Το Ινστιτούτο NIAID του Anthony Fauci χρηματοδότησε πειράματα με βασανισμούς σκύλων (ΦΩΤΟ)

Το Ινστιτούτο NIAID του Anthony Fauci χρηματοδότησε πειράματα με βασανισμούς σκύλων (ΦΩΤΟ)

👉Το ινστιτούτο NIAID, του οποίου ηγείται ο Δρ. Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Joe Biden, χρηματοδότησε μία μελέτη στην οποία δεκάδες σκυλιά βασανίστηκαν άσκοπα, ανέφερε η οργάνωση White Coat Waste, επικαλούμενη κρατικά έγγραφα-σύμφωνα με το Foxnews.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), το οποίο διαχειρίζεται ο Fauci από το 1984, προσέφερε 424.455 δολάρια στο Πανεπιστήμιο της Georgia προκειμένου να χρησιμοποιηθούν πειραματικά εμβόλια σε μια ομάδα σκυλιών ράτσας μπιγκλ και στη συνέχεια τα μόλυνε με παράσιτα, ανέφερε η WCW την περασμένη εβδομάδα, επικαλούμενη έγγραφα από την κυβέρνηση βάσει του αιτήματος για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA).

Η αποκάλυψη τράβηξε έκτοτε την προσοχή πολλών ειδησεογραφικών συντηρητικών αμερικανικών μέσων, συμπεριλαμβανομένης της Daily Caller και του Federalist.


«Ο προϋπολογισμός του Fauci, που αυξήθηκε ετησίως σε πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια, χρήματα φορολογουμένων, σπαταλάται σχεδόν κατά το ήμισυ του σε αμφίβολους πειραματισμούς σε ζώα, όπως αυτά τα θανατηφόρα και περιττά τεστ μέγιστου πόνου», δήλωσε ο Justin Goodman από το White Coat Waste στην Daily Caller. Νωρίτερα φέτος, το WCW κατέγραψε τα πειράματα της NIAID σε διάφορα ζώα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε η WCW υποδεικνύουν ότι η μελέτη ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020 και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2022. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση, περίπου 28 αρκούδες θα μολυνθούν και θα θανατωθούν μετά από 196 ημέρες, για συλλογή και ανάλυση αίματος. Αυτό σημαίνει ότι τα σκυλιά μπορεί να έχουν ήδη σκοτωθεί από τον Ιούνιο.

Το WCW δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός μολυσμένου σκύλου και ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανέφερε πώς μια ομάδα ζώων «ούρλιαζε από τον πόνο» μετά την ένεση με τη δεύτερη δόση του πειραματικού εμβολίου, το όνομα του οποίου διορθώθηκε στη συνέχεια.


Σύμφωνα με την Daily Caller, το εμβόλιο ονομάζεται LFGuard και προορίζεται για τη θεραπεία της λεμφικής φιλαριάσης (επίσης γνωστή ως ελεφαντίαση), μια ασθένεια που προκαλείται από παρασιτικά μικρόβια που προσβάλλουν το λεμφικό σύστημα. Έχει ήδη δοκιμαστεί εκτενώς σε άλλα ζώα, όπως ποντίκια, γερβίλους και μακάκους.

Ο Fauci έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών στις ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί τον εξυμνούν ως έναν ηρωικό επιστήμονα που δεν μπορεί να κάνει λάθος όταν πρόκειται για την Covid-19 ή για οτιδήποτε άλλο. Την ίδια στιγμή, Ρεπουμπλικάνοι τον κατηγορούν για τις αντιφατικές θέσεις του σχετικά μερ την καταπολέμηση του κορωνοϊού, καθώς και για τη χρηματοδότηση, όπως λένε, αμφιλεγόμενων πειραμάτων Gain Of Function στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan στην Κίνα, από όπου πολλοί υποστηρίζουν ότι διέρρευσε ο κορωνοϊός.


Ο Δρ. Peter Hotez, καθηγητής παιδιατρικής και μοριακής ιολογίας στο Baylor College of Medicine, έχει προτείνει ακόμη και την επέκταση της ομοσπονδιακής προστασίας από εγκλήματα μίσους για επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και στοχεύουν σήμερα στον «ακροδεξιό εξτρεμισμό». Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PLOS Biology, υποστηρίζει ότι θα τους προστατεύει από πολιτικές παρεμβάσεις.

Ο Hotez κατηγορεί «μία ομάδα υπερσυντηρητικών μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ και άλλων δημόσιων αξιωματούχων με ακροδεξιές τάσεις» για «την οργάνωση καλά συντονισμένων επιθέσεων εναντίον εξέχοντων βιολογικών επιστημόνων των ΗΠΑ», ειδικότερα κατά του Fauci και ανέφερε τον επιζώντα και ακτιβιστή του Ολοκαυτώματος Eli Wiesel να υποστήριζε ότι «η ουδετερότητα ή η σιωπή ευνοεί τον καταπιεστή».

Το διάβασα στο kourdistoportocali.com

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το Ινστιτούτο NIAID του Anthony Fauci χρηματοδότησε πειράματα με βασανισμούς σκύλων (ΦΩΤΟ)
Το Ινστιτούτο NIAID του Anthony Fauci χρηματοδότησε πειράματα με βασανισμούς σκύλων (ΦΩΤΟ)
Το Ινστιτούτο NIAID του Anthony Fauci χρηματοδότησε πειράματα με βασανισμούς σκύλων (ΦΩΤΟ)
https://blog.whitecoatwaste.org/wp-content/uploads/2021/07/fauci-dog-experiment_FB.png
https://i.ytimg.com/vi/4ha_X0B0FqA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/niaid-anthony-fauci.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/niaid-anthony-fauci.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content