Παγκόσμια διαδήλωση 18 Σεπτεμβρίου 2021 ENANTIA στους περιορισμούς που επιβάλλονται - Δείτε σε πόσες χώρες

Παγκόσμια διαδήλωση 18 Σεπτεμβρίου 2021 ENANTIA στους περιορισμούς που επιβάλλονται - Δείτε σε πόσες χώρες

👉Το World Wide Demonstration (γνωστό και ως World Wide Rally For Freedom) είναι μία διεθνής κοινοπρακτική κοινοτική διαδήλωση αφιερωμένη στην ενθάρρυνση των πολιτών να καταπολεμήσουν τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον κορονοϊό στις χώρες τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις οργανώσεις -μέλη μας σε κάθε πόλη, με πλήρη τοπική αυτονομία σε επίπεδο βάσης.

Οι εκδηλώσεις συντονίζονται με αποκεντρωμένο τρόπο χρησιμοποιώντας τη διεθνή συναίνεση για την ευθυγράμμιση της ημερομηνίας και αφήνοντας όλες τις αποφάσεις που σχετίζονται με την εκδήλωση στα χέρια των τοπικών μας υλοποιητών.

Όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από οργανώσεις μελών του World Wide Demonstration είναι ειρηνικές και απολιτικές.



Γιατί διαδηλώνουμε;

Λαμβάνουμε θέση για 5 σημαντικές ελευθερίες:

• Ελευθερία του λόγου.

• Ελευθερία κινήσεων.

• Ελευθερία επιλογής.

• Ελευθερία Συνάθροισης.

• Ελευθερία Υγείας.

Τα lockdowns και το κλείσιμο των συνόρων οδήγησαν τις ζωές σε αυξημένα ποσοστά αυτοκτονιών και κατέστρεψαν τον βιοπορισμό, προκαλώντας οικονομική καταστροφή.

Κανένας πληθυσμός δεν θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε πανταχού παρόν δημόσιο εγκλεισμό.

Τα υπερβολικά περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό πρέπει να λήξουν και όλες οι δηλώσεις κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιτρέπουν αυτά τα μέτρα πρέπει να καταργηθούν.

Η τυραννική καταστολή των διαφωνούντων φωνών πρέπει να σταματήσει και η ειρηνική συνέλευση πολιτών πρέπει να γίνεται σεβαστή από τις αστυνομικές δυνάμεις, αντί να συντρίβεται βίαια.

Έχουμε παραβιάσει τη σωματική μας αυτονομία με εντολές μάσκας, περιορίζοντας την ικανότητά μας να αναπνέουμε και να μιλάμε ελεύθερα. Όλες οι εντολές μάσκας πρέπει να λήξουν.

Τα σχέδια για την επιβολή εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, που επιβάλλονται από ολοκληρωτικά διαβατήρια εμβολίων, βρίσκονται σε εξέλιξη διεθνώς.

Δεν θα δεχτούμε οι άδειες κυκλοφορίας (γνωστά κι ως διαβατήρια εμβολίου) να αποτελούν μέρος των ταξιδιωτικών μας απαιτήσεων.

Οποιεσδήποτε εντολές που παραβιάζουν την ενημερωμένη συγκατάθεση πρέπει να σταματήσουν εντελώς, μέσω νόμιμης και ακτιβιστικής ανάδρασης.

Ως μια μαζική, ενωμένη και ειρηνική κοινότητα, θα σηκωθούμε και θα απαιτήσουμε τον τερματισμό των σημερινών περιορισμών και αυταρχικών μέτρων ελέγχου.

Οι αυταρχικοί περιορισμοί του κορωνοϊού έχουν βλάψει τη ζωή μας περισσότερο από οποιονδήποτε ιό, και ακόμη και αν οι επιπτώσεις του ιού ήταν πιο επιζήμιες, οι περιορισμοί στις ελευθερίες μας θα ήταν ακόμα άδικοι και παράνομοι.

Οι θεμελιώδεις ελευθερίες μας έχουν ύψιστη προτεραιότητα και δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να περιοριστούν, για χάρη των γενεών που μας ακολουθούν.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στα ανθρώπινα δικαιώματά μας να ανασυσκευαστούν ως ανθρώπινα προνόμια, να εξαρτηθούν από τη συμμόρφωση στον αυταρχισμό.

