Ο αρχισυντάκτης της BILD ζητάει συγνώμη για την τρομοκάλυψη της COVID-19 - Ηταν μία προπαγάνδα - Συγχωρήστε μας

Ο αρχισυντάκτης της BILD ζητάει συγνώμη για την τρομοκάλυψη της COVID-19 - Ηταν μία προπαγάνδα - Συγχωρήστε μας

👉Ο αρχισυντάκτης της BILD ζητάει συγνώμη για την τρομοκάλυψη της COVID-19. Συγχωρήστε μας. Τίποτε από αυτά που γράφαμε δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά! Ηταν μία προπαγάνδα...

Κάτι συμβαίνει στον πλανήτη λοιπόν…Προσδεθείτε, είμαστε ακόμη στην αρχή.

Το κουβάρι δεν έχει ακόμη αρχίσει να ξετυλίγεται. Για την ώρα ακούστε τι δήλωσε ο αρχισυντάκτης της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας Bild, Julian Reichelt για τον αδικαιολόγητο τρόμο που έσπειρε ένα χρόνο τώρα στους αναγνώστες της εφημερίδας. Ο ίδιος απολογείται πρώτα απ΄όλους στα παιδιά που τους είπαν «ότι πρόκειται να δολοφονήσουν τη γιαγιά τους και τον παππού τους» σαν φορείς του ιού.

Κάτι συμβαίνει στον πλανήτη λοιπόν…

Ο Julian Reichelt, ο αρχισυντάκτης του @BILD-μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στη Γερμανία, ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά της Γερμανίας για την κάλυψη της COVID-19 στην εφημερίδα του που τα έκανε «θύματα παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς».

Την απολογία του Γερμανού αρχισυντάκτη της εφημερίδας με καθημερινή κυκλοφορία 1,24 εκατομμύρια, η εφημερίδα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, παρουσιάζει ο ιστότοπος του ZeroHedge>

Σε μια ομιλία στην κάμερα, ο Julian Reichelt ζήτησε συγγνώμη για την κάλυψη της Bild που ήταν «σαν δηλητήριο» και «σε έκανε να νιώσεις ότι αποτελούσες θανάσιμο κίνδυνο για την κοινωνία».

Ο Julian Reichelt στρέφει το κύριο συναίσθημά του στα παιδιά που έχουν τρομοκρατηθεί από την επικίνδυνη κάλυψη από τα ΜΜΕ η οποία έχει προκαλέσε παιδική κατάθλιψη και ενώ οι συνέβαλαν με τα άθλια τρομορεπορτάζ τους να εκτοξευθούν οι αυτοκτονίες σε όλο τον κόσμο.

«Στα εκατομμύρια παιδιά σε αυτήν τη χώρα για τα οποία είναι υπεύθυνη η κοινωνία μας, θέλω να εκφράσω από εδώ αυτό που δεν τολμά να σας πει ούτε η κυβέρνησή μας ούτε η Καγκελάριος μας. Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε », είπε.

«Συγχωρήστε μας για αυτήν την πολιτική που, που ενάμιση χρόνο, σας έκανε θύματα βίας, παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς».

«Πείσαμε τα παιδιά μας ότι επρόκειτο να σκοτώσουν τη γιαγιά τους, αν τολμούσαν να γίνουν αυτό που είναι, δηλαδή παιδιά. Ή αν συναντούσαν τους φίλους τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά».

(Σ΄αυτό το σημείο καλούμε τους Έλληνες αναγνώστες να φέρουν στο νου τους αθλίους εγχώριους επιδημιολόγους αλλά και την κάλυψη των ελληνικών ΜΜΕ. )

«Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού, πρέπει να αποδείξει ότι με αυτόν τον τρόπο το προστατεύει από συγκεκριμένο και επικείμενο κίνδυνο. Αυτή η απόδειξη δεν προσκομίστηκε ποτέ. Έχει αντικατασταθεί από την προπαγάνδα που παρουσιάζει το παιδί ως φορέα της πανδημίας ».

Αυτά δηλώνει ο Γερμανός Αρχισυντάκτης της εφημερίδας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

Ο Reichelt συνεχίζει>

-Οι μετριοπαθείς φωνές που προσπάθησαν να προσφέρουν πιο ήρεμες προοπτικές για την πανδημία «δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδικών». Ο ίδιος παρότρυνε τους θεατές και τους αναγνώστες (δηλαδή τους πολίτες) «να μην πιστεύουν αυτό το ψέμα», που εκτοξεύονταν σε συνεργασία με την κυβέρνηση!

Ο αρχισυντάκτης κορυφαίας εφημερίδας της Ευρώπης ζητά συγγνώμη για την καθοδηγούμενη από το φόβο κάλυψη της COVID

BY TYLER DURDEN

WEDNESDAY, AUG 04, 2021 – 02:00 AM

Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,

Ο αρχισυντάκτης της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας Bild ζήτησε συγγνώμη για τη καθοδηγούμενη από το φόβο κάλυψη της εφημερίδας για τον κορωνοϊό, συγκεκριμένα από τα παιδιά που τους είπαν «ότι πρόκειται να δολοφονήσουν τη γιαγιά τους».

