Στ. Πλουμιστός: Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/11/2021 - Τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνετε

Στ. Πλουμιστός: Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/11/2021 - Τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνετε

👉Από την αρχή του Γης υπάρχουν σαφείς στιγμές που ανοίγουν οι Πύλες Αφύπνισης....για να προχωρήσουμε ως ψυχές και άτομα.

Η ενεργειακή πύλη έγινε αρχικά γνωστή με τον αγγελικό αριθμό 11/11 που είναι μια υψηλής δόνησης πύλη που ανοίγει για να βοηθήσει στην εξέλιξη της συνειδητότητας των ανθρώπων.

Ως διαισθητικός πρωτομίλησα γι αυτήν πριν συμβεί τον Απρίλιο του 2016 στο MEGA αναλύοντας την πρόβλεψη μου με τίτλο: Στις 22 Απριλίου 2016 άνοιξε η ενεργειακή πύλη... Δείτε τι έγινε στη Γη μια μέρα μετά στις 23 Απριλίου (διαβάστε ΕΔΩ)

Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/11/2021

Η Πύλη των Αγγέλων όπως την έχουμε ονομάσει οι διαισθητικοί καθοδηγητές, οδηγεί στην πραγματοποίηση των σκέψεων σας ή στην ΑΛΛΑΓΗ της πνευματικής αφύπνισης σας. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά τις σκέψεις σας όταν ενημερώνεστε ότι ανοίγει η Πύλη και βεβαιωθείτε ότι συντονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια στις αρνητικές σκέψεις και στους φόβους σας, γιατί όπως αναφέρω συχνά πυκνά στις ομιλίες μου, καταλαμβάνουν χώρο από τον ενεργειακό χώρο-χρόνο σας με αποτέλεσμα να καθυστερούν, η να δημιουργούν καθυστερήσεις γεγονότων ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Οι νέες ευκαιρίες που διατίθενται με το άνοιγμα της ενεργειακής πύλης, είναι η ανώτερη επίγνωση και η βαθύτερη αλήθεια των επιλογών και των δυνατοτήτων σας. Όσοι λοιπόν προσελκύονται σε αυτήν την διαδικασία, μπορούν να βιώσουν την ανύψωση και να έρθουν σε αρμονία με την θεϊκή ενέργεια που επιταχύνει την εξέλιξη της συνειδητότητας τους, ειδάλλως παραδίδονται σε υλιστικές εξαρτίσεις που καλούνται να υπηρετήσουν εγκλωβίζοντας την ζωή και το πνεύμα τους.

Να θυμάστε ότι η ενεργειακή πύλη ανοίγει κάθε φορά που ο χωροχρόνος μηδενίζεται και έχει σαν αποτέλεσμα την εκβολή άπειρης φωτονιακής ενέργειας που επηρεάζει αμεσα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας που έχει σαν αποτέλεσμα την ευκαιρία της πνευματικής μας αναβάθμισης. Αυτό συμβαίνει ως συμπαντικό γεγονός με την συγχρονικότητα πολλών φαινομένων, που δημιουργούν αυτό το συναισθηματικό αποτέλεσμα που νιώθουμε ότι συμβαίνει μέσα μας, είτε φέρνοντας θετικές είτε αρνητικές εξελίξεις.

Η επόμενη στιγμή που η συγχρονικότητα ρίχνει το φως της στο "Δώρο" του δημιουργού, την Νόηση σου και στην σπίθα που υπάρχει μέσα της, δηλαδή την αντίληψη με την κατανοηση των στις σκέψεων σας καθώς η ενεργειακή πύλη ανοίγει για να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα ή να σας επιπληξει για τις επιλογές σας μέχρι τώρα, είναι στις 21/11/2021.

Η 21η Νοεμβρίου (21/11) είναι η μέρα για την εκδήλωση, την πρόθεση και τη σύνδεση με τον κόσμο του πνεύματος, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή ημέρα για το άνοιγμα της καρδιάς σας. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να νιώσετε την ευγνωμοσύνη, να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας στην συγχρονικότητα των συμπαντικών φαινομένων και κυρίως να ξεκινήσετε τον συντονισμό σας με την θετική δόνηση της αφύπνισης του Νου σας, που θα σας οδηγήσει σε μια απαραίτητη αλλαγή ζωής και συνειδητότητας.