Καθώς το Κίνημα Ελευθερίας αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο, εμφανίζεται μια ποικιλία νέων λύσεων που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να πάρουν την εξουσία πίσω.

Εμφανίζεται ένα Διεθνές Κίνημα Ελευθερίας που χτίζει εναλλακτικές λύσεις στις καθιερωμένες δομές εξουσίας και τρόπους ζωής.

Οι άνθρωποι επιλέγουν να εγκαταλείψουν τις πυκνοκατοικημένες περιοχές και δημιουργούν νέες κοινότητες όπου μπορούν να αυτοκυβερνηθούν αποτελεσματικότερα.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λένε «Αρκετά Ως Εδώ» και αρνούνται να συμμορφωθούν με αυστηρούς περιορισμούς και βοηθούν τους άλλους να αποκτήσουν εμπιστοσύνη για να ξεκινήσουν το ταξίδι της μη συμμόρφωσης.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν την κυβέρνησή τους να τους εξυπηρετήσει ξανά, κάνοντας αγώνα ενάντια σε καθιερωμένους υποψήφιους, με ένα κίνημα ελευθερίας Grass-Roots Activist να τους υποστηρίζει.

Η κοινωνία πιέζει ενάντια σε διάχυτα και περιοριστικά κοινωνικά επιβαλλόμενα πρότυπα.

Οι δημιουργικοί άνθρωποι δημιουργούν μουσική και τέχνη για να ευαισθητοποιήσουν την αυξανόμενη παλίρροια του Freedom Culture.

Χρησιμοποιώντας την κωμωδία, μπορούμε να γελοιοποιήσουμε την αυταρχική υπέρβαση, να επισημάνουμε την κατάφωρη υποκρισία της επιβολής της και να φυτέψουμε σπόρους εξέγερσης στην κοινωνία γύρω μας.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην αλήθεια, τυλιγμένη με ένα καλό αστείο.

Με την ανάκτηση του πολιτισμού, μπορούμε να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους στην υπόθεση της Ελευθερίας.

Το Φως της Ελευθερίας δεν μπορεί να σβήσει.

Σε όλη την ιστορία, η Ανθρωπότητα δοκιμάστηκε δύσκολους καιρούς, αλλά στο τέλος, η Ελευθερία Κερδίζει Πάντα.

Καλούμε όλους τους αντιπάλους των πολιτικών του περιορισμού του κορωνοϊού της δικής τους κυβέρνησης να συμμετάσχουν σε αυτήν την Παγκόσμια Διαδήλωση.

Από τις αρχές του 2020, μεγαλώσαμε μαζί σε τοπικό επίπεδο και γίναμε μέρος ενός ευρύτερου Κινήματος Ελευθερίας σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε κάνει πολλούς νέους φίλους και διαπιστώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι στην επιθυμία μας για Ελευθερία.

Έχουμε λάβει μια συντριπτική υποστήριξη από πολλές χώρες και συνεργαζόμαστε με διοργανωτές σε τοπικό επίπεδο για να αναπτύξουμε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων.

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2021, όλοι θα διαδηλώσουμε ξανά για τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μας, για τις Συνταγματικά Προστατευόμενες Ελευθερίες μας και για το τέλος των υπερβολικών μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.

Το διάβασα στο worldwidedemonstration.com

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Παγκόσμια διαδήλωση 18 Σεπτεμβρίου 2021 ENANTIA στους περιορισμούς που επιβάλλονται - Δείτε σε πόσες χώρες
Παγκόσμια διαδήλωση 18 Σεπτεμβρίου 2021 ENANTIA στους περιορισμούς που επιβάλλονται - Δείτε σε πόσες χώρες
Παγκόσμια διαδήλωση 18 Σεπτεμβρίου 2021 ENANTIA στους περιορισμούς που επιβάλλονται - Δείτε σε πόσες χώρες
https://worldwidedemonstration.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-cropped-www_2021-03-07_17-47-08-2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj68emsCroZLKtOdKBSkJm5s9xxxpKLpOzF2nKtSPOu84sjr8lep7ACZ18rosgd9YS5H2MBAcdU8yTsmSn46bpoSEEhPkoF8FgZ_kfyn0JUC6iLgYkm6c3FVWPP__cSyRd4ai7uHxFg3t8/s72-w640-c-h640/img.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/18-2021-enantia.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/18-2021-enantia.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content