Στ. Πλουμιστός: Δεν χρειάζεται να αλλάξεις αυτό που είσαι και που πρεσβεύεις για να είσαι «αποδεκτός»

Στ. Πλουμιστός: Δεν χρειάζεται να αλλάξεις αυτό που είσαι και που πρεσβεύεις για να είσαι «αποδεκτός»

👉Ο κάθε άνθρωπος έχει «τη θέση του» σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τη δική σου, να νιώθεις ότι δεν ταιριάζεις, ότι δεν κολλάς κάπου, με συγκεκριμένα άτομα ή σε συγκεκριμένα πλαίσια, αλλά κι αυτό είναι εντάξει. Είναι εντάξει να είσαι διαφορετικός, είναι εντάξει να έχεις διαφορετικές απόψεις, διαφορετικά ενδιαφέροντα και γούστα, διαφορετική «κοσμοθεωρία» και τρόπο ζωής.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις αυτό που είσαι και που πρεσβεύεις απλώς για να είσαι «ταιριαστός», «αποδεκτός», «αρεστός». Όσο και να μην το πιστεύεις ή να το αμφισβητείς, και για σένα υπάρχουν οι άνθρωποι που θα σε αποδεχτούν και θα σε αγαπήσουν γι’ αυτό ακριβώς που είσαι. Και δεν έχει σημασία η «ποσότητα» των ανθρώπων στη ζωή σου, αλλά η ποιότητα αυτών που έχεις δίπλα σου.

Ο καθένας χρειάζεται το «δικό του χρόνο» για να επεξεργαστεί πράγματα και καταστάσεις, να χωνέψει όσα του συμβαίνουν, να αποδεχτεί τον εαυτό του, να κατακτήσει αυτά που θέλει, να «επουλώσει» τις πληγές του, να χαράξει νέα πορεία στη ζωή του, να «νιώσει έτοιμος» και να κάνει τις επιλογές του. Δεν χρειάζεται βιασύνη σε όλα, κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους.Οι σκέψεις μου θα σε βάλουν στο δρόμο που σου ταιριάζει... 

1 Αφού αγάπησα τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, τον σύζυγό μου, τα παιδιά μου και τους φίλους μου, τώρα άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου.

2 Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι ′′ Άτλας ". Ο κόσμος δεν ξεκουράζεται στους ώμους μου. 

3 Έχω σταματήσει να διαπραγματεύομαι της τιμές λαχανικών και φρούτων. Λίγες δεκάρες παραπάνω δεν θα με σπάσουν, αλλά μπορεί να βοηθήσει τον φτωχό μανάβη να μαζέψει τα δίδακτρα της κόρης του. 

4 Αφήνω στη σερβιτόρα μου ένα μεγάλο φιλοδώρημα. Τα επιπλέον χρήματα μπορεί να της φέρνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Μοχθεί πολύ πιο σκληρά για να ζήσει από μένα. 

5 Σταμάτησα να λέω στους ηλικιωμένους ότι έχουν ήδη αφηγηθεί αυτή την ιστορία πολλές φορές. Η ιστορία τους κάνει να περπατούν κάτω από τη λωρίδα μνήμης και να ξαναζήσουν το παρελθόν 

6 Έχω μάθει να μην διορθώνω ανθρώπους ακόμα και όταν ξέρω ότι κάνουν λάθος. Ο λόγος να κάνεις τους πάντες τέλειους δεν είναι για μένα. Η ειρήνη είναι πιο πολύτιμη από την τελειότητα. 

7 Κάνω κομπλιμέντα ελεύθερα & απλόχερα. Οι φιλοφρονήσεις είναι ενισχυτικό της διάθεσης όχι μόνο για τον αποδέκτη, αλλά και για μένα. Και μια μικρή συμβουλή για τον αποδέκτη ενός κομπλιμέντου, ποτέ, ΠΟΤΕ μην το απορρίψετε, απλά πείτε ′′ Ευχαριστώ." 

8 Έχω μάθει να μην ασχολούμαι με την εικόνα μου λεπτομερειακά. Η προσωπικότητα μιλάει πιο δυνατά από τις εμφανίσεις. 

9 Απομακρύνομαι από ανθρώπους που δεν με εκτιμούν. Μπορεί να μην ξέρουν την αξία μου, αλλά εγώ ξέρω. 

10 Παραμένω με ψυχραιμία όταν κάποιος παίζει βρώμικα  για να με ξεπεράσει στον αγώνα των αρουραίων. Δεν είμαι ρουφιάνα & ούτε είμαι σε κανένα αγώνα. 

11 Μαθαίνω να μην ντρέπομαι για τα συναισθήματά μου. Είναι τα συναισθήματά μου που με κάνουν άνθρωπο. 

12 Έχω μάθει ότι είναι καλύτερο να ρίχνεις τον εγωισμό παρά να χαλάς μια σχέση. Το εγώ μου θα με κρατήσει μακριά, ενώ με τις σχέσεις, δεν θα είμαι ποτέ μόνος. 

13 Έχω μάθει να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Τελικά ίσως είναι η τελευταία. 

14 Κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο. Είμαι υπεύθυνος για την ευτυχία μου, και το οφείλω στον εαυτό μου. Η ευτυχία είναι επιλογή. 

Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος ανά πάσα στιγμή, απλά επέλεξε να είσαι !

Σταύρος Πλουμιστός
Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
 
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2199,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1104,ΒΙΝΤΕΟ,674,ΒΟΛΟΣ,130,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2164,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1404,Κόσμος,10342,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,897,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1732,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6308,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1328,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3416,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,107,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2996,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Δεν χρειάζεται να αλλάξεις αυτό που είσαι και που πρεσβεύεις για να είσαι «αποδεκτός»
Στ. Πλουμιστός: Δεν χρειάζεται να αλλάξεις αυτό που είσαι και που πρεσβεύεις για να είσαι «αποδεκτός»
Στ. Πλουμιστός: Δεν χρειάζεται να αλλάξεις αυτό που είσαι και που πρεσβεύεις για να είσαι «αποδεκτός»
https://wealthfulmind.com/wp-content/uploads/2021/11/Detatchment-1024x714.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NrLPPt8VYL0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_330.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_330.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content