Ο Αντωνης Κανάκης τα "σέρνει" στον αέρα στον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης: "Σκύψτε το κεφάλι επιτέλους..." (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αντωνης Κανάκης τα "σέρνει" στον αέρα στον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης: "Σκύψτε το κεφάλι επιτέλους..." (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Καλαντζής, που είχε έναν απίστευτο διάλογο με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τα “έχωσε” ζωντανά στην τηλεόραση για την αντίδραση της κυβέρνησης στη φωτιά.

Όταν, ο Υπουργός ρωτήθηκε αν ήταν ικανοποιημένος για τον τρόπο που εξελίχθηκε η φωτιά, ανέφερε ότι τον νοιάζει η επόμενη ημέρα και τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος που πια οι μεγάλες τουριστικές εταιρείες ξαναφέρνουν κόσμο και γεμίζουν τα αεροπλάνα…

Στην ερώτηση ποιος φταίει για τις καταστροφικές διαστάσεις της φωτιάς, απάντησε ότι θα το εξετάσουν οι αρμόδιοι όταν έρθει η ώρα. Ο Καλαντζής ναι μεν ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο επέμεινε ότι δεν είχαν γίνει λάθη στη διαχείριση της πυρκαγιάς, καθώς οι συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να δράσουν εγκαίρως.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού, ο υπουργός απάντησε:

“Είναι δυνατόν να το λέτε εσείς αυτό; Όπως ήταν χιλιάδες ο κόσμος, χιλιάδες τα μέτωπα, όταν η ένταση του αέρα, οι συνθήκες ήταν τέτοιες…Ο καθένας από εμάς ήθελε μια πυροσβεστική στην αυλή του. Ήταν δυνατόν να υπάρχει μια πυροσβεστική στην αυλή καθενός; Εγώ όμως επειδή καταλάβαινα την αγωνία και το άγχος τους ζήτησα συγγνώμη…Εγώ με τον καθήκον μου είμαι εντάξει”.

Όταν ο Κανάκης, ο οποίος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση από τη Χαλκιδική και είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την πυρκαγιά, πήρε τον λόγο τα “έχωσε” στον Υπουργό. “Η συγγνώμη που ζητήσατε έγινε εκείνη τη στιγμή για να νιώσουμε καλύτερα και δεν την εννοούσατε; Την παίρνετε πίσω κατά κάποιο τρόπο;” τον ρώτησε ο Κανάκης με τον Υπουργό να τον ρωτάει: “Εσείς τι είστε;”

“Ένας χαζός πολίτής” του απάντησε και τον ξαναρώτησε αν εννοεί τη συγγνώμη και εάν η κυβέρνηση ζητάει συγγνώμη για το ότι δεν λειτούργησε καθόλου ο κρατικός μηχανισμός. Ο Υπουργός αρνήθηκε να απαντήσει και στη συνέχεια υποστήριξε ότι λειτούργησε πάρα πολύ καλά για τις συνθήκες που υπήρχαν!

Στη δεύτερη ερώτηση που του απηύθυνε ο Κανάκης, τον ρώτησε “Εάν γνωρίζει σαν Υπουργός Μακεδονίας Θράκης στα 60 χιλιάδες στρέμματα που κάηκαν πόσοι δασοφύλακες εργάζονται, τι αντιπυρικές ζώνες υπάρχουν, πόσοι πυροσβεστικοί σταθμοί λειτουργούν μέσα στο δάσος και είναι σε επιφυλακή το καλοκαίρι;”


“Όλα αυτά που ήταν να γίνουν έγιναν από τον Μάιο”, απάντησε ο Υπουργός “κανείς δεν μπορεί να ξέρει τον αριθμό, ούτε εσεις” συμπλήρωσε, προκαλώντας την έκρηξη του Κανάκη:

“Θα σας πρότεινα να είστε πιο σεμνοί, πιο προσγειωμένοι, να μην βγαίνετε με αυτό το ύφος και να προκαλείτε τον κόσμο λέγοντας ότι όλα λειτούργησαν άψογα. Γιατί αν ήσασταν εδώ και ζούσατε αυτά που έζησε από κόσμος από ευθιξία δεν θα έπρεπε να βγαίνετε στην τηλεόραση. Δηλάδή δεν υπάρχει κάποιος επικοινωνιολόγος από αυτούς που έχετε γύρω σας να σας εξηγήσουν ότι δεν είναι το πιο έξυπνο πράγμα να έχετε αυτή την εικόνα και αυτό το στυλ που έχετε αυτή τη στιγμή. Και να βγαίνετε και να λέτε ότι δεν απαντάτε σε ερωτήσεις – Ποιος είστε εσείς που με ρωτάτε- και πως όλα λειτούργησαν άψογα. Δηλαδή πόσες ζωές πρέπει να κινδυνεύσουν για να σκύψετε το κεφάλι και να πείτε ότι δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα κρατικός μηχανισμός. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Θα έπρεπε όλοι οι άνθρωποι να καούν ζωντανοί; Γιατί ο αέρας έσωσε τους ανθρώπους όχι ο κρατικός μηχανισμός!, είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε μετά το 8ο λεπτό την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στις προκλητικές και ειρωνικές δηλώσεις του τότε Υπουργού Μακεδονίας Θράκης:
 

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1968,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,132,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1107,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,435,Κόσμος,9580,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1114,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2679,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Αντωνης Κανάκης τα "σέρνει" στον αέρα στον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης: "Σκύψτε το κεφάλι επιτέλους..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Αντωνης Κανάκης τα "σέρνει" στον αέρα στον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης: "Σκύψτε το κεφάλι επιτέλους..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Αντωνης Κανάκης τα "σέρνει" στον αέρα στον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης: "Σκύψτε το κεφάλι επιτέλους..." (ΒΙΝΤΕΟ)
https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/07/kanakis-1024x738.jpg
https://i.ytimg.com/vi/lyHv9Y3QnUM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content