Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Με αφορμή τις πυρκαγιές και τους καύσωνες, οι οποίοι,έχουν προκύψει και σε άλλες περιόδους, ειδικά στην Ελλάδα, μη έχοντας σχέση με την περιβόητη «κλιματική αλλαγή», ο ΟΗΕ έβαλε 234 επιστήμονες από 66 χώρες να γράψουν έκθεση, σύμφωνα με την οποία, η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη μπορεί να φτάσει το όριο του +1,5 βαθμού Κελσίου γύρω στο 2030 (όπως η Ατζέντα), 10 χρόνια νωρίτερα από τις εκτιμήσεις, απειλώντας δήθεν με νέες «πρωτοφανείς» καταστροφές την ανθρωπότητα, την ώρα που περισσότερο από το 80% του παραγόμενου CO2 παράγεται και απελευθερώνεται από τους ωκεανούς και μένει ένα ελάχιστο ποσοστό για το οποίο κατηγορούν, υποτίθεται, τους ανθρώπους, σε έναν πλανήτη όμως που ΔΕΝ υπερθερμαίνεται.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΟΗΕ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ καλούν τους πολιτικούς να δράσουν άμεσα, με όσα έπονται να οδηγήσουν ενδεχομένως τον πλανήτη στην απόλυτη φτώχεια, καθώς στόχος της λεγόμενης «πράσινης» πολιτικής είναι η μείωση της ανθρώπινης δραστηριότητας και άρα της παραγωγής! Στην εν λόγω έκκληση-εντολή ανταποκρίθηκαν οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, η έκθεση της διακυβερνητικής επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ για το κλίμα (IPCC, GIEC) καταδεικνύει, όπως ισχυρίζεται, «την άκρως επείγουσα ανάγκη να δράσουμε τώρα», όπως υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς εκτιμώντας πως «δεν είναι πολύ αργά» για να «εμποδίσουμε μια ανεξέλεγκτη απορρύθμιση».

Το μήνυμα ελήφθη και στην Ελλάδα, όπου Μητσοτάκης και Τσίπρας συμφωνούν όπως η κλιματική αλλαγή ευθύνεται για τις πυρκαγιές.

Ως εκ τούτου πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο 7 σημείων που πρότεινε για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνεργασία για τη εκπόνηση ΕΘΝΙΚΟΥ σχεδίου αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής (τουτέστιν την υιοθέτηση των διεθνιστικών σχεδίων φτωχοποίηση, όπως συνέβη και με τα μνημόνια). Οι δηλώσεις αυτές φυσικά γίνονται για τα προσχήματα, καθώς ήδη οι δύο ηγέτες φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει, όπως και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεργαστούν για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 στην Ελλάδα.!

Όπως δήλωσε ο πρώην πρωθυπουρός: «Να εκπονηθεί σε συνεργασία με όλα τα κόμματα και επιστημονικούς φορείς Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των συνεπειών των φυσικών καταστροφών.
Το σχέδιο αυτό πρέπει να ενσωματώνει τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία και αλληλοτροφοδότηση με τα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Ινστιτούτα της χώρας αλλά και διεθνώς, να έχει ορίζοντα δεκαετίας, να αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και να αναθεωρείται εφόσον χρειάζεται».

Δείτε στο 14.04:Έτσι μαζί με τον κορωνοϊό, ως προς την προώθηση συγκεκριμένων μέτρων, θα επικαλεστούν και την κλιματική αλλαγή, την οποία θα βασίσουν σε συγκεκριμένα γεγονότα, που έχουν όμως ξανασυμβεί και ΔΕΝ οφείλονται σε καμία κλιματική αλλαγή. Σε σχέση με την σύνδεση του κορωνοϊού με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή!

Μεταξύ των άλλων θα αλλάξει ακόμα και η μόδα! Η ακτιβίστρια των διεθνιστών, Γκρέτα Τούνμπεργκ, φωτογραφήθηκε για την σκανδιναβική έκδοση του κορυφαίου περιοδικού μόδας Vogue και ντύθηκε με ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά, κατηγορώντας την βιομηχανία ρουχισμού για βάναυση συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον!

«Τελευταία φορά αγόρασα ρούχα πριν από τρία χρόνια. Ήταν δεύτερο χέρι. Συνήθως δανείζομαι από φίλους», ανέφερε δείχνοντας πως πλέον θα αλλάξει ακόμα και ο τρόπος που ντυνόμαστε!

Ετοιμαστείτε για έναν διαφορετικό πλανήτη, για μία διαφορετική Ελλάδα.!


Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1251,ΒΙΝΤΕΟ,828,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1557,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/08/tsipras_mitsotakis_.jpg
https://i.ytimg.com/vi/AjKsy4WgZu4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_95.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_95.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content