφυγε» μου είχαν πει ότι θα κάτσει σε καρέκλα επιτέλους. Δεν άντεξε όμως η καρδιά του και «έφυγε». Πιθανόν είπαν να έπαθε πνευμονική εμβολή. Ήταν εύσωμος και το μόνο που πρόβλημα που είχε ήταν η υπέρταση. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα».

Το διάβασα στο kourdistoportocali.com
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,489,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2050,ΑΠΟΨΕΙΣ,94,Άρθρα,823,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,141,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,801,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,179,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,871,ΒΙΝΤΕΟ,255,ΒΟΛΟΣ,91,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1851,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,200,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1806,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,34,ΕΡΕΥΝΕΣ,62,ΖΩΗ,211,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,64,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,66,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,794,Κόσμος,9982,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,51,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,546,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1619,Πολιτική,6924,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6123,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,78,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1205,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3120,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,64,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,107,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,698,Eco-News,2854,GP - info,5,voice healing therapy,46,
ltr
item
Ploumistos.com: Μόλις το 28% του ρωσικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως - Τι δείχνουν τα παγκόσμια στοιχεία - Η Ελλάδα;;
Μόλις το 28% του ρωσικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως - Τι δείχνουν τα παγκόσμια στοιχεία - Η Ελλάδα;;
Μόλις το 28% του ρωσικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως - Τι δείχνουν τα παγκόσμια στοιχεία - Η Ελλάδα;;
https://www.typosthes.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2020/04/emvolio.jpg?itok=tO1LU1m1
https://i.ytimg.com/vi/TsMnD7o8gvM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/28.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/28.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content