Σε μια ομιλία μπροστά στη κάμερα ζήτησε συγγνώμη για την κάλυψη της Bild που ήταν «σαν δηλητήριο» και «σε έκανε να νιώθεις ότι αποτελούσες θανάσιμο κίνδυνο για την κοινωνία».

Ο Reichelt στρέφει το κύριο συναίσθημά του στα παιδιά που έχουν τρομοκρατηθεί από την εσκεμμένη τρομοκρατική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, που έχει προκαλέσει την εκτόξευση της παιδικής κατάθλιψης και των αυτοκτονιών σε όλο τον κόσμο.

«Στα εκατομμύρια παιδιά σε αυτήν τη χώρα για τα οποία είναι υπεύθυνη η κοινωνία μας, θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που δεν τολμά να σας πει ούτε η κυβέρνησή μας ούτε η καγκελάριος μας. Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε », είπε.

«Συγχωρήστε μας για αυτήν την πολιτική που, για ενάμιση χρόνο, σας έκανε θύματα βίας, παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς».

«Πείσαμε τα παιδιά μας ότι επρόκειτο να σκοτώσουν τη γιαγιά τους, αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι, παιδιά. Ή αν συναντούσαν τους φίλους τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ».

Ο Julian Reichelt, ο αρχισυντάκτης του @BILD-μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στη Γερμανία, ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά της Γερμανίας για την κάλυψη της COVID-19 στην εφημερίδα του που τα έκανε «θύματα παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς».

«Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού, πρέπει να αποδείξει ότι με αυτόν τον τρόπο το προστατεύει από συγκεκριμένο και επικείμενο κίνδυνο. Αυτή η απόδειξη δεν προσκομίστηκε ποτέ. Έχει αντικατασταθεί από την προπαγάνδα που παρουσιάζει το παιδί ως φορέα της πανδημίας »

Ο Reichelt σημείωσε πώς οι μετριοπαθείς φωνές που προσπάθησαν να προσφέρουν πιο ήρεμες προοπτικές για την πανδημία «δεν κλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδικών» και παρότρυνε τους θεατές «να μην πιστεύουν αυτό το ψέμα», όταν έρχονται αντιμέτωποι με κινδυνολογικές διακηρύξεις από την κυβέρνηση.

(Τι ήταν όμως αυτό που έκανε σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να επαναλαμβάνουν την ίδια τρομοπιπίλα;)

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τις αρχές να ανοίξουν σχολεία και τις αθλητικές αίθουσες αντί για τα εκλογικά κέντρα, προειδοποιώντας ότι όσοι επέβαλαν βάναυσα μέτρα αποκλεισμού «θα το έχουν στη συνείδησή τους και θα αφήσουν στα βιβλία της ιστορίας, μια πληθώρα αθώων ψυχών».

Η Bild έχει καθημερινή κυκλοφορία 1,24 εκατομμύρια αντίτυπων και είναι η εφημερίδα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο βάρος σε αυτήν την ιστορία.

Όπως τονίσαμε χθες, οι Γερμανοί που διαμαρτύρονταν ενάντια στα σχέδια επιβολής τοπικών διαβατηρίων εμβολίων κακοποιήθηκαν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο.

Οι άσχημες σκηνές ώθησαν τον Ειδικό Εισηγητή του ΟΗΕ για τα Βασανιστήρια Nils Melzer να υποβάλει αίτημα για αυτόπτες μάρτυρες πριν από μια πιθανή έρευνα.

Οι Γερμανοί διαμαρτύρονταν για τα σχέδια απαγόρευσης των μη εμβολιασμένων ανθρώπων από πληθώρα διαφορετικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, κινηματογράφων και γηπέδων.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, η εγχώρια κατασκοπευτική υπηρεσία της Γερμανίας παρακολουθεί τους διαδηλωτές κατά του αποκλεισμού, ισχυριζόμενη ότι ενδέχεται να εμπλέκονται σε ένα σχέδιο ανατροπής της χώρας!

Κάτι συμβαίνει στον πλανήτη…

Το διάβασα στο kourdistoportocali.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1250,ΒΙΝΤΕΟ,827,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1556,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο αρχισυντάκτης της BILD ζητάει συγνώμη για την τρομοκάλυψη της COVID-19 - Ηταν μία προπαγάνδα - Συγχωρήστε μας
Ο αρχισυντάκτης της BILD ζητάει συγνώμη για την τρομοκάλυψη της COVID-19 - Ηταν μία προπαγάνδα - Συγχωρήστε μας
Ο αρχισυντάκτης της BILD ζητάει συγνώμη για την τρομοκάλυψη της COVID-19 - Ηταν μία προπαγάνδα - Συγχωρήστε μας
https://kourdistoportocali.com/wp-content/uploads/2021/08/julian-reichelt-2017-im.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/bild-covid-19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/bild-covid-19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content