Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα - "Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα"

Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα - "Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα"

👉Ο Ινδιάνος ηγέτης της φυλής Hopi, White Eagle σχολίασε την κατάσταση πριν λίγες ημέρες:
′′ Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα. Η επιλογή να πέσεις στην τρύπα ή να περάσεις την πόρτα, σου ανήκει.

Αν καταναλώνεις τον χρόνο σου 24 ώρες το 24ωρο, με αρνητικές πληροφορίες είσαι συνεχώς νευρικός, και με απαισιοδοξία,.... θα πέσεις σε αυτή την τρύπα.

Αλλά αν εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία να ...κοιτάξεις τον εαυτό σου... να επανεξετάσεις την σχέση σου με την ζωή και τον θάνατο... να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους άλλους... τότε θα περάσεις από την πύλη.
  • Φροντίστε το σπίτι και το σώμα σας
  • Συνδεθείτε με το πνευματικό σας σπίτι.
Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, είναι σα να φροντίζεις και τον καθένα ταυτόχρονα.

Μην υποτιμάτε την πνευματική διάσταση αυτής της κρίσης. Δείτε την προοπτική ενός αετού που βλέπει τα πάντα από ψηλά με ευρύτερη θέα. Υπάρχει κοινωνική ζήτηση σε αυτή την κρίση, αλλά και πνευματική απαίτηση. Και τα δύο πάνε χέρι-χέρι.

Χωρίς την κοινωνική διάσταση, πέφτουμε στον φανατισμό.
Χωρίς την πνευματική διάσταση, πέφτουμε σε απαισιοδοξία και ματαιότητα.

Είστε έτοιμοι να περάσετε αυτή την κρίση; Πάρτε την εργαλειοθήκη σας και χρησιμοποιήστε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία.

Μάθετε από το παράδειγμα της αντίστασης των ινδιάνων και αφρικανικών λαών. Που παρόλο που προσπαθούσε... ο δυτικός ''προηγμένος'' πολιτισμός... και εξακολουθεί να προσπαθεί να μας εξολοθρεύσει, δεν σταματήσαμε ποτέ να τραγουδάμε, να χορεύουμε, να ανάβουμε φωτιά και να έχουμε χαρά.

Μην αισθάνεστε ένοχοι που νιώθετε τυχεροί αυτές τις δύσκολες ώρες. Το να είσαι λυπημένος ή θυμωμένος δεν βοηθάει καθόλου. Η αντίσταση είναι αντίσταση μέσα από τη χαρά!

Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι δυνατός και θετικός. Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνεις αυτό παρά να διατηρήσεις μια όμορφη, χαρούμενη και φωτεινή στάση.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αλλοτρίωση (άγνοια του κόσμου). Αυτή είναι στρατηγική αντίστασης.

Όταν περνάμε την πόρτα, έχουμε μια νέα κοσμοθεωρία γιατί αντιμετωπίσαμε τους φόβους και τις κακουχίες. Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα:

- Γαλήνη στην καταιγίδα
- Μείνετε ήρεμοι, προσευχηθείτε καθημερινά
- Κάνε τη συνήθεια να βλέπεις την ιερότητα σε κάθε τι που συναντάς κάθε μέρα.

Δείξτε αντίσταση μέσα από την τέχνη, την χαρά, την εμπιστοσύνη και την αγάπη.


"Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα"

Η κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα μπορεί να παρομοιαστεί με μια πόρτα παρά με μια τρύπα, με την κατανόηση ότι παρουσιάζει τόσο προκλήσεις όσο και ευκαιρίες για ανάπτυξη και μεταμόρφωση. Αυτή η μεταφορική προοπτική προσφέρει μια πιο ισορροπημένη και αισιόδοξη ματιά στα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα.

Μια πόρτα στον αυτοστοχασμό και την ενσυναίσθηση 
Οι κρίσεις που αντιμετωπίζουμε έχουν ωθήσει την ενδοσκόπηση σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, ενθαρρύνοντας την ενσυναίσθηση και την αίσθηση της διασύνδεσης.

Πολλοί άνθρωποι έχουν επανεκτιμήσει τις προτεραιότητές τους, αποκτώντας μεγαλύτερη συνείδηση ​​της σημασίας της υγείας, της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Μια πόρτα στην ανθεκτικότητα 
Οι αντιξοότητες μπορούν να δημιουργήσουν ανθεκτικότητα. Μέσα από τις δοκιμές της τρέχουσας κατάστασης, τα άτομα και οι κοινότητες έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη δύναμη και προσαρμοστικότητα.

Αυτή η ανθεκτικότητα μπορεί να μας εξυπηρετήσει καλά ενόψει μελλοντικών προκλήσεων, καθιστώντας μας καλύτερα προετοιμασμένους να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα.

Μια πόρτα για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση 
Ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος των πράξεών μας έχει γίνει πιο εμφανής καθώς έχουμε δει αλλαγές στα οικοσυστήματα και τα καιρικά πρότυπα.

Αυτή η αυξημένη ευαισθητοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε πιο βιώσιμες πρακτικές και σε μια ανανεωμένη δέσμευση για την προστασία του πλανήτη μας.

Μια πόρτα στις τεχνολογικές εξελίξεις 
Η πανδημία έχει επιταχύνει τις τεχνολογικές εξελίξεις σε τομείς όπως η εξ αποστάσεως εργασία, η τηλεϊατρική και η διαδικτυακή εκπαίδευση, κάνοντας τη ζωή πιο άνετη και αποτελεσματική.

Αυτές οι καινοτομίες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας και να αυξήσουν την πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.

Μια πόρτα στην κοινωνική αλλαγή 
Τα κινήματα για κοινωνική δικαιοσύνη, που υποκινήθηκαν από τα πρόσφατα γεγονότα, έχουν εγείρει σημαντικές συζητήσεις σχετικά με τη συστημική ανισότητα και τις διακρίσεις.

Αυτές οι συζητήσεις είναι καθοριστικές για την προσπάθεια προς μια πιο δίκαιη και ισότιμη κοινωνία.

Άνθρωποι, αναγνώστες μου, φίλοι μου και υποστηρικτές μου, ενώ οι τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα είναι αναμφισβήτητα τρομακτικές, το να τις βλέπουμε ως πόρτα και όχι ως τρύπα μας επιτρέπει να δούμε τις δυνατότητες ανάπτυξης, θετικής αλλαγής και προόδου. Η υιοθέτηση αυτής της προοπτικής μας ενθαρρύνει να μάθουμε από τις εμπειρίες μας, να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να ενωθούμε για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ακριβώς όπως μια πόρτα οδηγεί σε νέες δυνατότητες, η απάντησή μας στις αντιξοότητες μπορεί να ανοίξει μονοπάτια σε έναν πιο ανθεκτικό, συμπονετικό και βιώσιμο κόσμο.

Σταύρος Πλουμιστός
Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα - "Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα"
Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα - "Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα"
Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα - "Αυτή η κατάσταση που η ανθρωπότητα βιώνει, τώρα μπορεί να θεωρηθεί πόρτα ή τρύπα"
https://www.omorfizoi.gr/wp-content/uploads/2020/05/h_giorti_tis_anrthropotitas.jpg
https://i.ytimg.com/vi/WVIGHkGiEmY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_102.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/blog-post_102.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content