Πρέπει να γνωρίζεται το σύμπαν και τους αριθμούς του


Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει την ισορροπία και την αρμονία, αλλά και τη δυαδικότητα, την ικανότητα να είναι περισσότερα από ένα πράγμα την ίδια στιγμή. Συχνά αναφερόμαστε σε μια συναισθηματική σχέση ή μια σχέση που ενισχύει τη ζωή μας εάν έχουμε πίστη σε αυτήν. Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει επίσης τις έμφυτες δεξιότητες και τις ικανότητές μας και φέρνει το μήνυμα ότι είναι επαρκείς αυτό που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θέτει η ζωή μας.

Ο αριθμός 1 είναι το σύμβολο της δημιουργικής ενέργειας του σύμπαντος. Είναι συνήθως ένα σύμβολο νέων πραγμάτων και νέων δρόμων που ανοίγουν μπροστά μας. Ωστόσο, είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι η δημιουργία δεν είναι κάτι μακρινό από εμάς. Ο καθένας μας είναι μέρος της δημιουργίας του σύμπαντος μέσω των σκέψεων και των ενεργειών μας. Έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε άμεσα την ζωή μας.

Το 21 σημαίνει....
ότι είστε σε θετική δόνηση η οποία αυξάνει την πίστη σας να ακολουθήσετε τα όνειρά σας ή τις επιδιώξεις σας, γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεστε από την ενέργεια του Δημιουργού. Ο αριθμός 21 έχει τη δυνατότητα να εξασκεί μεγάλη επιρροή στον ανθρώπινο εγκέφαλο, γεγονός που το παραδέχεται η επίσημη επιστήμη!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι άνθρωποι έχουν μεγάλη σχέση με τους αριθμούς, ειδικά με μερικούς από αυτούς. Κάποια τμήματα του εγκεφάλου διεγείρονται πολύ έντονα από κάποιους αριθμούς και προκαλούν συγκεκριμένα – θετικά – αποτελέσματα στην προσωπικότητα και στη δυνατότητα δράσης.

Έχοντας κάνει αυτήν την παρατήρηση διάφορες πνευματικές ομάδες, κάνουν χρήση αυτών των ιδιοτήτων. Ο αριθμός 21 έχει την ιδιότητα λοιπόν να μας σταματάει από βλαβερές συνήθειες! Είναι ακριβώς το διάστημα των ημερών που χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να ξεκόψει από ό,τι βλαβερό θέλει να απαλλαγεί. 

Σύμφωνα με το λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας η λέξη συνήθεια έχει δυο ερμηνείες:
  • Ενέργεια που με τη συχνή επανάληψη έχει κατά κάποιο τρόπο τυποποιηθεί έτσι ώστε, αν και την εκτελούμε σκόπιμα, να μην απασχολεί ιδιαίτερα τη σκέψη μας ούτε να απαιτεί κάποια προσπάθεια.
  • Τρόπος ενέργειας η συμπεριφοράς που διαμορφώνεται, ύστερα από μακροχρόνια επανάληψη, σε ένα σύνολο ατόμων, σε ένα συγκεκριμένο χώρο ή χρόνο.
Και οι δύο ορισμοί είναι απόλυτα ακριβείς και ουσιαστικά ισχύουν και οι δύο. Για να σχηματιστεί μια συνήθεια πρέπει να επαναλάβουμε μια συμπεριφορά (ενέργεια) 21 φορές (εξαρτάται βέβαια από το είδος της συνήθειας) ενώ αν μια συνήθεια «σχηματιστεί» τότε πλέον την εκτελούμε σχεδόν αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτούμε. Πάρα πολλά πράγματα που εκτελούμε καθημερινά εμπίπτουν στον παραπάνω ορισμό άρα είναι συνήθειες.

Το άθροισμα τις συνολικής ημερομηνίας 21+11+2021= 2053 (μοναδικός αριθμός το 10)

Το (10) δέκα συμβολίζει την αιωνιότητα, περιέχει κάθε αριθμό μέσα του και είναι άπειρος.
Το όνομα του προέρχεται από τη λέξη δέχομαι, καθώς είναι ο υποδοχέας όλων των αριθμών δηλαδή είναι ο κοσμικός αριθμός.

Έπειτα το γεγονός ότι το άθροισμα του 10 (1+0=1) είναι η μονάδα, δίνει την ιδέα της παγκοσμιότητας του. Ένα «Εν τω παν» δηλαδή παριστά το Σύμπαν.

