Ο Τσιτσιπάς λέει ΟΧΙ - Ο Novak Djokovic δήλωσε ότι θα σταματήσει τη καριέρα του εάν τον υποχρεώσουν να κάνει το εμβόλιο

Ο Τσιτσιπάς λέει ΟΧΙ - Ο Novak Djokovic δήλωσε ότι θα σταματήσει τη καριέρα του εάν τον υποχρεώσουν να κάνει το εμβόλιο

👉Λαμβάνοντας υπόψη τη πρόσφατη μελέτη των ερευνητών της Οξφόρδης η οποία διαπιστώνει ότι τα αντισώματα των εμβολίων κρατάνε μόλις 3 μήνες και η αποτελεσματικότητά τους απέναντι στη μετάλλαξη Delta είναι αμφισβητήσιμη θα πρέπει κατ΄αρχήν να ξεκινήσουμε με μία πολύ σημαντική παραδοχή. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα εμβόλιο.

Θα χρειαστούμε 4 εμβολιασμούς το χρόνο. Ένα κάθε τρίμηνο. Εάν λάβουμε υπόψη τις εκτιμήσεις ότι η Covid-19 και οι μεταλλάξεις της θα μείνουν μαζί μας τουλάχιστο έως το 2024, ένας πολίτης για να είναι προστατευμένος θα πρέπει να κάνει 16 εμβόλια για τον κορονοιό σε 4 χρόνια. Σ΄αυτά προσθέστε τα 4 εμβόλια της γρίπης. Φτάνουμε στα 20 εμβόλια. Συν άλλα 4 εμβόλια για τον πνευμονιόκοκκο φθάνουμε τους 24 εμβολιασμούς!

Μιλάμε για απίστευτη συχνότητα εμβολίων τη στιγμή μάλιστα που τα περιστατικά θανάτου από καρδιακά επεισόδια σε εμβολιασθέντες με εμβόλια COVID-19 βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη σε όλο το κόσμο.

Ένας αθλητής μάλιστα σαν τον Stefano Tsitsipa έπρεπε να τρυπηθεί 20 φορές εάν αφαιρέσουμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου. Γιατί να το κάνει; Ο μεγάλος του μάλιστα αντίπαλος ο Τζόκοβιτς δήλωσε πρόσφατα ότι πως εάν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο για τους αθλητές, τότε αυτός θα σταματήσει το τένις.

Στο μεταξύ πολλοί διάσημοι αθλητές έχουν επιλέξει αυτή τη χρονιά να σταματήσουν αιφνιδίως το άθλημά τους.

Πάμε να δούμε τι είπε ο Στέφανος μετά τη νίκη του κόντρα στον Σεμπάστιαν Κόρντα.

-Δεν είμαι κατά του εμβολίου αλλά δεν βλέπω τον λόγο να εμβολιαστώ στην ηλικία που είμαι. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος».

«Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις».

Για το αν είναι θέμα φόβου: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό.

» Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δεν λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Τσιτσιπάς λέει ΟΧΙ - Ο Novak Djokovic δήλωσε ότι θα σταματήσει τη καριέρα του εάν τον υποχρεώσουν να κάνει το εμβόλιο
Ο Τσιτσιπάς λέει ΟΧΙ - Ο Novak Djokovic δήλωσε ότι θα σταματήσει τη καριέρα του εάν τον υποχρεώσουν να κάνει το εμβόλιο
Ο Τσιτσιπάς λέει ΟΧΙ - Ο Novak Djokovic δήλωσε ότι θα σταματήσει τη καριέρα του εάν τον υποχρεώσουν να κάνει το εμβόλιο
https://kourdistoportocali.com/wp-content/uploads/2020/01/TSITSIPAS777978830285632672_4940550470281199616_o.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/novak-djokovic.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/novak-djokovic.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content