Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Με αφορμή τις πυρκαγιές και τους καύσωνες, οι οποίοι,έχουν προκύψει και σε άλλες περιόδους, ειδικά στην Ελλάδα, μη έχοντας σχέση με την περιβόητη «κλιματική αλλαγή», ο ΟΗΕ έβαλε 234 επιστήμονες από 66 χώρες να γράψουν έκθεση, σύμφωνα με την οποία, η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη μπορεί να φτάσει το όριο του +1,5 βαθμού Κελσίου γύρω στο 2030 (όπως η Ατζέντα), 10 χρόνια νωρίτερα από τις εκτιμήσεις, απειλώντας δήθεν με νέες «πρωτοφανείς» καταστροφές την ανθρωπότητα, την ώρα που περισσότερο από το 80% του παραγόμενου CO2 παράγεται και απελευθερώνεται από τους ωκεανούς και μένει ένα ελάχιστο ποσοστό για το οποίο κατηγορούν, υποτίθεται, τους ανθρώπους, σε έναν πλανήτη όμως που ΔΕΝ υπερθερμαίνεται.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΟΗΕ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ καλούν τους πολιτικούς να δράσουν άμεσα, με όσα έπονται να οδηγήσουν ενδεχομένως τον πλανήτη στην απόλυτη φτώχεια, καθώς στόχος της λεγόμενης «πράσινης» πολιτικής είναι η μείωση της ανθρώπινης δραστηριότητας και άρα της παραγωγής! Στην εν λόγω έκκληση-εντολή ανταποκρίθηκαν οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, η έκθεση της διακυβερνητικής επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ για το κλίμα (IPCC, GIEC) καταδεικνύει, όπως ισχυρίζεται, «την άκρως επείγουσα ανάγκη να δράσουμε τώρα», όπως υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς εκτιμώντας πως «δεν είναι πολύ αργά» για να «εμποδίσουμε μια ανεξέλεγκτη απορρύθμιση».

Το μήνυμα ελήφθη και στην Ελλάδα, όπου Μητσοτάκης και Τσίπρας συμφωνούν όπως η κλιματική αλλαγή ευθύνεται για τις πυρκαγιές.

Ως εκ τούτου πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο 7 σημείων που πρότεινε για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνεργασία για τη εκπόνηση ΕΘΝΙΚΟΥ σχεδίου αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής (τουτέστιν την υιοθέτηση των διεθνιστικών σχεδίων φτωχοποίηση, όπως συνέβη και με τα μνημόνια). Οι δηλώσεις αυτές φυσικά γίνονται για τα προσχήματα, καθώς ήδη οι δύο ηγέτες φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει, όπως και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεργαστούν για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 στην Ελλάδα.!

Όπως δήλωσε ο πρώην πρωθυπουρός: «Να εκπονηθεί σε συνεργασία με όλα τα κόμματα και επιστημονικούς φορείς Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των συνεπειών των φυσικών καταστροφών.
Το σχέδιο αυτό πρέπει να ενσωματώνει τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία και αλληλοτροφοδότηση με τα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Ινστιτούτα της χώρας αλλά και διεθνώς, να έχει ορίζοντα δεκαετίας, να αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και να αναθεωρείται εφόσον χρειάζεται».

Δείτε στο 14.04:Έτσι μαζί με τον κορωνοϊό, ως προς την προώθηση συγκεκριμένων μέτρων, θα επικαλεστούν και την κλιματική αλλαγή, την οποία θα βασίσουν σε συγκεκριμένα γεγονότα, που έχουν όμως ξανασυμβεί και ΔΕΝ οφείλονται σε καμία κλιματική αλλαγή. Σε σχέση με την σύνδεση του κορωνοϊού με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή!

Μεταξύ των άλλων θα αλλάξει ακόμα και η μόδα! Η ακτιβίστρια των διεθνιστών, Γκρέτα Τούνμπεργκ, φωτογραφήθηκε για την σκανδιναβική έκδοση του κορυφαίου περιοδικού μόδας Vogue και ντύθηκε με ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά, κατηγορώντας την βιομηχανία ρουχισμού για βάναυση συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον!

«Τελευταία φορά αγόρασα ρούχα πριν από τρία χρόνια. Ήταν δεύτερο χέρι. Συνήθως δανείζομαι από φίλους», ανέφερε δείχνοντας πως πλέον θα αλλάξει ακόμα και ο τρόπος που ντυνόμαστε!

Ετοιμαστείτε για έναν διαφορετικό πλανήτη, για μία διαφορετική Ελλάδα.!


Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1968,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,132,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1107,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,435,Κόσμος,9580,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1114,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2679,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εθνικό σχέδιο «φτώχειας»! Δόθηκε εντολή στους πολιτικούς: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/08/tsipras_mitsotakis_.jpg
https://i.ytimg.com/vi/AjKsy4WgZu4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_95.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_95.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content