Στη βίβλο σημειώνουμε τις 10 εντολές, τα 10 όργανα με τα οποία συνοδεύονται οι Ιουδαϊκοί ψαλμοί, τις 10 χορδές του ψαλτηρίου και ότι το Άγιο Πνεύμα κατήλθε 10 ημέρες μετά την Ανάσταση.
Στη Ροδοσταυρική Αδελφότητα υπάρχουν 10 βαθμοί (Ζηλωτής, Θεωρητικός, Πρακτικός, Φιλόσοφος, Μύστης, Μεγάλος Μύστης, Έξοχος Μύστης, Διδάσκαλος, Μάγος, Βασιλιάς).

Ο Ιησούς μίλησε για 10 χαρίσματα, 10 πολιτείες, 10 αργύρια και είπε την παραβολή των 10 Παρθένων. Επίσης, 10 είναι οι Αρετές στην Πυθαγόρεια Μύηση.

Με λίγα λόγια το 10

Με λίγα λόγια το 10 εμπεριέχει την υπόσχεση της νίκης σε δύσκολες καταστάσεις και συμβολίζει την αρχή μιας αναγέννησης ή ακόμη και την πνευματική ανατροπή...

Γιατί στις 21/11;

Γιατί στις 21/11/2021, καλοπροαίρετες Συμπαντικές Δυνάμεις κινούνται προς το ηλιακό σύστημα της Γης μαζικά, προετοιμαζόμενες για ένα μεγάλο εξελικτικό Γεγονός που θα "λούσει" ενεργειακά την Γη!

Στις 21/11/2021 αστροφυσικά - αστρολογικά ο Ερμής 24° 49’ στο Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα 24° 49’ Αιγόκερω. Θα αυξηθεί η Παρατηρητικότητα, η συγκέντρωση, η διερευνητική σκέψη, θα δοθεί η ευκαιρία για λύση μυστηρίου ή θα έρθει η αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων. Επίσης θα αυξηθεί κατά κόρον η παρακολούθηση και καταγραφή των πολιτών....

Τι θα γίνει;

Η σωρεία των μεγαλειωδών αυτών γεγονότων που πλησιάζουν στο τέλος του γήινου έτους 2021, σηματοδοτούν την αυγή μιας νέας εποχής στον πλανήτη Γη!

Κάθε ενεργειακό πλάσμα στο σύμπαν μιλάει στην ανθρωπότητα γι΄αυτό που πρόκειται να έρθει, ωστόσο πολλοί θα πουν “όταν κοιτάζω γύρω τον κόσμο, αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλέπω είναι πολιτικές συγκρούσεις, το πακέτο "μάσκα-φόβος-ιός", "είμαι απένταρος και τα πράγματα δε μου πάνε και πολύ καλά!". Όλο αυτό φαίνεται σαν τεράστια αντίθεση σχετικά με την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και την ειρηνική γη!

Οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως έχουν θετική κατάληξη. Είναι σημαντικό να αλλάξει η δόνηση (προς το θετικό) πολλών ανθρώπων παγκοσμίως ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ. Δηλαδή οι άνθρωποι να συνδεθούν περισσότερο με τον εαυτό τους και τον Δημιουργό - Θεό, αυξάνοντας την πίστη τους.

Η "ενεργειακή πύλη" που ανοίγει στις 21/11/2021 μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε τη δουλειά, την καριέρα, την εξουσία, αλλάζει ριζικά πολλούς από τους σημαντικότερους στόχους και τις προτεραιότητες μας. Αυτή η ενέργεια είναι της δύναμης, των αναταραχών, του φανατισμού, των μοιραίων γεγονότων και των επίπονων και ριζικών αλλαγών αλλά και απωλειών στη ζωή. 

Η "ενεργειακή πύλη" θα προκαλέσει μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα τα πεδία εξουσίας, μια αύξηση της απολυταρχίας, του πατριωτισμού ή και του φασισμού παγκοσμίως, καθώς και τον απόλυτο έλεγχο των μεγάλων εταιριών, μαγαζιών, χωρών, έναντι των μικρών. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά, να αναθεωρήσουμε αποφάσεις και κινήσεις που φαίνεται πως δεν μας ταιριάζουν πια, και να βρούμε το κουράγιο να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι δεν μας ταιριάζει και μας καταπιέζει, ακόμα κι αν αυτό ασκεί τεράστια εξουσία επάνω μας.

Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει και αυξάνει τη φιλοδοξία σε άτομα που είναι έτοιμα να δώσουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν αυτά που θέλουν και να επιτύχουν τους στόχους τους. Θα φέρει ακόμα και επικίνδυνα άτομα στην εξουσία με προσωπικά κίνητρα και φιλοδοξίες για να ικανοποιήσουν και όχι για το καλό των πολλών και της ανθρωπότητας της ίδιας. 

Η "ενεργειακή πύλη" φέρνει το τέλος στο παλιό και το ξεπερασμένο με τον πιο επίπονο τρόπο, για να έρθει το καινούργιο που πρέπει να προσαρμοστούμε με νόμους και ηθικούς κανόνες που πρέπει να υποστηρίξετε με κάθε τρόπο. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο δουλειάς και άσκησης εξουσίας, καθώς οι παλαιότεροι τρόποι δεν βοηθάνε πια. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να πιάσουμε πάτο σαν κοινωνία. Και αυτό θα γίνει με το άνοιγμα της "ενεργειακής πύλης" που θα φέρει κυρίως θέματα επαγγελματικά και εξουσίας στην πλήρη τους εξαθλίωση και σε έναν αναγκαστικό "συμβολικό θάνατο" γιατί μόνο έτσι θα πάμε παρακάτω.

Είναι σίγουρο ότι μετά από μερικά ακόμη μαθήματα (σημαντικά γεγονότα μέχρι το 2026) τα πράγματα δεν θα είναι όπως είναι τώρα, και θα δείτε πως "όσο γρήγορα ήρθε η καταιγίδα, τόσο γρήγορα θα φύγει!".

Απίστευτο ουράνιο Φως πρόκειται να λάμψει πάνω στον πλανήτη και απαλά θα σβήσει σταδιακά η επιρροή αυτής της κατάστασης τον Μάιο του 2026, ειρηνικά! Οποιοδήποτε χάος αυτή τη στιγμή οφείλεται απλά στην ενεργειακή σύγκρουση των δύο διαστάσεων, καθώς ο παλιός κόσμος γεννάει τον καινούριο! Όπως έχουμε ξαναπεί, "το Χάος είναι το φυσικό αποτέλεσμα της αλλαγής και η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή σε αυτό το σύμπαν!" 

Τι πρέπει να κάνετε...

Μη φοβάστε να αντισταθείτε στις "αρνητικές δυνάμεις" που θέλουν να σας επιβληθούν. Οπλιστείτε με την εσωτερική σας δύναμη που κρατάει σταθερά το θάρρος σας και μειώνει τους εσωτερικούς φόβους σας. "Έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο" και αυτή η πίστη στην καλοσύνη της ανθρωπότητας και στο σύμπαν είναι που θα απελευθερώσει πλήρως τον πλανήτη Γη με ταχύτατο τρόπο από κάθε αρνητική επιρροή...

Καθώς αρκετοί από εσάς θα αναλήπτεσθε όλο και ψηλότερα, να έχετε επίγνωση πως θετικά όντα (άγγελοι) κρατούν την ενέργειά σας σταθερή καθώς αλλάζετε και για όσο χρειαστεί μέχρι να σταθεροποιηθούν πλήρως τα πάντα στο νέο σας τρόπο ύπαρξης.
  • Χρησιμοποιήστε το χρόνο θετικά για να μπείτε σε πνευματική λειτουργία που μειώνει τους εσωτερικούς φόβους σας.
  • Αρχίστε να επιτρέπετε στα πράγματα να συμβαίνουν με συνειδητό τρόπο και απλά αφήστε με προπόνηση του νου τις υποσυνείδητες σκέψεις σας που σας κρατούν "δέσμιους".
  • Συνειδητοποιήστε πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό που συμβαίνουν στην πλάση και ο σκοπός είναι για το καλό σας. Προσπαθήστε να δείτε το σκοπό αυτό και αποδεχτείτε τον. Ίσως κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη ζωή σας και στον τρόπο που υπάρχετε. Μήπως τα σημάδια που λαμβάνεται σας λένε κάτι τέτοιο και σεις τα αγνοείτε επειδή φοβάστε;
  • Οι διαμάχες σας δημιουργούν προβλήματα, ο φόβος σαν κρατάει "κολλημένους", η αντίσταση στην πνευματική σας αφύπνιση δεν σας φτάνει στην αυτογνωσία.
  • Χρησιμοποιείτε θετικές πεποιθήσεις καθημερινά για να επαναπρογραμματίσετε τις παλιές παρεκλίνουσες σκέψεις!
  • Υπάρχει θησαυρός γνώσεων αν το ψάξετε για να οδηγηθείτε με ασφάλεια στην αυτοβελτίωση σας. Η μόνη που μπορεί να μειώσει την άγνοια είναι η γνώση! Αυτή η ενθύμηση είναι μέρος της αφύπνισης σας για τα ανώτερα επίπεδα.
  • Μάθετε να δημιουργείτε με τη σκέψη σας...χρησιμοποιώντας την νόηση και την αντίληψη σας. Αυτό είναι το θεϊκό δώρο των δημιουργών σας!!
  • Πολλοί από σας θα δηλώσετε ότι συνδέεστε με την ενεργειακή πύλη, αλλά δυστυχώς θα παραμένετε ριζωμένοι στους φόβους και τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις που εμποδίζουν την πνευματική σας εξέλιξη. Κάθε πράξη που γίνετε κάτω από ψυχολογική πίεση φέρνει την σωματοποίηση παθολογικών ασθενειών - προβλημάτων. 
  • Όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να εισέλθετε στις υψηλότερες πνευματικές σφαίρες με την αφύπνιση του Νου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλες τις αρνητικές πτυχές του εαυτού σας που δεν έχουν μεταμορφωθεί ακόμα σε θετικές πτυχές που προσφέρει η συγκεκριμένη Θεϊκή ενέργεια. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρετε απόσταση από τον υλιστικό τρόπο σκέψης που σας έχει δημιουργησει την ανάγκη να εργάζεστε γι αυτόν.
  • Το ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε δεν είναι: "Τι κάνω λάθος;" αλλά "Ποια νοοτροπία θα με ωθήσει προς τα εμπρός; Πώς μπορώ να ξεχάσω κάθε αρνητική προσκόλληση που έχω σε αυτή την κατάσταση; Και σε ποια θετική πτυχή αυτής της κατάστασης μπορώ να επικεντρωθώ και να δώσω την προσοχή μου; Κοιτάζοντας λοιπόν αυτό που θα μετατοπίσετε από την ψυχή σας, θα καθαρίσει την αρνητική, στάσιμη ενέργεια που έχει θολώσει το ενεργειακό σας πεδίο και σας ανάγκαζε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη.
  • Μην παραδίδεται το μυαλό σας στην εξάρτηση της υλιστικής απόλαυσης. Είναι λυπηρή η διαπίστωση ότι αποσυνδεθήκατε από την πίστη σας. 
Ως εκ τούτου, αντί να κάνετε το ίδιο πράγμα συνεχώς ελπίζοντας για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, κοιτάξτε προς την ενεργειακή πηγή και ακολουθήστε την δημιουργική ροή των γεγονότων που έρχονται στην ζωή σας, ώστε να αυξήστε τη δόνηση σας. 

Επωφεληθείτε από αυτή την έντονη ενέργεια που θα μας κατακλύσει και θα αλλάξει τα μοτίβα της ζωής σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξτε τις παλιές συνήθειες και τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας λυγίζει και να μετατρέπετε σε βάσανο της ψυχής.

Η ενέργεια της πύλης 21:11:21 είναι περισσότερο από αρκετή για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την αφύπνιση του Νου. Η επιλογή είναι δική σας!
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1243,ΒΙΝΤΕΟ,813,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1544,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/11/2021 - Τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνετε
Στ. Πλουμιστός: Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/11/2021 - Τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνετε
Στ. Πλουμιστός: Η "ενεργειακή πύλη" ανοίγει ξανά στις 21/11/2021 - Τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνετε
https://1.bp.blogspot.com/-2OsT3DSuKgc/YUcVy91Rt-I/AAAAAAAAqAw/M94nelcJe20iZ_k0PLKE4p-AgnZQT94fACNcBGAsYHQ/w400-h258/%25CE%2597%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25AE%2B%25CF%2580%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B7%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%2B%25CE%25BE%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AC%2B%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2582%2B21-11-2021.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-2OsT3DSuKgc/YUcVy91Rt-I/AAAAAAAAqAw/M94nelcJe20iZ_k0PLKE4p-AgnZQT94fACNcBGAsYHQ/s72-w400-c-h258/%25CE%2597%2B%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25AE%2B%25CF%2580%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B7%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%2B%25CE%25BE%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AC%2B%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2582%2B21-11-2021.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/21112021.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/21112021.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content